VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Θα πρέπει να ρυθμίσεις στο tuner A, για προχωρημένους, ρύθμιση κάθε δορυφόρου σαν ξεχωριστό LNB (LNB1, LNB2 ... ως LNB5), ρύθμιση κάθε LNB σε diseqc 1.1, πόρτα 1 ως 5 (ή όπου αλλού τα έχεις συνδέσει). Σειρά εντολών να είναι: uncommitted, commited, toneburst.

Μετά το tuner B θα το ρυθμίσεις σαν "equal to tuner A".

Φιλε κιρλιοτ σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.διαβασα ολες τις σελιδες που γραφτηκαν για τους τρεις δεκτες και εννοω ET9000,VU+DUO,&DM800se.και δεν ξεκαθαρισα καποια πραγματα πχ ο vu+,και ο 9000 ποσα καναλια σηκωνουν απ'οτι καταλαβα σηκωνουν 6000 και 10000 αντιστοιχα ενω ο 800 απειρα, τι γινεται με τα εξαρτηματα που εχουν, πχ διαβαζουν ολες τις μοντουλες και ολες τις καρτες??πχdragon kai diablo modules η τσαμπα τα'χουν βεβαια οι δεκτες εχουν κι'αλλες δυνατοτητες αλλα πριν φτασουμε εκει σαν hard λειτουργουν αυτα που πουλανε??γιατι η εμπειρια μου απο τον 7020 ειναι λιγο πονεμενη.επειτα εχουν αυτοματο κατεβασμα καναλιων οπως ο 7020??παιζουν νοβα hd???τι αρχεια γραφουν??? γραφουν [τς] οπως ο 7020??αυτα με πολλα κενα, βοηθηστε εαν καποιος ξερει.

Last edited:

διαβασα ολες τις σελιδες που γραφτηκαν για τους τρεις δεκτες και εννοω ET9000,VU+DUO,&DM800se.και δεν ξεκαθαρισα καποια πραγματα πχ ο vu+,και ο 9000 ποσα καναλια σηκωνουν απ'οτι καταλαβα σηκωνουν 6000 και 10000 αντιστοιχα ενω ο 800 απειρα

Όλοι οι enigma2 δέκτες έχουν δυνατότητα για πρακτικά άπειρα κανάλια.

Ευχαριστω για την βοηθεια.κανουν αυτοματη ανανεωση καναλιων οπως ο dm 7020???

Θα πρέπει να ρυθμίσεις στο tuner A, για προχωρημένους, ρύθμιση κάθε δορυφόρου σαν ξεχωριστό LNB (LNB1, LNB2 ... ως LNB5), ρύθμιση κάθε LNB σε diseqc 1.1, πόρτα 1 ως 5 (ή όπου αλλού τα έχεις συνδέσει). Σειρά εντολών να είναι: uncommitted, commited, toneburst.

Μετά το tuner B θα το ρυθμίσεις σαν "equal to tuner A".

Success!! :firstprize:
Ευχαριστώ για την
άμεση βοήθεια, malakudi. Απ' τα πιο σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία ενός δέκτη, είναι και η αποτελεσματική υποστήριξη μεταξύ των χρηστών (ειδικά των μη-έμπειρων), μέσα από forum σαν κι αυτό. Όλοι εσείς που συνεισφέρετε εδώ, λοιπόν, έχετε κάνει τον Vu+2 πραγματικά hard-to-beat! :grinning-smiley-043

Last edited:

Μια γνώμη θέλω παιδιά. Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη ο οποίος εδώ και 3 μέρες μου κάνει κόλπα. Δεν βλέπει το LNB . Πήγα στο configuration mode , simple, αλλά μου γράφει ότι nothing is connected. Δοκίμασα μετά στο advance config. και μου έβγαλε με Lnb 33. Δοκίμασα πάλι και στο δεύτερο tuner του δέκτη με τα ίδια αποτελέσματα. Εν τω μεταξύ με το dreambox δουλέυει μια χαρά το LNB.
Τίς λοιπόν πταίει, το tuner του δέκτη ή μήπως παίζει και το ενδεχόμενο του power supply. Την έπαθα πιο παλιά με τον 800hd.
Ερωτώ ρε παιδιά διότι τον αγόρασα απο το ίντερνετ και εδώ στην Κύπρο δεν υπάρχει αντιπρόσωπος.
Η γνώμη η δική σας έχει πιο πολύ βάρος από την δική μου.
Ευχαριστώ Πολύ.:grinning-smiley-043

στο configuration mode μην περιμένεις να βρεθούν όλα αυτόματα.

τα ορίζεις εσύ, βάλε απλά LNB 1

αυτές τις μέρες βιώνω και το πρώτο σοβαρό bug του vuduo:

αρνείται να παίξει τα τσέχικα HD κανάλια στος 23 μοίρες.

έχω το BH 1.4.3 ελπίζω ότι αν περάσω το 1.4.5 θα διορθωθεί η κατάσταση αν δε έχει πάθει κάτι το hardware έπειτα από μια μόντουλα που δοκίμασα στο CI...

κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα;

Δηλαδη δεν παιζει ολες τις μοντουλες ο δεκτης???

Δηλαδη δεν παιζει ολες τις μοντουλες ο δεκτης???

το σίγουρο είναι ότι στα παλαιότερα images υπήρχε πρόβλημα σε μερικά HD με υψηλές απαιτήσεις σε bandwidth.

το θέμα όμως τώρα είναι ότι αυτό μου το κάνει και χωρίς τη μόντουλα....

το σίγουρο είναι ότι στα παλαιότερα images υπήρχε πρόβλημα σε μερικά HD με υψηλές απαιτήσεις σε bandwidth.

το θέμα όμως τώρα είναι ότι αυτό μου το κάνει και χωρίς τη μόντουλα....

ουυυφφφ πέρασα το 1.4.5 και όλα φαίνονται εντάξει, βέβαια έχω πολλές δοκιμές να κάνω ακόμα...

Εμένα μου το έκανε με irdeto μοντούλα και original κάρτα στα Βουλγάρικα HD του Bulsatcom στις 39 μοίρες.

Δεν ήταν μαύρη εικόνα, έκανε ένα πράγμα σαν pixeling και με παραμορφωμένο ήχο...τα SD τα έπαιζε κανονικά!

Εμένα μου το έκανε με irdeto μοντούλα και original κάρτα στα Βουλγάρικα HD του Bulsatcom στις 39 μοίρες.

Δεν ήταν μαύρη εικόνα, έκανε ένα πράγμα σαν pixeling και με παραμορφωμένο ήχο...τα SD τα έπαιζε κανονικά!

ούτε και μένα ήταν μαύρη εικόνα, έκανε τρομερά σπασίματα σε σημείο που δε βλεπότανε, μόνο το 5% του πάνω μέρους της οθόνης έπαιζε κάπως....

Το ίδιο μάλλον γινότανε...το περίεργο είναι ότι βάλε-βγάλε τη μοντούλα κάποιες φορές έπαιζε κανονικά. (irdeto μωβ).

ούτε και μένα ήταν μαύρη εικόνα, έκανε τρομερά σπασίματα σε σημείο που δε βλεπότανε, μόνο το 5% του πάνω μέρους της οθόνης έπαιζε κάπως....

Η κάρτα Cryptoworks παίζει μια χαρά στο UCAS με emulator, γιατί παιδεύεστε με τα CI modules;

Εγώ δοκιμές έκανα. Η original κάρτα έπαιξε αμέσως με όλους σχεδόν τους συνδυασμούς emu και reader.

Εγώ δοκιμές έκανα. Η original κάρτα έπαιξε αμέσως με όλους σχεδόν τους συνδυασμούς emu και reader.

Απλώς όπως το ανέφερες αρχικά έμοιαζε με πρόβλημα λήψης, ενώ στην πραγματικότητα είναι ασυμβατότητα με CI module (που δυστυχώς τέτοιες υπάρχουν πολλές, αν και νομίζω με τους τελευταίους οδηγούς έχουν διορθωθεί αρκετές από αυτές).

Δεν έχω δοκιμάσει τώρα με τους latest drivers, τη δοκιμή που λέω την είχα κάνει με το 1.4.2.

Φιλε malakudi ασχετα αν ο δεκτης εχει αλλα προτερηματα δεν πρεπει να παιζουν και τα ci αλλωστε γατι να τα προσφερει αμα δεν λειτουργουν με ολες τις μοντουλες και εννοω οχι μονο τις εργοστασιακες irdeto viacces κλπ αλλα και τις diablo dragon.