VT60 50' 1700

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Καλη μέρα, είχα γράψει ένα νήμα για Gt vs st και εν τέλη κατέληξα στην gt λόγο καλύτερου gaming/3d και εκεί που πήγα να την πάρω 1550 με 5 χρόνια εγγύηση είδα μια εκθεσιακή VT και μου είπε ότι την δίνει 1700 με 5 χρόναι εγγύηση πάλι.
Θέλω να την πάρω τοπικά απο κέρκυρα όχι απο skroutz λόγο εγγύησης και επικοινωνίας με το κατάστημα.
Απο ότι ξέρω έπεζε απο τον Μάιο ένα 3d κλιπ συνεχόμενα, βέβαια είπα και με τον καταστηματάρχη πως αν δώ οποιοδήποτε πρόβλημα ώπως burn in και τα λοιπά την επιστρέφω πίσω και συμφώνησε.
Μιας και εδώ υπάρχουν γκουρου που τα ξέρουν καλύτερα είναι καλή περίπτωση? δεδομένου πως θα την πάρω τοπικά. Αρα η σκάω 1550 για gt η 1700 gia vt, έρχονται με 2 ζευγάρια γυαλιά και 5 χρόνια εγγύηση .
Υπάρχει περίπτωση να έχει κανένα μίον γιατί έπεζε σενέχεια απο τον Μάιο?

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
Είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο θέμα αφού έπαιζε τόσο καιρό συνέχεια. Όμως είναι και πολύ πιθανό να είναι μια χαρά.
Εγώ στη θέση σου αφού την εξέταζα πολύ προσεκτικά και αφού ο καταστηματάρχης συμφωνεί αν δεις το παραμικρό που δε σου κάθεται καλά να τη πάρει πίσω, θα προχωρούσα σε αγορά.

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Εκθεσιακη πλασμα απεφυγε την και γενικα τα εκθεσιακα.Εχουν βγει απο την κουτα τους αυτο τα λεει ολα.Αν ζαχαρωνεις την vt βαλε λιγα χρηματα και αγορασε την.

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Ναι έχετε δίκιο... Τελικά παίζει 1,5 μήνα όχι από τον Μάιο, ψήνομαι τρελά, θα δω προσεκτικά και αφού με αφήνει να την επιστρέψω θα το ρισκάρω.
Τι πρέπει να προσέξω αν έχει πάθει η τηλεόραση στον ενάμιση μήνα που παίζει? Πέρα από burn in.
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι άλλο?
Δεν θα το σκεφτόμουν αλλά είναι μόνο 150 ευρώ η διαφορά από την gt.

Videophile2

Established Member
1 June 2010
118
Λαμία
Βαλτη να παιξει κατι σε λευκο ολη η οθονη και αν ειναι οκ προχωρα

Οποιος το ψειριζει πολυ χανει και πολλα

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Φιλε μου μπορει να ξαναπουληθηκε και καποιος να την επεστρεψε και την εχουν στην εκθεση ξερεις τι εχει γινει.Κοιτα τις ωρες απο το κρυφο μενου

Σαν τα μεταχειρισμενα αυτοκινητα που πας στο μαντρά και σου λεει αυτο το ειχε μια καθηγητρια το αλλο ενας γιατρος για να καμαρωνεις λες και αυτοι δεν εχουν ποδια για γκαζια

Last edited by a moderator:

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Εγώ πάλι λέω να αγοράσεις την καινούργια 50GT60 και να γλιτώσεις και 150 ευρώ , για 50" και τα 1550 ευρώ δεν τα λες και ευκαιρία πόσο μάλλον τα 1700.

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
16,927
Τήνος / Ελλάς
Με 1700 παίρνεις 55αρα.
Καλά τα λέει ο yperion.
Άσε που αν όντως η panasonic σταματήσει τις plasma θα δούμε σε 3-4 μήνες θεαματική πτώση τιμών.

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Oντως οτι θα απομεινει θα παρει την κατω βολτα αλλα δεν πιστευω να σταματησουν τελειως

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Για το πόσο παίζει και αν έχει πουληθεί είναι σίγουρος γιατί δουλεύει φίλος στην ηλεκτρονετ από όπου θα την πάρω και καλός φίλος.
Τώρα για το ότι είναι πολλά για 50 ίντσες ναι έχετε ένα δίκιο.
Και αυτή η st 60 στις 55 ίντσες δεν μπορούσε να έχει λίγο καλύτερο 3d αυτό είναι που με σταμάτησε όχι το input lag, γιατί σε reviews λένε πως δεν είναι πολύ καλό.
Στο τέλος μου φαίνεται θα πάρω την gt από skroutz με 1320 ευρώ.
Όσο για το ότι θα σταματήσει η πανασονικ την παραγωγή το ξέρω αλλά αυτή την στιγμή νομίζω είναι ότι καλύτερο σε εικόνα οι νέες πλάσμα.
Δεν ξέρω κάτι αντίστοιχο σε lcd

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Πάω να τρελαθώ... Με έπιασε το μικρόβιο της αγοράς.
Μα να μη υπάρχει μια τηλεόραση με εικόνα σαν της gt και τα ίδια λεφτά...
Εκεί δεν θα είχα καθόλου δίλημμα.

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Μπορείς να δεις κάποιες LCD στις 55" με VA panel και φθηνότερες από την GT60 στις 50".