VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Κατα την πρωσωπικη μου αποψη το vti διοτι ως image που υποστηριζεται απο την ιδια εντος εισαγωγικων εταιρεια εχει πρωτο απο ολα τους ποιο φρεσκους drivers που αντιμετωπιζουν τα περισσοτερα bugs αλλα και το black hole δεν υστερει σε τιποτε.συνεπως αυτα τα δυο ειναι μονοδρομος.

Κατα την πρωσωπικη μου αποψη το vti διοτι ως image που υποστηριζεται απο την ιδια εντος εισαγωγικων εταιρεια εχει πρωτο απο ολα τους ποιο φρεσκους drivers που αντιμετωπιζουν τα περισσοτερα bugs αλλα και το black hole δεν υστερει σε τιποτε.συνεπως αυτα τα δυο ειναι μονοδρομος.

εγώ έχω το VIX 2.0, γιατί το VTI κάπου μου κολλούσε...

Καλησπέρα σε όλους.
Μερικές ερωτήσεις για την ομάδα.
1. Σήμερα μου έστειλε SMS η NOVA για να πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να αντικαταστήσω άμεσα την κάρτα μου. Η νυν κάρτα είναι ανύπαντρη και πάιζει κανονικά με τον VuDuo. Γνωρίζουμε αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την νέα κάρτα ? Τι θα γίνει αν δεν απευθυνθώ στη NOVA και αγνοήσω την αντικατάσταση που μου προτείνει ?
2. Συνδέω κάποιο usb stick ή σκληρό δίσκο με κάποια ταινία πχ. mkv και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. Πρώτον η ανάλυση γίνεται πολύ κακή και δεν ξέρω πως να την ρυθμίσω. Δεύτερον δεν γνωρίζω σε ποιό folder (στο usn stick ?) να βάλω τους υπότιτλους. Στο μενού του VuDuo υπάρχει φολντερ Υπότιτλοι, αλλά φαίνεται ανενεργό.

Καμμιά ιδέα ?

1) Ποιο DVB-T στικακι να παρω ?
Θα προτιμουσα ενα που εναι πληρως συμβατο , να δειχνει πχ quality/signal ...

Eχω ενα Avermedia Pilot (σαν το Volar HX αλλα και με ενσωματωμενο GPS!) , για να δουμε αν κανει...

2) Ο internal sata υποστηριζει FAT32 - NTFS ?

Τον περιμενω τον δεκτη Τεταρτη! :music-smiley-005:

Last edited:

Σήμερα μου έστειλε SMS η NOVA για να πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να αντικαταστήσω άμεσα την κάρτα μου. Η νυν κάρτα είναι ανύπαντρη και πάιζει κανονικά με τον VuDuo. Γνωρίζουμε αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την νέα κάρτα ? Τι θα γίνει αν δεν απευθυνθώ στη NOVA και αγνοήσω την αντικατάσταση που μου προτείνει ?
Ποια version εχεις ? Περυσι που αλλαχτηκαν οι καρτες εσυ την αλλαξες ?

1) Ποιο DVB-T στικακι να παρω ?
Θα προτιμουσα ενα που εναι πληρως συμβατο , να δειχνει πχ quality/signal ...

Eχω ενα Avermedia Pilot (σαν το Volar HX αλλα και με ενσωματωμενο GPS!) , για να δουμε αν κανει...

2) Ο internal sata υποστηριζει FAT32 - NTFS ?

Τον περιμενω τον δεκτη Τεταρτη! :music-smiley-005:

1. Κανένα δε δείχνει signal, είναι bug του enigma2 και όχι του στικ. Προτείνω το Crypto Redi PC 100, παίζει άψογα τόσο με Blackhole όσο και με OpenPLI.
2. Ο internal δίσκος αν θες να χρησιμοποιείται για εγγραφές, timeshift κτλ, πρέπει να είναι φορμαρισμένος σε ext2/ext3. Άλλωστε αφού είναι εσωτερικός δεν έχει νόημα να είναι σε ntfs.

Μολις πηρα το δεκτη.

Επαθα ενα σοκ οταν τον ειδα τιγκα στις γρατζουνιες στην προσοψη σαν να τον βαλαν με τη μουρη και να τον ετριβαν ενα πραγμα ,
αλλα ευτυχως ηταν πανω σε ενα πολυ λεπτο διαφανες αυτοκολλητο και απο μεσα ειναι οκ.

Το τηλεχειριστηριο ειναι μαυρο.... (καλητερα)... το αλλαξαν ?

Για αρχη λεω να βαλω την τελευταια εκδοση του 'μαμα' VTI
και oταν το δω , μετα Blackhole.

Aλλα δεν μπορω να καταλαβω ενω το thread που κατεβασα γραφει

Black Hole Vu + Duo v 1.4.5 Multiboot

αμεσως μετα γραφει.....

WARNING:
This Image has the latest drivers and CAN NOT be installed in multiboot.​
The image MUST be installed in the flash.
Black Hole can not support images not installed in the flash.

This latest version of the Black Hole series has been entirely rewritten and improved in the code for maximum stability and performance.

:damnyou:

τελικα ειναι multiboot η' οχι ?

Συγχωρηστε με μολις τον πηρα ,
υποθετω οτι αν φλασαρω το blackhole και θελησω στην αναγκη ξαναγυρναω παλι σε VTI ειτε με ethernet ειτε με σειριακο (η και usb) ?
(oπως Αμερικ...:afro: dreambox?)

Νομιζω δεν μπορεις να βαλεις το συγκεκριμενο σε multiboot
Πρεπει να το βαλεις στο flash και αλλα image ως multiboot.

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Βγήκε το VTI 2.5 version σήμερα. Εγώ έχω το VIX 2.0

Ταχύτατοι όπως πάντα, πιθανόν το καλύτερο και πιο σταθερό image για Vu+. :smile:

μη το λες ,
ηδη ειχα ενα κολλημα reading.... οταν βαλα το usb στικ ,
και μια GSOD (Green Screen Of Death) οταν πηγα να κουνησω το μοτερ.

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Θα βάλεις το Blackhole στη flash και μέσω του meoboot plugin που ήδη είναι εγκατεστημένο θα βάλεις όσα άλλα images θέλεις σε usb stick...

ότι βάζω είναι σε usb.
Σε nfi μορφή πως μπένει; και τι είναι το meoboot; :damnyou:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

ότι βάζω είναι σε usb.

Δε μπορεί... Κάποιο πρέπει να έχεις και στη flash...

Σε nfi μορφή πως μπένει;

Με το Vu+ Util. Τα nfi θα χρησιμοποιείς και για όσα θα βάλεις σαν multiboot...

και τι είναι το meoboot; :damnyou:

Ένα από τα δύο plugins για την υλοποίηση του multiboot. Το άλλο είναι το BarryAllen...

Το BlackHole έχει προεγκατεστημένο plugin το Meoboot...

Ερωτηση:
Eχω ενα κινητο στο LNB1 και ενα σταθερο στο LNB2.

Πως μπορω να εχω τον Hellasat αλλοτε απο το 1 αλλοτε απο το 2 ?
Κραταει μονο μια λιστα Hellasat. Κατι με τα priority tou LNB ?

Καθως και πως σκαναρουμε επιλεγμενους δορυφορους με τη μια?
Δηλαδη 0.8,4.8,13,16,19,28,39 και μετα με ενα κλικ scan?
Οπως γινοταν στο enigma1?

Φίλοι μου μια ερώτηση σαν εντελώς άσχετος και περιμένω την άλλη εβδομάδα τον VU+ Duo. Έχω πιάτο με διπλό LNB (Αstra & Hotbird) και μονό καλώδιο που κατεβαίνει. Με την υπάρχουσα κατάσταση μπορώ να αξιοποιήσω τα 2 tuner ή όχι. Αν όχι πράγμα πολύ πιθανόν χρειάζομαι 2ο καλώδιο από επάνω ή διπλά LNB. Ή παίζει κάτι άλλο καλύτερο στην αξιοποίηση του δέκτη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το καλητερο ειναι 2ο καλωδιο και διπλα lnb.
Αλλη μια ακομα καλητερη λυση ειναι να βαλεις ενα κινητο στη θεση που περισευει!
Τελος , αν δεν θες να βαλεισ τιποτα, απλα τα κανεις ενα loopthrough μεσα απο το μενου και παιζουν και τα 2 με το ενα καλωδιο σου ,
με την προυποθεση φυσικα να βλεπεις ιδιο δορυφορο , ιδια μπαντα , ιδια πολωση.