VU+ Duo HD

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Και κατά δεύτερον φιλέ μου (αν μου επιτρέπεις) ενοχλούμε όταν βλέπω δέκτες να φέρουν image και skin του dreambox, για τον λόγο ότι τα περνούν όλα έτοιμα και δεν κάνουν τίποτα από μεριά τους για την υποστήριξη του δικού τους.

Εδώ είσαι λάθος, φίλε souzakia ...

Η Dream Multimedia απο μόνη της, δεν δίνει τίποτε μαζί με τους δέκτες που πουλάει !!!

Τα images της μαμάς ούτε καν τα UCAS δεν ανοίγουν ! Για να κάνεις κάτι παραπάνω, πηγαίνεις σε image άλλων, άρα ΔΕΝ είναι της Dream Multimedia...
Π.χ. εσύ τί image φοράς στον DM8000 σου ? Της μαμάς ή κάποιο άλλο ? Και γιατί ?

Οπως δε είπε και ο Πάνος το λειτουργικό Enigma (1 και 2) είναι ανοιχτό και προσβάσιμο απο όλους ...

Τέλος, κακώς τα βάζεις με τη Marusys ... Αυτή έκανε κάτι που εμπορικά ήταν σωστό : χρησιμοποίησε hardware που και δοκιμασμένο είναι στους Dreambox και συμβατό με τα Enigma 2 images που κυκλοφορούν είναι ... ΚΛΩΝΟΣ όμως, ΔΕΝ είναι !

Μάλιστα, έβαλε και 2πλοπύρηνο CPU που είναι τελευταία λέξη (σε δορυφορικούς δέκτες πάντα) της τεχνολογίας ! Και πουλάει το πακέτο της, πολύ τίμια σε μια τιμή που είναι φτηνή για όσα προσφέρει !

Τώρα πώς εσύ έχεις δεί οτι τα Gemini, Nabilo (Dream Elite), PLi και τα υπόλοιπα είναι ιδιοκτησία και προνόμιο μόνο των Dreambox, αυτό ΜΟΝΟ εσύ το ξέρεις ...

Φιλικά (πάντα),

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εδώ είσαι λάθος, φίλε souzakia ...

Η Dream Multimedia απο μόνη της, δεν δίνει τίποτε μαζί με τους δέκτες που πουλάει !!!

Τα images της μαμάς ούτε καν τα UCAS δεν ανοίγουν ! Για να κάνεις κάτι παραπάνω, πηγαίνεις σε image άλλων, άρα ΔΕΝ είναι της Dream Multimedia...

Καταρχήν όπως ξέρουν οι περισσότερη πίσω από όλα αυτά τα team είναι η Dream Multimedia, αυτή πληρώνει για να έχουν υποστήριξη η δέκτες της.
Π.χ. εσύ τί image φοράς στον DM8000 σου ? Της μαμάς ή κάποιο άλλο ? Και γιατί ?

Έχω πάνω το image experimental, αν νομίζεις ότι πρέπει ντε και καλά να περνάμε τα image άλλον team για τον λόγο τον emu και της λοιπές κρυφές δυνατότητες είσαι λάθος. Yπάρχουν εντολές με telnet που μπορείς να περάσεις στο φάκελο tmp και από εκεί να τρέξεις ότι θες.
Οπως δε είπε και ο Πάνος το λειτουργικό Enigma (1 και 2) είναι ανοιχτό και προσβάσιμο απο όλους ...
Σε αυτό δεν φέρω καμία αντίρρηση, όταν ένα πραμα διαμένετε ελευθέρα για οπιαδήποτε χρήση.
Αλλά επέτρεψε με να φέρω διαφωνία ως προς το image που βλέπω να φορά ο δέκτης Marusys, που είναι ίδιο με του 8000 και είναι άσχημο όταν βλέπω μια Φώτο ποιο πάνω από δέκτη Marusys με image του 8000, ε δεν λε πώς να το κάνουμε άποψη μου είναι έτσι.

Τέλος, κακώς τα βάζεις με τη Marusys ... Αυτή έκανε κάτι που εμπορικά ήταν σωστό : χρησιμοποίησε hardware που και δοκιμασμένο είναι στους Dreambox και συμβατό με τα Enigma 2 images που κυκλοφορούν είναι ... ΚΛΩΝΟΣ όμως, ΔΕΝ είναι !
Δεν τα βάζω με την Marusys, την άποψη μου λέω και παρακαλώ να γίνει σεβαστή όπως σέβομαι όλες τον υπόλοιπων εδώ μέσα.
Για το hardware που αναφέρεις ναι και στους δυο δέκτες είναι απόλυτα συμβατή με το Enigma 2. τώρα αν με ρωτάς αν ο δέκτης Marusys είναι κλώνος, αυτό δεν με αφορά έμενα αφορά τους κατόχους του.

Μάλιστα, έβαλε και 2πλοπύρηνο CPU που είναι τελευταία λέξη (σε δορυφορικούς δέκτες πάντα) της τεχνολογίας ! Και πουλάει το πακέτο της, πολύ τίμια σε μια τιμή που είναι φτηνή για όσα προσφέρει !
[FONT=&quot]2πλοπύρηνο CPU που είναι τελευταία λέξη ένα πραμα που έχει καλύτερο από τον 8000, σε αυτό το θέμα του δίνω τα εύσημα μου.
[/FONT] Για την τιμή του είναι μια χαρά.
Τώρα πώς εσύ έχεις δεί οτι τα Gemini, Nabilo (Dream Elite), PLi και τα υπόλοιπα είναι ιδιοκτησία και προνόμιο μόνο των Dreambox, αυτό ΜΟΝΟ εσύ το ξέρεις ...
Την απορία σου αυτη την απαντώ ποιο πάνω.

Πάντα φιλικά και με εκτίμηση σε όλους σας:grinning-smiley-043

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Παίδες ας μη μετατραπεί το νήμα σε μια κόντρα Dreambox Vs Vu+
Δεν είναι αυτό ο σκοπός.

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Στο vti forum καποιος εγραψε το παρακατω,χωρις αλλα σχολια.Τι καταλαβαινετε οι γνωστες ;
http://www.vuplus-support.com/wbb2/thread.php?threadid=2479

TRY THIS IN CCCAM CONFIG=B: /dev/sci0 00
AU = yes
DISABLE EMM : no
CAMKEY : /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA : /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
TRY ALL CHIDS : /dev/sci0

SHOULD WORK WITH NOVA.

Στο vti forum καποιος εγραψε το παρακατω,χωρις αλλα σχολια.Τι καταλαβαινετε οι γνωστες ;
http://www.vuplus-support.com/wbb2/thread.php?threadid=2479

TRY THIS IN CCCAM CONFIG=B: /dev/sci0 00
AU = yes
DISABLE EMM : no
CAMKEY : /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA : /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
TRY ALL CHIDS : /dev/sci0

SHOULD WORK WITH NOVA.

Είναι άσχετο με το θέμα που αναφέρουμε.

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

...μάλλον για να δεί την κάρτα της το cccam. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα με τις καινούριες κάρτες.
Δεν νομίζω να αφορά παράνομες κάρτες γιατί αυτές, κρίνοντας απο το θρήνος και την οιμωγή ανά τα φόρα, έχουν τινάξει τα πέταλα, κοινώς την ήπιαν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καταρχήν όπως ξέρουν οι περισσότερη πίσω από όλα αυτά τα team είναι η Dream Multimedia, αυτή πληρώνει για να έχουν υποστήριξη η δέκτες της.

Τι σημαίνει "είναι απο πίσω η Dream Multimedia" ? Αν είναι έτσι, γιατί να μην οικειοποιηθεί κάποια απο τα οφέλη της παράπλευρης ανάπτυξης λογισμικού που η ίδια κάνει ανεπίσημο support ? και γιατί να είναι ανεπίσημο ?

Έχω πάνω το image experimental, αν νομίζεις ότι πρέπει ντε και καλά να περνάμε τα image άλλον team για τον λόγο τον emu και της λοιπές κρυφές δυνατότητες είσαι λάθος. Yπάρχουν εντολές με telnet που μπορείς να περάσεις στο φάκελο tmp και από εκεί να τρέξεις ότι θες.

Εδώ κι αν είσαι λάθος ! Οτιδήποτε βάλεις στο /tmp (με FTP) παραμένει μόνο μέχρι το επόμενο reboot ! Δοκίμασέ το και θα δείς ! Και ΔΕΝ συζητάω για τις "κρυφές χάρες" ... Απο τότε που αγόρασα τον πρώτο (DM7000S) δεν έχει αξιωθεί να κάνει το UCAS της συμβατό με τις ΝΟΜΙΜΕΣ κάρτες ! Γιατί νομίζεις οτι όλοι βάζουν emulators (CCcam, Mgcamd κλπ) για να διαβάσει το UCAS slot τις κάρτες τους ?

Αλλά επέτρεψε με να φέρω διαφωνία ως προς το image που βλέπω να φορά ο δέκτης Marusys, που είναι ίδιο με του 8000 και είναι άσχημο όταν βλέπω μια Φώτο ποιο πάνω από δέκτη Marusys με image του 8000, ε δεν λε πώς να το κάνουμε άποψη μου είναι έτσι.

Όταν κάτι είναι κοινόχρηστο, το χρησιμοποιεί όποιος θέλει με όποιο τρόπο θέλει ! Αν σου χαλάει το περι αισθητικής σου αίσθημα, τότε μάλλον θα πρέπει να το αντέξεις αρχικά και να το συνηθίσεις στη συνέχεια ...

Δεν τα βάζω με την Marusys, την άποψη μου λέω και παρακαλώ να γίνει σεβαστή όπως σέβομαι όλες τον υπόλοιπων εδώ μέσα.

Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι ΔΕΝ είναι σεβαστή η άποψή σου ?

τώρα αν με ρωτάς αν ο δέκτης Marusys είναι κλώνος, αυτό δεν με αφορά έμενα αφορά τους κατόχους του.

Δεν ρώτησα γιατί δεν τίθεται ζήτημα .... κλώνος δεν είναι...

Πάντα φιλικά και με εκτίμηση σε όλους σας:grinning-smiley-043

Αυτο εννοείται ! ;)

Σημειωτέον ΔΕΝ έιμαι κάτοχος του δέκτη ... Απλά κάποια πράγματα καλό είναι να μπαίνουν σε σωστή βάση συζήτησης ...

Φίλιππος

Εγώ λοιπόν τον δέκτη τον πήρα εχθές είναι αρκετά καλός αλλά έχει ένα φοβερό μειονέκτημα, δεν παίζει τις κάρτες της NOVA, συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει 2 κάρτες γνήσιες φυσικά (version 5 & version 5.3) και για να γίνομαι πιο συγκεκριμένος θα σας πω πια κανάλια δοκίμασα και ''ανοίγει'' :

1. Nova Cinema 1
2. Fox Life
3. FX
4. E!
5. National Geographic
6. Discovery Channel
7. History Channel
8. Travel Channel
9. MTV
10. Mad Greekz
11. Disney Channel
12. Cartoon Network
13. Boomerang
14. CNNi

αυτά και μόνο αυτά.... :(

έχω δοκιμάσει όλες τις version από το CCcam

δοκίμασα και κάποια Scam εκεί είδα ότι ανοίγουν κάποια κανάλια που δεν ανοίγουν στο CCcam αλλά πρέπει να περιμένεις αρκετά και μετά σταματάνε παλι για αρκετή ώρα......

και εδώ έρχεται το κουφό !!!!!!!!!!!!!!!!!

έβαλα κάρτα ''ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΑ'' που μου έφερε φίλος και έπαιζε τα πάντα χωρίς πρόβλημα !!!!!!!!!!!!

Δυστηχώς ετσι έχουν τα πράγματα ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και ελπίζω να διαβάσουν αρκετοί φίλοι το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ ώστε να σκεφτούν να κάνουν την κίνηση της αγοράς του δέκτη...

Φιλικά Βαγγέλης

Φίλε Βαγγέλη, το έχουμε ήδη αναφέρει το πρόβλημα με τα irdeto CHID. Αν θες να δουλέψεις τη συνδρομή σου, θα πρέπει να βάλεις Image βασισμένο στους οδηγούς πριν από τις 25/2/2010, τουλάχιστο μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα στους νέους οδηγούς.

Σε irdeto module επίσης δεν παίζει η γνήσια κάρτα ;

Σε module νομίζω παίζει κανονικά, γιατί το pid filtering γίνεται από το module. Πρέπει όμως να το ξαναδοκιμάσω για να είμαι σίγουρος. Όμως με το module δε μπορείς πχ άλλο κανάλι να βλέπεις και άλλο να γράφεις, ή να στριμάρεις 2 και 3 κανάλια από το web if.

Φίλε Βαγγέλη, το έχουμε ήδη αναφέρει το πρόβλημα με τα irdeto CHID. Αν θες να δουλέψεις τη συνδρομή σου, θα πρέπει να βάλεις Image βασισμένο στους οδηγούς πριν από τις 25/2/2010, τουλάχιστο μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα στους νέους οδηγούς.

Δεν είχα βρει κάποια συζήτηση με αυτό το πρόβλημα να αναφέρεται

Το Firmware που έχει μέσα ειναι:

Dream Elite Black Hole V 1.1
Enigma: 2010-01-29-master
Image: Release 1.0.0 2010-03-13

ποιο πρέπει να κατεβάσω το προηγούμενο Nabilo? από που? και πως θα πρέπει να το περάσω στο μηχάνημα?
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

2 Παλιότερες εκδόσεις που δοκίμασα... το ίδιο πρόβλημα !!!

Πρέπει να βάλεις είτε VTI image 0.4, είτε αν θες dream elite, θα βάλεις το dream elite 1.0 που έχει τον παλιό kernel αλλά με νέους οδηγούς, και μετά θα αντικαταστήσεις το dvb-bcm7335.ko αρχείο που βρίσκεται στο /lib/modules/2.6.18-6.6/extra με το αρχείο που θα βρεις στο http://archive.vuplus.com/download_3.2/local.tar.gz

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Φυσικά και είναι επιχείρημα...

Διαφωνούμε κάθετα, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία. Πάλι φίλοι θα'μαστε...

Για μένα σημασία έχει ότι ο δέκτης προς το παρόν μου είναι άχρηστος. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι ακόμα δεν έλυσαν ένα πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και το οποίο τους έχει αναφερθεί πολλές φορές. Εάν αυτό είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας τους για ένα σύστημα (bl. Irdeto) που πια δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ, ακόμα χειρότερα...

Θα μπορούσα να τον αγοράσω και να "φορτώσω" με άλλο ένα κουτί το σαλόνι μου. Μη αποδεκτή λύση για μένα...

Κρίμα, γιατί έχω πειστεί για τις ικανότητες του δέκτη. Θέλω πολύ να τον αγοράσω αλλά ο συγκεκριμένος περιορισμός με το Irdeto είναι απαράδεκτος. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα τους περιμένω για πολύ ακόμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Για μένα σημασία έχει ότι ο δέκτης προς το παρόν μου είναι άχρηστος. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι ακόμα δεν έλυσαν ένα πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και το οποίο τους έχει αναφερθεί πολλές φορές. Εάν αυτό είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας τους για ένα σύστημα (bl. Irdeto) που πια δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ, ακόμα χειρότερα...

Θα μπορούσα να τον αγοράσω και να "φορτώσω" με άλλο ένα κουτί το σαλόνι μου. Μη αποδεκτή λύση για μένα...

Κρίμα, γιατί έχω πειστεί για τις ικανότητες του δέκτη. Θέλω πολύ να τον αγοράσω αλλά ο συγκεκριμένος περιορισμός με το Irdeto είναι απαράδεκτος. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα τους περιμένω για πολύ ακόμα...

βαλε gemini :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εμενα το gemini -στo usb με barry allen-και dream-elite 1.1 στην flash και disque 1.2 μου κρασαρε τον δεκτη οταν ηθελα να αποθηκευσω θεση στο positioner (πιθανον με σταθερο πιατο να δουλευει) .

Δυστυχώς αυτά είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι early adopters. Το πρόβλημα πλέον συμπλήρωσε ένα μήνα από την εμφάνισή του και δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Για μένα το χειρότερο είναι πως σε όσα email έχω στείλει απ' ευθείας στην VU+ (στις δύο διευθύνσεις που βρήκα στο site τους www.vuplus.com) δεν έλαβα καμία απολύτως απάντηση.

Θα πρέπει και ο αντιπρόσωπος Βαλκανίων (όπως διαφημίζεται) www.tronix.gr , αλλά και οι υπόλοιποι εισαγωγείς, να πιέσουν την κατάσταση για την γρήγορη εξεύρεση λύσης, γιατί διαφορετικά θα έχουν και αντίκτυπο στις πωλήσεις τους.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys

Έχω εξηγήσει ήδη ότι δεν αποτελεί σοβαρή λύση.
Χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό που δεν έχει φτιαχτεί ειδικά για το δέκτη αυτό, λύνω ένα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πόσα άλλα "φορτώνομαι"...

Και στο κάτω-κάτω αγοράζω ένα δέκτη για αυτό που είναι, όχι για να δουλεύει σαν κάτι άλλο...

Εγώ πάντως επιμένω: με έχει πείσει για τις δυνατότητές του. Αλλά προς το παρόν δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες μου...