VoDo

Kαι απο που εκπεμπει; εννοω δορυφορο και συχνοτητα, γιατι δεν βρισκω τιποτε. To manual αναφερει οτι το πιατο πρεπει να εχει lnb με διπλη εξοδο, ενω δεν ειναι σαφες αν ο δεκτης ειναι HD ή οχι. Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις;
 
και δέκτη τον kaon hd, υποχρεωτικά. τις ταινίες της αγοράζεις με ξυστό από το περίπτερο. πρόκειται για δορυφορική IPTV υπηρεσία.
 
Last edited:
έχουν κάποιο feed στον hotbird και από εκεί κατεβαίνουν οι ταινίες στον σκληρό του δέκτη?
 
Οι τιμές των ταινιών κυμαίνονται από 1 έως 3 ευρώ και η ταινιοθήκη ανανεώνεται ανά 15 μέρες
 
και δέκτη τον kaon hd, υποχρεωτικά. τις ταινίες της αγοράζεις με ξυστό από το περίπτερο. πρόκειται για δορυφορική IPTV υπηρεσία.

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι IPTV σημαίνει Internet Protocol TV, εδώ έχουμε κάτι άλλο ?
 
ναι σημαίνει. απλά αντί να μεταδίδεται μέσω γραμμών τηλεφωνίας, μεταδίδεται μέσω ασύρματη δορυφορικής μετάδοσης. δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για δορυφορικό ή ασύρματο inernet. το iptv ισχύει και στις δύο περιπτώσεις και καλύπτει την δεύτερη λέξη ("internet").
 
Εχει κανεις υποψιν του την υπηρεσια VoDo; Καταρχην δεν εχω καταλαβει αν προκειται για δορυφορικη ή IPTV υπηρεσια. Πληροφοριες στο vodo.gr.

Είμαι χρήστης της υπηρεσίας Vodo. Πρόκειται για δορυφορική υπηρεσία. Οχι iptv.
 
Πες μας μερικά πράγματα για τον δέκτη που έχεις.
Πως κρίνεις την συμπεριφορά του... πως είναι η ποιότητα εικόνας, κλπ...

Σε ευχαριστώ.
Σάκης.
 
Είμαι χρήστης της υπηρεσίας Vodo. Πρόκειται για δορυφορική υπηρεσία. Οχι iptv.

iptv σημαίναι τηλεόραση πάνω από IP (internet protocol). Το μέσο μπορεί να είναι ο χαλκός (ADSL/VDSL), οπτικές ίνες (FTTB/FTTH), αέρας (WiMax), δορυφόρος ή οτιδήποτε άλλο.

Δε μπορείς να πεις ότι η Vodo είναι δορυφορική τηλεόραση, γιατί πολύ απλά δεν έχει ροή προγράμματος. Είναι μία υπηρεσία όπου μέσω data stream από δορυφόρο "κατεβάζει" ταινίες στο δίσκο τις οποίες μπορείς να δεις όποια στιγμή θες. Κάτι σαν την υπηρεσία Sky Anytime, μόνο που το μοντέλο χρέωσης είναι διαφορετικό.