VU+ Duo HD

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

ναι για βλεπεις κριση που περναμε πατριωτη.......εγω ακομα σοδες πινω.

σσσσσ, θα μας ακουσει ο υπουργος οικονομικων και θα βαλει επιλεον φορο γιατι θα μας θεωρησει εχοντες και κατεχοντες:offtopic:

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

A ρε κριση που περναμε...

Πως δεν περναμε ο κοσμος τα εκοψε ολα και αγορασε 200000 αντιτυπα το dvd της Αλεξανδρατου.Χθες με ξυπνησε ενας φιλος για να με ενημερωσει για τα φοβερο αυτο γεγονος. :flipout::flipout::flipout::offtopic:

αμα δεν δεις φωτογραφιες μπολικες σε τηλεοραση ομως οχι streaming μην ακους πολλα πολλα

Τεο από τις φώτο δεν βγάζεις συμπέρασμα, ζωντανό πρέπει να το δεις.....

Το ότι είναι κρύος ο δέκτης σημαίνει μεγαλύτερη οξύτητα....

Το 800αρακι που εβραζε, με την καταληλη "ψυξη" ειναι χλιαροτατο οσες ωρες και να δουλευει.

εμ αυτο λεω ας ανεβασει κανενας να δουμε εγω αμα τον ειχα τωρα 10 φωτογραφιες θα ειχα ανεβασει
καποιοι εχουν και τον azbox ποιος παιζει καλυτερα για παραδειγμα
για τετοια θεματακια μιλαω:BDBDG54:

Όταν θα είναι έτοιμος ο Πάνος ή ο Αλέξης προφανώς όλο και κάτι θα μας δείξουν....

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αυτά τα πράγματα θέλουν τον καιρό τους.
Τόσο ο Azbox όσο και ο Dreambox είναι εκτός ρεύματος εδώ και δύο μέρες.

Η τελική αναμέτρηση προβλέπει κόντρα DM800 Vs Azbox Elite Vs Vu+ Duo. (ευκολίες - δυνατότητες - ποιότητα εικόνας)
O τελευταίος ..κλείνει την πόρτα. (και φεύγει οριστικά από το setup μου)

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

HDF Team-Image 05.03.2010

Changelog:
- Vuduo Driver Update
- Enigma2 Timeshift Hack
- Tuner fix
- diverse Python fixes
- rsound fixes

Code:
http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=DownloadDBFileDownload&dataID=228

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Όταν θα είναι έτοιμος ο Πάνος ή ο Αλέξης προφανώς όλο και κάτι θα μας δείξουν....
χιχιχιιχχιιχχι να σου πω εγω ο Πανος θα μας καψει ακουμε που σε λεω,Αλεξης ειμαι σιγουρος οτι εχει δει τον 8000 απο κοντα και του εκανε τεστ.Οποτε θα ακουσω τον Αλεξη:antlers:

χμμ, το cccam πως το εγκαθιστώ? γίνεται download μεσα απο το μενού του δέκτη ή πρεπει να το περάσω χεράτα? έβαλα την vti 0.5 image

πρωτες εντυπώσεις θετικές. Σβέλτος στην απόκριση, εικόνα στα HD πάρα πολύ καλή, στα SD καλύτερη από τον dm600 που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λιγο.
Η ελληνική μετάφραση στο vti image είναι ημιτελής.
Πάω για ύπνο χαρούμενος :)

alext

ενώ μέσα από το vti panel - plugins μου άνοιγε την λίστα με τα διαθέσιμα προς κατέβασμα, αυτή ήταν ημιτελής. Μετά από περίπου μισή ώρα προσπάθειας εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα, μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχαν με τον server, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί αφού πέρασα το cccam με το χέρι, μετά από λίγο εμφανίστηκαν για κατέβασμα και τα υπόλοιπα. Σύμπτωση λογικά.
silverhawk, δώσε παραπάνω λεπτομέρειες.
Μερικές ακόμα παρατηρήσεις.
Η εικόνα του από το rca video out που την στέλνω με ομοαξονικό και στην τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας είναι πιό ζωντανή από τον DM600 στον οποίο είχα αναγκαστεί να προσθέσω και ένα μικρό video amplifier ενδιάμεσα, καθώς χωρίς αυτό η εικόνα ήταν "σκοτεινή" και να ρυθμίσω το gain της εξόδου σχεδόν στα 3/4.
Από την hdmi σύνδεση στην κύρια τηλεόραση, δεν χρησιμοποίησα ακόμη το autoresolution plugin και προς το παρόν αναλαμβάνει τη δουλειά ο scaler της kuro. Στα SD κανάλια τώρα που τα βλέπω πιό φρέσκος, εχει παρα πολύ καλή εικόνα, ακόμα και στις 50'' που βλέπω από σχετικά κοντινή απόσταση.
Θα του στήσω και το BA για να προχωρήσω με δοκιμές από άλλα images χωρίς να τον κουράζω.

Last edited:

και μία ερώτηση. στο image update από το vti μου έβγαλε κάποια packages και ρωτάει αν θέλω να τα εγκαταστήσω. πώς επιλέγω Yes? :)

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

πατα yes

να εξηγήσω μάλλον καλύτερα. Εχει βγάλει μια οθόνη με text από τα packages που κατεβάζει και ρωτάει Y/N αν θέλω να τα εγκαταστήσω. Πάτησα ότι πλήκτρο υπάρχει στο τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα..
τελικά είναι known issue, μόνο από telnet μπορείς να κάνεις update με τις εντολές

ipkg update
ipkg upgrade