Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Αφου πληρώσαμε το ποιο ακριβό πακέτο πριν 6 μήνες με σκοπό να έχουμε και το Disney plus, και τώρα θέλουν να μας το ξανά χρεώσουν με 7,70 το μήνα;
Έχουν τρελαθεί τελείως εκεί στην βονταφον.
Το κόβω και τέλος.
Εγω νομιζω οτι στο φθηνοτερο πακτο των 9,99 εγινε αντικατασταση τηϛ disney με το hbo max, αφου οπωϛ λεει στη σελιδα μπορειϛ να το βλεπειϛ και στην αυτονομη εφαρμογη του. Ομωϛ εχω και ενα προβληματισμο γραφει χωριϛ αποκωδικοποιητη για το πακετο.Αρα για παραδειγμα εναϛ νεοϛ συνδρομητηϛ με lg, hisense η γενικα τηλεοραση χωριϛ λειτουργικο google tv η tizen δε θα μπορει να βλεπει vodafone tv στη συσκευη του ? Ελπιζω εμαϛ σαν παλιουϛ συνδρομητεϛ να μην ριξουν μαυρο στο μποξακι που εχουμε ηδη πληρωσει.Μ' αρέσει που είχαμε και ελπίδες να μπει το HBO Max σε ξεχωριστή εφαρογή δωρεάν... .
Βλαπτική μεταβολή μονομερής #2 και έχουμε ακόμα χρόνο...
Εγω νομιζω οτι στο φθηνοτερο πακτο των 9,99 εγινε αντικατασταση τηϛ disney με το hbo max, αφου οπωϛ λεει στη σελιδα μπορειϛ να το βλεπειϛ και στην αυτονομη εφαρμογη του. Ομωϛ εχω και ενα προβληματισμο γραφει χωριϛ αποκωδικοποιητη για το πακετο.Αρα για παραδειγμα εναϛ νεοϛ συνδρομητηϛ με lg, hisense η γενικα τηλεοραση χωριϛ λειτουργικο google tv η tizen δε θα μπορει να βλεπει vodafone tv στη συσκευη του ? Ελπιζω εμαϛ σαν παλιουϛ συνδρομητεϛ να μην ριξουν μαυρο στο μποξακι που εχουμε ηδη πληρωσει.
Αυτό ακριβώς. Κατά την ανανέωση επιλέξαμε ακριβότερο πακέτο ΜΕ disney+ και τελικά μας το κόβουν, κρατώντας όμως την υψηλότερη τιμή. Δεν τρώγονται.Αφου πληρώσαμε το ποιο ακριβό πακέτο πριν 6 μήνες με σκοπό να έχουμε και το Disney plus, και τώρα θέλουν να μας το ξανά χρεώσουν με 7,70 το μήνα;
Ακριβωϛ την ιδια τακτικη ακολουθει και η Telecom με το Netflix. Και ισωϛ στην πορεια και με αλλα πακετα HBO MAX, Disney+; Και την ιδια αποια ειχα και εγω τοτε. Για ποιο λογο να δεσμευεσαι για 2 χρονια.Διαβάζοντας ξανά την ανακοίνωση.
Αν κατάλαβα από την ημερομηνία εφαρμογής της νέας τρισάθλιας πολιτικής μπορεί ο συνδρομητής εντός 2 μηνών να καταγγείλει τη σύμβαση και να πάει τα πάντα όλα όπου θέλει; Είτε Telekom είτε Nova είτε ΔΕΗ;
PS: Την ονομάζω τρισάθλια για ένα λόγο. Το Disney+ Basic έχει 9 ευρώ το μήνα με ετήσια δέσμευση απευθείας από τη Disney.
Είναι στη κυριολεξία ανόητο για κάποιον να πάει και να δίνει 8 ευρώ στη Vodafone και να δεσμεύεται για 2 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.