VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Φιλε malakudi ασχετα αν ο δεκτης εχει αλλα προτερηματα δεν πρεπει να παιζουν και τα ci αλλωστε γατι να τα προσφερει αμα δεν λειτουργουν με ολες τις μοντουλες και εννοω οχι μονο τις εργοστασιακες irdeto viacces κλπ αλλα και τις diablo dragon.

Για τις κανονικές μοντούλες δε διαφωνώ, πρέπει να υποστηρίζονται όλες.

Για diablo κτλ διαφωνώ, είναι μοντούλες που δεν έχουν CI certification και έτσι κανένας κατασκευαστής δε μπορεί να είναι υποχρεωμένος να τις υποστηρίξει. Ειδικά η diablo έχει προβλήματα σε πάρα πολλούς δέκτες.

Δηλαδη ειναι θεμα hard?? οπως πχ ο 7020? γιατι αφου δοκιμασα καμμια δεκαρια 7020 στο σπιτι βρηκα εναν που τις επαιζε ολες και τον αγορασα. παντως απο την εμπειρια μου πρεπει να ειναι θεμα soft και drivers γιατι και στον 8000 που δεν επαιζε η diablo μολις εγινε γνωστο βγηκαν τα περιοδικα με αφιερωματα στο τι θα πειραξουμε για να παιξει.αλλα αν ξερεις οτι ο vu+duo εχει δυνατοτητα αποκωδικοποιησεως καποιων modules please let us know.με πολλα ευχαριστω.ΥΓ,κατι τετοια κανει ο γερο 5400 και δεν τον κανουμε παταρατο.ασχετα αν βλεπουμε μονο την ωρα.

Last edited:

με προσεκτικότερη εξέταση βλέπω και κάτι σπασίματα στο σήμα, π.χ. στις 23,5 έχω σήμα γύρω στο 53 και ξαφνικά πάει στιγμιαία στο 0 και πάλι πίσω !

αυτό το έχω πάθει μόνο με τα στενόμακρα alps και μόνο στα HD κανάλια και όχι όλα μόνο μερικά τσέχικα, μπας και παίζεται κάτι άλλο ?

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

O VU θελει δυο (2) καλωδια σε καθοδο, ενα σε καθε τιουνερ; ας πουμε ενα απο το σταθερο (με 5αδα lnb) και ενα απο το κινητο; συνεπως για οσους εχουν ΕΝΑ πιατο δεν κανει ή...τι μπερδευω;

O VU θελει δυο (2) καλωδια σε καθοδο, ενα σε καθε τιουνερ; ας πουμε ενα απο το σταθερο (με 5αδα lnb) και ενα απο το κινητο; συνεπως για οσους εχουν ΕΝΑ πιατο δεν κανει ή...τι μπερδευω;

Φυσικα και κανει για οσους έχουν ένα πιατο απλα χρησιμοποιεις twin lnb (lnb με 2 εξοδους) αν θελεις να αξιοποιησεις και το 2ο tuner.

Αβολο παντως τα δυο καλωδια, ειδικα για μενα, οποτε... (mouse καταλαβες που το παω ε; :))

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω κάτι στα favorites, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Πως μπορώ να αφαιρέσω ένα σημαιάκι (marker) στην λίστα των αγαπημένων (favorites) ή να αλλάξω το όνομα κάποιας κατηγορίας (bouquet) από τα favorites;

με προσεκτικότερη εξέταση βλέπω και κάτι σπασίματα στο σήμα, π.χ. στις 23,5 έχω σήμα γύρω στο 53 και ξαφνικά πάει στιγμιαία στο 0 και πάλι πίσω !

αυτό το έχω πάθει μόνο με τα στενόμακρα alps και μόνο στα HD κανάλια και όχι όλα μόνο μερικά τσέχικα, μπας και παίζεται κάτι άλλο ?

τελικά στις 23 μοίρες το πρόβλημα με τα τσέχικα οφειλόταν στο σήμα, έιχε ξεφύγει το LNB

στις 13 μοίρες όμως που είχα δοκιμάσει ένα Nagra cam το πρόβλημα στα HD υπήρχε τουλάχιστον με το 1.4.3

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω κάτι στα favorites, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Πως μπορώ να αφαιρέσω ένα σημαιάκι (marker) στην λίστα των αγαπημένων (favorites) ή να αλλάξω το όνομα κάποιας κατηγορίας (bouquet) από τα favorites;

βασικά πατάς το menu αλλά μετονομασία μη περιμένεις να κάνεις στο enigma2

βασικά πατάς το menu αλλά μετονομασία μη περιμένεις να κάνεις στο enigma2

ευχαριστώ... Το Delete στα σημαιάκια που το βρίσκω?

χμμμ τώρα ποια εννοείς σημαιάκια ??

Αυτά που έχουν το clip μπροστά. Που μπορείς να τα βάλεις σαν διαχωριστικά σε ένα bouquet στα favorites. Έβαλα κατά λάθος, αλλά δεν ξέρω πως το αφαιρέσω…

Αυτά που έχουν το clip μπροστά. Που μπορείς να τα βάλεις σαν διαχωριστικά σε ένα bouquet στα favorites. Έβαλα κατά λάθος, αλλά δεν ξέρω πως το αφαιρέσω…

αν την ώρα που βλέπεις τη λίστα πατήσεις το μενού και μετά delete entry δεν το αφαιρεί ?

αν την ώρα που βλέπεις τη λίστα πατήσεις το μενού και μετά delete entry δεν το αφαιρεί ?

Όχι, γιατί δεν σε αφήνει καν να πατήσεις πάνω τους. Είναι κάτι σαν υποδιαίρεση της λίστας των αγαπημένων…

Όχι, γιατί δεν σε αφήνει καν να πατήσεις πάνω τους. Είναι κάτι σαν υποδιαίρεση της λίστας των αγαπημένων…

στο 1.4.5 με αφηνει μια χαρα και να πατησω και να σβησω κλπ

Τώρα που βγήκαν και τα νέα versions, ποιο είναι το καλύτερο image για τον Vu;