VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

αξίζει να πουλήσω τον original dm800 και να βάλω άλλα 100-150 ευρώ να πάρω το duo;;

αξίζει να πουλήσω τον original dm800 και να βάλω άλλα 100-150 ευρώ να πάρω το duo;;

Σαν υποθετική ερώτηση, ναι, αξίζει ...

Αλλά πάντοτε εξαρτάται απο το τί σκοπεύεις να κάνεις με το δέκτη ....

ευχαριστώ πολύ...ρούφιξα και ολο το θέμα και έβγαλα κάποια συμπεράσματα.

Μετά απο 4μηνη ατυχή συμβίωση με εναν TECHNOMATE 6900 HD COMBO SUPER όπου προσπάθησα να τον δουλέψω με CCAM, αποφάσισα να αλλάξω στρατόπεδο.
Ψάχνοντας και διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ κατέληξα στον VU + DUO.
Οι πιο πολλές απόριες μου έχουν λυθεί χάρη στην δική σας ενημέρωση.'Εχω κάποιες απορίες ακόμα και ελπίζω να μπορέσει κάποιος να μου τις λύσει...

1. Με ενδιαφέρουν πολύ οι εγγραφές και θα συνδέσω εξωτερικό σκληρό...Τι μορφή διαμόρφωσης βλέπει το μηχάνημα ? FAT32 ή EXT3 ?

2. Σε τι μορφή γίνονται οι εγγραφές ?

Τα ρωτάω αυτά γιατί με ενδιαφέρει η περαιτέρω επεξεργασία αυτών που θα γράφω και το λειτουργικό στο PC μου είναι Windows.

Ελπίζω σε απάντηση και Ευχαριστώ !

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εγώ αν δεις πως τον χρειαζόμουν.. Είχα ήδη DM800 & Azbox Elite HD.

Στην ερώτηση για τα δύο tuner: Βεβαίως και μπορείς να κάνεις χρήση αυτών που αναφέρεις.

καλησπερα σας,
ειχα ξαναθεσει αυτο το ερωτημα και μου απαντησε ο alex απλα μου ηρθε η φλασια τωρα και ξαναρωταω:
εχοντας δηλωσει ανα tuner το συστημα μου(1ο tuner μοτερ και 2ο tuner σταθερο με 3 lnb), αν στην τιβι βλεπω ενα καναλι μεσω μοτερ και θελω να δω απο το web interface ενα καναλι απο το σταθερο πιατο, πως θα καταλαβει ο δεκτης ποιο tuner θελω να χρησιμοποιησω?δεν θα αλλαξει εκεινη τη στιγμη στην τιβι το καναλι που ηδη παρακολουθω?

καλησπερα σας,
ειχα ξαναθεσει αυτο το ερωτημα και μου απαντησε ο alex απλα μου ηρθε η φλασια τωρα και ξαναρωταω:
εχοντας δηλωσει ανα tuner το συστημα μου(1ο tuner μοτερ και 2ο tuner σταθερο με 3 lnb), αν στην τιβι βλεπω ενα καναλι μεσω μοτερ και θελω να δω απο το web interface ενα καναλι απο το σταθερο πιατο, πως θα καταλαβει ο δεκτης ποιο tuner θελω να χρησιμοποιησω?δεν θα αλλαξει εκεινη τη στιγμη στην τιβι το καναλι που ηδη παρακολουθω?

Το 1ο tuner θα είναι χρησιμοποιημένο από το κανάλι που ήδη παρακολουθείς. Αν επιλέξεις για streaming ένα κανάλι από τον ίδιο TP, θα χρησιμοποιηθεί πάλι το 1ο tuner. Αν επιλέξεις κανάλι από άλλο TP ή άλλο δορυφόρο, θα χρησιμοποιηθεί το 2ο. Αν επιλέξεις κανάλι από δορυφόρο που δεν υπάρχει στο 2ο tuner, θα σου βγάλει σφάλμα, δε θα γίνει swap αυτόματα. Θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα, δηλαδή να αλλάξεις κανάλι από το δέκτη στο δορυφόρο που θες (και δεν υπάρχει στο 2ο tuner), να βάλεις μετά streaming από αυτό το κανάλι, οπότε δεσμεύεται το 1ο tuner, και μετά στο δέκτη να αλλάξεις κανάλι σε δορυφόρο που υπάρχει στο 2ο tuner. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Εγώ πάντως θα πρότεινα να κάνεις όλα τα LNB twin και να βάλεις το μοτέρ στην 4η θέση των δύο 4:1 diseqc 1.0. Θα δηλώσεις σαν LNB1 LNB2 και LNB3 τα σταθερά και LNB4 το κινητό. Θα δώσεις μεγαλύτερο priority στα LNB1,2 και 3 ώστε να χρησιμοποιούνται αυτά και όχι το κινητό για τους δορυφόρους που καλύπτουν.

δεν αντεξα αλλο,τον παρήγγειλα ελπιζω μεχρι παρασκευή να ερθει

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Yπαρχει σε καποιο μαγαζι ο δεκτης ετοιμοπαραδοτος γιατι βλεπω οτι ολα τα καταστηματα τον εχουν μη διαθεσιμο ή οτι θα φερουν περιορισμενα κομματια σε 10 -15 μερες;

Το 1ο tuner θα είναι χρησιμοποιημένο από το κανάλι που ήδη παρακολουθείς. Αν επιλέξεις για streaming ένα κανάλι από τον ίδιο TP, θα χρησιμοποιηθεί πάλι το 1ο tuner. Αν επιλέξεις κανάλι από άλλο TP ή άλλο δορυφόρο, θα χρησιμοποιηθεί το 2ο. Αν επιλέξεις κανάλι από δορυφόρο που δεν υπάρχει στο 2ο tuner, θα σου βγάλει σφάλμα, δε θα γίνει swap αυτόματα. Θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα, δηλαδή να αλλάξεις κανάλι από το δέκτη στο δορυφόρο που θες (και δεν υπάρχει στο 2ο tuner), να βάλεις μετά streaming από αυτό το κανάλι, οπότε δεσμεύεται το 1ο tuner, και μετά στο δέκτη να αλλάξεις κανάλι σε δορυφόρο που υπάρχει στο 2ο tuner. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Εγώ πάντως θα πρότεινα να κάνεις όλα τα LNB twin και να βάλεις το μοτέρ στην 4η θέση των δύο 4:1 diseqc 1.0. Θα δηλώσεις σαν LNB1 LNB2 και LNB3 τα σταθερά και LNB4 το κινητό. Θα δώσεις μεγαλύτερο priority στα LNB1,2 και 3 ώστε να χρησιμοποιούνται αυτά και όχι το κινητό για τους δορυφόρους που καλύπτουν.

ayto isxyei anaksartitws seiras syndeshs tuner?dhladh an balw sto 1o tuner to stathero piato kai sto 2o to moter?

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Yπαρχει σε καποιο μαγαζι ο δεκτης ετοιμοπαραδοτος γιατι βλεπω οτι ολα τα καταστηματα τον εχουν μη διαθεσιμο ή οτι θα φερουν περιορισμενα κομματια σε 10 -15 μερες;

η tronix εχει 4 κομμάτια εχθες τον ενα τον παρήγγειλα εγω,κανε ενα τηλεφωνο

Tronix που πήρα τηλ. δεν είχε .Ο δέκτης θα είναι ξανά διαθέσιμος σε 10 με 15 μέρες...

Αν δε σας ενδιαφέρει να είναι από Ελλάδα, απ' ότι βλέπω υπάρχει εδώ. Σε τρεις μέρες είναι στην πόρτα σας. [Το συγκεκριμένο κατάστημα το εμπιστεύομαι περισσότερο από κάποια στην Ελλάδα...]

Αν δε σας ενδιαφέρει να είναι από Ελλάδα, απ' ότι βλέπω υπάρχει εδώ. Σε τρεις μέρες είναι στην πόρτα σας. [Το συγκεκριμένο κατάστημα το εμπιστεύομαι περισσότερο από κάποια στην Ελλάδα...]

Ειναι ομως και λιγο ακριβοτερος και μαζι με τα μεταφορικα θα ανεβαινει κι αλλο το κοστος οποτε θα περιμενω τις νεες παραλαβες απο ελληνικα καταστηματα. Δεν πιστευω να γινει κι εδω οπως Αγγλια που διαβαζω στο avforums που ολο τους περιμενουν και ποτε δε φτανουν...

Tronix που πήρα τηλ. δεν είχε .Ο δέκτης θα είναι ξανά διαθέσιμος σε 10 με 15 μέρες...

:ADFAD2: oυπς...συγνώμη πήρα τον 5ο και τελευταίο της παρτίδας :)

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αν και δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας,
Visa / Mastercard with DHL-EuroExpress:15,- Euro
+ 4% of the value of goods

θελει και επιπλεον 4% για πληρωμη με καρτα..

514 ευρω για online αγορα ειναι ακριβος.

ξενέρωσα...1) το μέγεθος !!! που να το βάλω τέτοιο vhs video γμτ...
2) για κάποιο λόγο μέσω HDMI δεν τον βλέπει η Samsung Syncmaster P2270HD. μήπως φταίει το καλώδιο;; help γιατί ψυχολογία 0

Για το μεγεθος δεν μπορει να γινει κατι... Ομως επειδη το hdmi ειναι standard μου κανει εντυπωση.
Αλλη συσκευη hd σε αυτη τη πορτα της tv λειτουργει?
Σε αλλη συσκευη μεσω hdmι ο δεκτης λειτουργει?
Και το καλωδιο μπορει να φταει , αν και ειναι λιγο απιθανο.
Επισης το enigma 2 εχει καπου ρυθμισεις av (που διαφερουν αναλογα με την διανομη) και εκει εχει διαφορες επιλογες.

Αν αυτα δεν, πρεπει να παμε σε πιο εξειδικευμενη αντιμετωπιση...