VU+ Duo HD

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

1)Μπορουμε να γραψουμε μια ταινια στο σκληρο δισκο και στη συνεχεια να προσθεσουμε ελληνικους υποτιτλους και να την δουμε με υποτιτλους ;;

2)Μπορει να γινει κατι τετοιο αυτοματα την ωρα που παιζεται η ταινια;;

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

χμ για δώσε καμιά ιδέα γιατί τον έχω και κάθεται...το Σ/κ λεω να δοκιμάσω κανά νεο image έτσι για να μη βαριέμαι. Πάντως καμιά λύση ρε παιδιά για το plugin να παίζει αυτόματα την αγγλική γλώσσα και υπότιτλους έχουμε; Εχω σιχαθεί να πατάω audio και να αλλάζω το stream. Καμιά ιδέα κανείς;;

Σήμερα πήρα την απόφαση να βγάλω τον μεγάλο σκληρό δίσκο, και του έβαλα τον μικρο. Πάντως εδώ που τα λέμε το εργαλείο δεν έχει καμιά σχέση με τον 8000.......

Attachments

• HPIM2302.jpg
    HPIM2302.jpg
    111.8 KB · Views: 122
  • HPIM2303.jpg
    HPIM2303.jpg
    60.3 KB · Views: 106
  • HPIM2304.jpg
    HPIM2304.jpg
    89.7 KB · Views: 98
  • HPIM2305.jpg
    HPIM2305.jpg
    54.3 KB · Views: 48
  • HPIM2306.jpg
    HPIM2306.jpg
    97.1 KB · Views: 111
  • HPIM2307.jpg
    HPIM2307.jpg
    60.9 KB · Views: 46
  • HPIM2308.jpg
    HPIM2308.jpg
    46.4 KB · Views: 90
  • HPIM2310.jpg
    HPIM2310.jpg
    67.8 KB · Views: 97

παντως εγώ φεύγοντας απο dream elite μετά τον τερματισμό του development, και πηγαίνοντας στο vti, δεν είμαι ικανοποιημένος.Το dream elite ηταν σαφώς ανώτερο.
btw, ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω στο vti τα settings του vhannibal? είναι πολύ πιο χρηστικά από τα διαθέσιμα για vti.

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

παντως εγώ φεύγοντας απο dream elite μετά τον τερματισμό του development, και πηγαίνοντας στο vti, δεν είμαι ικανοποιημένος.Το dream elite ηταν σαφώς ανώτερο.
btw, ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω στο vti τα settings του vhannibal? είναι πολύ πιο χρηστικά από τα διαθέσιμα για vti.

Πιο χρηστικό, ναι...
Ανώτερο, όχι...

Όσο για τα settings, κατέβασέ τα και βάλτα με το DreamboxEdit...

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Σήμερα πήρα την απόφαση να βγάλω τον μεγάλο σκληρό δίσκο, και του έβαλα τον μικρο. Πάντως εδώ που τα λέμε το εργαλείο δεν έχει καμιά σχέση με τον 8000.......

Σχεδιαστικά η ουσιαστικά?...

καλησπερα και απο μενα,
μετα τη φυγη της dream elite ειπα να δοκιμασω καποιο αλλο image αλλα η απογοητευση ηταν μεγαλη οποτε ξαναεβαλα dream.το θεμα που προεκυψε ηταν πως λογω απουσιας των online plugins δεν μπορω να εκαταστησω το black shadow skin.
προσπαθω να το κανω μεσω του ftp(usr->enigma 2), το περναω στο folder,αλλα οταν το επιλεγω απο το menu->settings-> skin μου πεταει πρασινες οθονες και δεν ξεκινα ο δεκτης.
τι κανω λαθος?
οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.
ευχαριστω

Μπορουμε να βαλουμε χειροκινητα VPID , APID , PMT PID στον vu+duo και πως ;

Βλεπω μια αναφορα στο θεμα hdtv για ελευθερα καναλια στις 16Ε supersport 6,7,8 (digitalb) .

καλησπερα και απο μενα,
μετα τη φυγη της dream elite ειπα να δοκιμασω καποιο αλλο image αλλα η απογοητευση ηταν μεγαλη οποτε ξαναεβαλα dream.το θεμα που προεκυψε ηταν πως λογω απουσιας των online plugins δεν μπορω να εκαταστησω το black shadow skin.
προσπαθω να το κανω μεσω του ftp(usr->enigma 2), το περναω στο folder,αλλα οταν το επιλεγω απο το menu->settings-> skin μου πεταει πρασινες οθονες και δεν ξεκινα ο δεκτης.
τι κανω λαθος?
οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.
ευχαριστω

Είσαι σίγουρος ότι βάζεις έκδοση του skin κατάλληλη για το συγκεκριμένο image;

πως εγκαθιστω το dreamboxedit στον vuduo ή πρεπει να το βαλω στο pc;

ρε παιδια το rytec epg plugin, το εχει κανει κανενας να δουλέψει στο vti? κατεβαζει τον οδηγό προγράμματος αλλα δεν τον δειχνει...

ρε παιδια το rytec epg plugin, το εχει κανει κανενας να δουλέψει στο vti? κατεβαζει τον οδηγό προγράμματος αλλα δεν τον δειχνει...

Έκανες επανεκκίνηση το Enigma2 όπως σου ζητάει;