vsx-lx60

Re: Απάντηση: vsx-lx60

ρωτησε και το μελος vasdar τι του προτεινα να αγορασει σαν ενισχυτη
ρωτησε το και γιατι του προτεινα Pioneer και πως του απεδειξα μπροστα στα ματια του οτι ειναι καλυτερος απο τους αλλους

:worshippy:

περα απο την πλακα με στεναχωρει να ακουω οτι ο lx60 (ο οποιος ειναι σχεδον διπλασιος σε ογκο απο τα υπολοιπα μηχανηματα της Ριο που βρισκονται κατω απο αυτον) ειναι εισαγωγικο μηχανημα.

ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με τον ηχο μου αλλα το αποδιδω στα roister

δεν εχω αποφασισει για ηχεια αλλα μου προτειναν τα klipch rf82(εγω καλοβλεπω παντως τα B&W 683)

ελπιζω να βοηθησα-bye-

μην βαλεις αγγλικο ηχειο στον 60
θα του πιει το αιμα
κλιπς ναι παει για πλακα με καθε ενισχυτη
γιαυτο ειναι αξιαγαπητο ηχειο

αν βαλεις αγγλικο ηχειο θα καταληξεις σαν καποιο πρωην μελος που εκαιγε το ενα τουιτερ πισω απο το αλλο
και οχι με 60 αλλα σχετικα καλο μηχανακι

kalispera kai pali.
file moy argi eyxaristw gia thn voitheia!!tha ithela na se rwthsw gia ta jamo d6.ayta doyleyoun sta 4 om opws eida,o enisxyths apo oti diavasa sto manual doyleyei sta 8 kai sta 6.tha yparxei provlima me ton enisxyth???epishs gia main hxeia skeftomai ta kef iq9.sr kai sl ti les gia dipola opws epishs kai gia surrund back.gia teliko tha kanw ligo ypomoni.ayta!!

τα 6αρια δουλευουν ευκολα γιατι ειναι μικρα
γενικα τα μικρα ξεφορτωνουν τον ενισχυτη απο απαιτησεις σε ρευμα

Re: Απάντηση: vsx-lx60

τα 6αρια δουλευουν ευκολα γιατι ειναι μικρα
γενικα τα μικρα ξεφορτωνουν τον ενισχυτη απο απαιτησεις σε ρευμα

Αργύρη δεν είναι ετσι ακριβώς:μικρά και αναίσθητα ηχεία μπορούν να του πιούν το αίμα.Τον ξεφορτώνουν οταν είναι και λίγο φωνακλάδικα ακα υψηλή ευαισθησία.