VU+ Duo HD

Re: Marusys VU+ Duo HD

νεος με τον vu...ομολογώ οτι εχω πάθει πλάκα...:operator:
μπαίνω στα plug ins αλλά δεν βρίσκω για να κατεβάσω κάποιον browser...
δεν υπάρχει opera ή κάτι άλλο???
και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να φτιάξω μια δικιά μου λίστα καναλιών
στο spider που είχα ήταν πολύ εύκολο..με τον vu Πως γίνετε ???

Απάντηση: Marusys VU+ Duo HD

Εχοντας στην flash black hole εχω το προβλημα οτι βαζω στο multiboot μου δινει -3 ωρες που δεν αλλαζουν με τιποτα
ευχαριστω

νεος με τον vu...ομολογώ οτι εχω πάθει πλάκα...:operator:
μπαίνω στα plug ins αλλά δεν βρίσκω για να κατεβάσω κάποιον browser...
δεν υπάρχει opera ή κάτι άλλο???
και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να φτιάξω μια δικιά μου λίστα καναλιών
στο spider που είχα ήταν πολύ εύκολο..με τον vu Πως γίνετε ???
εχοντας τη λιστα καναλιων στην οθονη πατας την επιλογη μπουκετα και απο το μενου πας και φτιαχνεις τη λιστα σου και μετα ενα ενα καναλι παλι απο το μενου το ριχνεις
στο μπουκετο, μετα εχοντας την λιστα του μπουκετου ενεργοποιεις την μετακινηση και τα βαζεις με τη σειρα που θελεις

Last edited by a moderator:

φιλοι απο σημερα και εγω κατοχος του δεκτη.απο τον φιλο που τον πηρα ειχε περασμενο το satdreamgr στην flash.ερωτησεις.μπορω να περασω το barryalen στον ενσωματωμενο σκληρο δισκο;και μεσω αυτου να εγκαταστησω το γνησιο image και το blackhole;στο tuner A εχω συνδεσει το κινητο πιατο(αλλα με καλωδιο που ερχεται απο το lnb out του αλλου μου δεκτη στο σαλονι,ενος dm 800hd se κλωνου) και στο tuner B το σταθερο με 2 lnb hotbird-astra.πως μπορω να ενναλασομαι στα καναλια των 2 tuner;

περνα απλα ενα black hole - δε θα χρειαστείς αλλο image...

θα πας στο setup->service searching-> tuner setup και θα βαλεις tuner A simple positioner και στο Β simple Disceqc A/B hotbird-astra

Και ενώ όλοι (μεταξύ των οποίων και εγώ) εκθειάζαμε την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της VU+, φαίνεται πως αρχίζει και παρουσιάζεται σε αρκετούς VU+ Duo το πρόβλημα του red led lock. Ο δέκτης δεν ανάβει κανονικά παρά μόνο ένα κόκκινο led στο VFD, το οποίο φαίνεται να ανταποκρίνεται και σε εντολές από το τηλεχειριστήριο, χωρίς όμως να γίνεται κάτι άλλο. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένας πυκνωτής στην πλακέτα (motherboard) του δέκτη. Ποιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πυκνωτή C807, 220μF 16V. Θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με άλλον ίδιο ή ακόμα καλύτερα με 330μF 16V.

Προσωπικά έχω ήδη εμπειρία από δύο τέτοια περιστατικά, και οι δύο από τους πρώτους δέκτες που κατασκευάστηκαν.

Απάντηση: Marusys VU+ Duo HD

Γιατι το αλλο με το ανεμιστηρακι που το βαζεις ?
Επειδη πλεον το νεο κανει τρομερη φασαρια αυριο λεω να το κοψω τελειως , πρακτικα δεν κανει και πολυ δουλεια αποτι θερμομετρησα...(μονο ο επεξεργαστης βγαζει φωτιες ειτε με φαν ειτε οχι , και ο σκληρος.)

καλημερα.απο το Σαββατο γινεται το εξης.δοκιμαζω διαφορα images συνεχεια και χθες εβαλα το τελευταιο blachole στη flash και δεν εχει internet ο δεκτης,ενω αλλες συσκευες που ειναι κουμπομενες στο access point εχουν.εχω κανει τα παταα αλλα γιοκ.πριν ειχε με διαφορα αλλα images.

Και ενώ όλοι (μεταξύ των οποίων και εγώ) εκθειάζαμε την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της VU+, φαίνεται πως αρχίζει και παρουσιάζεται σε αρκετούς VU+ Duo το πρόβλημα του red led lock. Ο δέκτης δεν ανάβει κανονικά παρά μόνο ένα κόκκινο led στο VFD, το οποίο φαίνεται να ανταποκρίνεται και σε εντολές από το τηλεχειριστήριο, χωρίς όμως να γίνεται κάτι άλλο. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένας πυκνωτής στην πλακέτα (motherboard) του δέκτη. Ποιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πυκνωτή C807, 220μF 16V. Θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με άλλον ίδιο ή ακόμα καλύτερα με 330μF 16V.

Προσωπικά έχω ήδη εμπειρία από δύο τέτοια περιστατικά, και οι δύο από τους πρώτους δέκτες που κατασκευάστηκαν.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Κος MALAKOUDI

Νασαι καλα βρε κ. malakoudi,μου ανοιξες τα ματια ,γιατι καποιος αλλος απατεωνισκος, για το ιδιο προβλημα, μου συνεστησε να στειλω τον δεκτη στην Κορεα, για επιδιορθωση, με οτι αυτο συνεπαγεται. :music-smiley-005:

Και που μπορουμε να το κανουμε αυτό?
Εμενα που δουλευει μια χαρα πρεπει ν το κανω απο τώρα?

Αφού σου δουλεύει μη κάνεις καμία αλλαγή. Δε σημαίνει πως ΟΛΟΙ θα έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Νασαι καλα βρε κ. malakoudi,μου ανοιξες τα ματια ,γιατι καποιος αλλος απατεωνισκος, για το ιδιο προβλημα, μου συνεστησε να στειλω τον δεκτη στην Κορεα, για επιδιορθωση, με οτι αυτο συνεπαγεται. :music-smiley-005:

Στην Κορέα είναι το εργοστάσιο των δεκτών της Marusys. Εκεί σίγουρα θα επισκευαστεί ο δέκτης σου, ενώ αυτό προτείνει και η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία. Το παραπάνω είναι πληροφορία που ανέκτησα από διάφορα φόρα - πιο συγκεκριμένα από το OpenPLI forum, και έχει επιβεβαιωθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις λύνει το πρόβλημα. Αυτό δε σημαίνει πως λύνει το πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις. Μακάρι να σου το διορθώσει.

Εδώ οι σχετικές αναφορές (στα Ολλανδικά) http://openpli.org/forums/topic/237...meer-alleen-standby-led-is-aan-display-zwart/

Last edited:
Αφού σου δουλεύει μη κάνεις καμία αλλαγή. Δε σημαίνει πως ΟΛΟΙ θα έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Στην Κορέα είναι το εργοστάσιο των δεκτών της Marusys. Εκεί σίγουρα θα επισκευαστεί ο δέκτης σου, ενώ αυτό προτείνει και η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία. Το παραπάνω είναι πληροφορία που ανέκτησα από διάφορα φόρα - πιο συγκεκριμένα από το OpenPLI forum, και έχει επιβεβαιωθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις λύνει το πρόβλημα. Αυτό δε σημαίνει πως λύνει το πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις. Μακάρι να σου το διορθώσει.

Εδώ οι σχετικές αναφορές (στα Ολλανδικά) http://openpli.org/forums/topic/237...meer-alleen-standby-led-is-aan-display-zwart/

Σε ευχαριστω πολυ !!!!

Ο vu+duo μου το γυρισε στην τρελιτσα.ακουστε φαινομενο και σχολιαστε.....επροκειτο να μετακομισω, εκλεισα τον δεκτη πρωτα απο το λογισμικο και εν συνεχεια απο το on/Off button τον πηρα προσωπικα στα χερια μου και τον μετακομισα.οταν τελειωσα και τον ξαναεγκατεστησα τον ανοιξα απο το κουμπι και περιμενα να ξεκινησει.ματαια, ο δεκτης δεν ξεκινουσε αναμμενο το κοκκινο λαμπακι και νεκρα.τον κλεινω τον βαζω σε αλλη μπριζα αναβει.και ξεκιναει κανονικα. τον κλεινω μετα απο λιγο και παλι τα ιδια δεν ξαναανοιγει.του ριχνω μια μπατσα στα πλαγια και παιρνει μπρος.εν συνεχεια αφου ειδα αρκετη ωρα και ξαναφορτωσα τα epg αποφασισα να τον κλεισω σε θεση stand by κλεινωντας τον δεκτη κλεινει και η τηλεοραση καινουριο φασουλι λεω,το ψαχνω απο καθε αποψη να δω τι φταιει ακρη δεν εβγαζα, οποτε λεω ας αλαξω συνδεση αλλαζω συνδεση και απο hdmi που ειχα βαζω component αφου εφαγε την μπατσα του ξαναανοιξε και οταν κλεινει σε stand by κλεινει κανονικα και δεν κλεινει και την τηλεοραση.ειδοποιω εναν φιλο ηλεκτρονικο του λεω μετρα το τροφοδοτικο μετραει ολα καλα, παμε να τον ξαναανοιξουμε δεν ανοιγει θελει ποιο δυνατη μπατσα, την τρωει ανοιγει.τωρα περασε ενας μηνας και δεν ξαναπαρουσιασε προβλημα ανοιγει κλεινει αλλα παντα με συνδεση κομπονεντ.αν υπαρχει καμμια ιδεα για βοηθεια ρε παιδια πητε την μου σας ευχαριστω.

Malakudi Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.το θεμα με το hdmi λυθηκε υστερα απο τις οδηγιες σας.πραγματι απενεργοποιησα το hdmi cec και ολα οκ.τωρα το ερωτημα ειναι πως ενεργοποιηθηκε.αλλα λιγο ενδιαφερει.το διαβασα το ποστ με το προβλημα, αν και το ειχα διαβασει και αλλη φορα δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να ειναι και το δικο μου προβλημα το ιδιο.τωρα για την επιδιορθωση τι ειναι το καλυτερο να παρω τον δεκτη και να τον παω κατερινη η να το συζητησω με τον ηλεκτρονικο που συνεργαζομαι;;.σε καθε περιπτωση σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και το ενδιαφερον σας.

Αν έχεις ηλεκτρονικό που πιάνουν τα χέρια του, καλύτερα να σου τον αλλάξει αυτός για να μη μείνεις χωρίς δέκτη πολλές μέρες. Αν βέβαια ο δέκτης είναι σε εγγύηση ίσως είναι προτιμότερο να πάει στην αντιπροσωπεία.

Δυστυχως εχει ληξει η εγγυηση τον σεπτεμβριο. ρωτησα σημερα τον ηλεκτρονικο που συνεργαζομαι και μου λεει κανενα προβλημα αμα θες να σου δωσω και πυκνωτακι τωρα, του λεω οχι θα στον φερω λεει οποτε θελεις φερτον κανενα προβλημα. ειχε το κανονικο πυκνωτακι, το 330 δεν το ειχε.εν τω μεταξι χθες οταν του αλλαξα την συνδεση και το γυρισα σε hdmi μου εκανε επανεκινηση απο μονος του αυτο ειναι νορμαλ;;συγκεκριμενα εκανε μια επανεφερε το cec on και εν συνεχεια αφου το ξανααπενεργοποιησα και πηγα να το κλεισω ξανα εκανε επανεκινηση .και απο τοτε και υστερα παιζει κανονικα. και τελειωνοντας το ποστ θελω να σας ξαναευχαριστησω για την βοηθεια σας.

Παιδια ανεμιστηρακι που θα βρω?
Το ιδιο μοντελο δεν το βρηκα πηρα ενα απο ebay αλλα οι τρυπες δεν ηταν ιδια απόστασή :(

Απο χθες ειδα πως δεν δουλευουν οι υποτιτλοι ddamir σε κανενα δεκτη
Ξερει καποιος γιατι?

Καλο μεσημερι και Χρονια Πολλα.Συνδεσα σημερα τον δεκτη με HDMI θυρα αλλα εχω προβλημα.Μου βγαινουν απο την μεση προς τα κατω και απο τις δυο πλευρες 2 παραλληλογραμμα χωρις εικονα.Πως μπορω να το διορθωσω;

Καλο μεσημερι και Χρονια Πολλα.Συνδεσα σημερα τον δεκτη με HDMI θυρα αλλα εχω προβλημα.Μου βγαινουν απο την μεση προς τα κατω και απο τις δυο πλευρες 2 παραλληλογραμμα χωρις εικονα.Πως μπορω να το διορθωσω;

Στα AV Settings πείραξε την 4 και 5 επιλογή.