VU+ Duo HD

Ενταξει τα καταφερα. ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα δω πως παει και τα λεμε σ'ευχαριστω πολυ

Επεξεργασία:
Nocarder Σ'ευχαριστω παρα πολυ ο δεκτης δουλευει αψογα. τα epg κατεβαινουν και πανε οπως πολυ σωστα ειπες στο φλασακι, δεν χανονται οταν κανεις επανεκινηση στο δεκτη, οχι βεβαια οτι αυτο ειναι απαραιτητο να γινεται, αλλα το δοκιμασα κι'αυτο και δεν χαθηκαν οπως εκανε κατα το παρελθον,και εκτος ολων αυτων και ο δισκος ειναι παντοτε αναμονη και δεν *τρεχει*συνεχεια οπως συνεβαινε. υστερα απ'ολα αυτα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Last edited by a moderator:
Το φλασάκι φυσικά δεν πρέπει να γίνει universe(τηλεμεταφορά), γιατί όπως δοκίμασα με ένα που το είχα κάνει universe δεν το έβλεπε με τις παραπάνω ρυθμίσεις παιδιά.

malakudi εχω την φωτογραφια ποιος ειναι ομως ο πυκνωτης,δεν εχω καταλαβει

Βρηκα τελικα ποιος ειναι ο πυκνωτης.Με τι ονομασια θα πρεπει να τον αναζητησω;

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.Που μπορω να τον βρω εδω στην Ελλαδα;

ευχαριστω και παλι.Το κουφο ειναι οτι απο το μεσημερι που δημιουργηθηκε το προβλημα εχει μπουταρει 2 φορες,πηγα να τον φλασαρω τωρα και εχει μουλαρωσει με το κοκκινο λαμπακι παλι σταθερο.Ο πυκνωτης πρεπει να ειναι ετσι ;

Re: Απάντηση: VU+ Duo HD

ευχαριστω και παλι.Το κουφο ειναι οτι απο το μεσημερι που δημιουργηθηκε το προβλημα εχει μπουταρει 2 φορες,πηγα να τον φλασαρω τωρα και εχει μουλαρωσει με το κοκκινο λαμπακι παλι σταθερο.Ο πυκνωτης πρεπει να ειναι ετσι ;

Στη περίπτωση που αλλάξεις μόνος σου τον πυκνωτή, πρόσεξε την πολικότητα (οι ηλεκτρολυτικοί έχουν πολικότητα με ακροδέκτες + και -). Πρέπει να μπει ακριβώς όπως ο παλιός, το "ποδαράκι" + στο + και το - στη αντίστοιχη θέση - .

Αυριο το πρωι θα τον αγορασω για να μπει ελπιζω μεχρι το μεσημερι.
Καλο απογευμα και καλη εβδομαδα.Προς ενημερωση των κατοχων του συγκεκριμενου δεκτη.Πηρα τηλεφωνο σ´ενα ηλεκτρονικο καταστημα,ρωτησα για τον πυκνωτη και μετα απο 1 1/2 ωρα πηγα εκει..Εκοψε με ενα κοφτη τον παλιο και σε 2' ακριβως ειχε κολλησει τον καινουργιο.Ολα καλα και με κοστος μολις 5 .Στην εικονα που παραθετω,ο πυκνωτης ειναι σημαδεμενος με τον αριθμο 1.

Ο δεκτης ειναι σκληρο καρυδι το δε προβλημα οφειλεται σε αστοχια του συγκεκριμενου υλικου.

Και ενώ όλοι (μεταξύ των οποίων και εγώ) εκθειάζαμε την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της VU+, φαίνεται πως αρχίζει και παρουσιάζεται σε αρκετούς VU+ Duo το πρόβλημα του red led lock. Ο δέκτης δεν ανάβει κανονικά παρά μόνο ένα κόκκινο led στο VFD, το οποίο φαίνεται να ανταποκρίνεται και σε εντολές από το τηλεχειριστήριο, χωρίς όμως να γίνεται κάτι άλλο. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένας πυκνωτής στην πλακέτα (motherboard) του δέκτη. Ποιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πυκνωτή C807, 220μF 16V. Θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με άλλον ίδιο ή ακόμα καλύτερα με 330μF 16V.

Προσωπικά έχω ήδη εμπειρία από δύο τέτοια περιστατικά, και οι δύο από τους πρώτους δέκτες που κατασκευάστηκαν.

ooops Και γω μία από τα ίδια! ελπίζω να βρω τα υλικά να τον επισκευάσω!

Επεξεργασία:
ουυφφφφφ τελικά ήταν πολύ απλό!! διαβάσα προσεκτικά τις οδηγίες, έκοψα τον παλιό πυκνωτή και στα ποδαράκια του κόλλησα τον άλλο και όλα κομπλέ!!

βαριόμουνα να ξεβιδώσω τη πλακέτα αφού μου είπατε ο ηλεκτρονικός κάνει 2''!!!!!!!!!!!!

χίλια ευχαριστώ!!:worshippy:

Αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρόκειται για αστοχία υλικού, νομίζω το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η αντιπροσωπεία είναι να επισκευάζει δωρεάν το συγκεκριμένο πρόβλημα, εντός ή εκτός εγγύησης. Τα λάθη στη γραμμή παραγωγής δεν είναι δυνατόν να τα πληρώνει ο καταναλωτής.

Καλο μεσημερι και καλο πασχα σε ολο το φορουμ. O VU+DUΟ ειναι συνδεμενος πανω σε κινητο πιατο,ο KAONMEDIA ειναι συνδεμενος σε σταθερο και τους εχω πανω σε ενα diseq 2 θεσεων.Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω στον VU+DUO για να δουλεψει;

απο το diseq κατεβαινει ενα καλωδιο και θα το συνδεσω πανω σε διακοπτη προτεραιοτητας.Priority θα βαλω τον δεκτη του ΟΤΕ και δευτερο τον VU+ Duo HD.