Εμενα παλι εδω και δυο εβδομαδες αρχισε να μην παιζει δυο συχνοτητες του hotbird την11662 V 27500 3/4 και την 12692 H 27500 3/4.δηλαδη μολις παω στις συγκεκριμενες συχνοτητες παρουσιαζει ασταθεια το σημα και δεν αναμεταδιδονται. Το παραξενο ειναι οτι:
1)παιζουν για τρια περιπου λεπτα οταν ο δεκτης ειναι κρυος και εχεις παει εκει με το ανοιγμα μετα το σημα αδυνατιζει και δειχνει ασταθες,αν πας σε αλλη συχνοτητα και μετα στις προαναφερθεισες τοτε το προβλημα εμφανιζεται κατευθειαν.
2)το επισης παραδοξο ειναι οτι αμα προγραμματισεις εγγραφη μεσω χρονοδιακοπτη και με τον δεκτη κλειστο γραφει αψογα και μετα μπορεις να το δεις απο τον σκληρο, η και να μεταφερεις την εγγραφη με ftp στον υπολογιστη παλι αψογα.
Οι δοκιμες που εκανα ειναι οι εξης:
Εβαλα εναν αλλο δεκτη στην θεση του επαιξε κανονικα. πηγα τον δεκτη τον δικο μου στο σπιτι του αλλου δεκτη δεν επαιξε, μετρησε τεχνικος το σημα της συγκεκριμενης συχνοτητας που εφτανε στο, δεκτη μου ΗΤΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ.Αλλαξα και λογισμικα καταληγοντας στο BH3.01 τιποτε ολα το ιδιο κανουν αρα hardware κατα τις εκτιμησεις μου. Μηπως υπαχει καμμια ιδεα για βοηθεια ρε παιδια. η βλεπετε κανα motherboard και καηκαμε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.