VU+ Duo HD

οκ πρόσεξε ο διακόπτης να είναι ο SPAUN.

στον vu θα τον ρυθμίσεις σε adnvanced, θα βάλεις 2 LNB 1 kai 2

και αν πχ το μοτερ το εχει στο LNB 2 τότε θα του πεις disceq mode 1,2 commited disceq command B (αν ειναι στην εξοδο Β του diseqc ή Α αν είναι στην Α)

Δυστυχως παραγγειλα ενα Johanson.Τι εννοεις θα βαλω 2 LNB.Στις ρυθμισεις του VU+ Duo;
Καταλαβα φιλε μου.Σου ευχομαι καλη ανασταση.Υγεια σε εσενα και την οικογενεια σου.

Last edited by a moderator:
ναι στο advanced setup θα ορίσεις τόσα LNB όσα και τα φυσικά σου LNB

αν ο Johanson δεν δέχεται τροφοδοσία μέσω σκαρτ τότε δε θα σου δουλέψει διότι ο ΚΑΟΝ στέλνει πάντα σήμα στο LNB εκτός και αν τον θέσεις εκτός ρεύματος...

Αυτο δεν το καταλαβα.Το εννοεις μεσω σκαρτ;

Last edited by a moderator:
Καλο μεσημερι και Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο.Πηρα σημερα τον διακοπτη προτεραιοτητας αλλα δεν εχω σημα στον Vu+duo.Σημα εχω μονο στης 9*.Παραγγειλα ενα diseqc 1.1 και θα το εχω αυριο.Ελπιζω να κυλισουν καλα τα πραγματα.

Καλο απογευμα και καλη εβδομαδα.Προς ενημερωση των κατοχων του συγκεκριμενου δεκτη.Πηρα τηλεφωνο σ´ενα ηλεκτρονικο καταστημα,ρωτησα για τον πυκνωτη και μετα απο 1 1/2 ωρα πηγα εκει..Εκοψε με ενα κοφτη τον παλιο και σε 2' ακριβως ειχε κολλησει τον καινουργιο.Ολα καλα και με κοστος μολις 5 .Στην εικονα που παραθετω,ο πυκνωτης ειναι σημαδεμενος με τον αριθμο 1.

Ο δεκτης ειναι σκληρο καρυδι το δε προβλημα οφειλεται σε αστοχια του συγκεκριμενου υλικου.

Μου παρουσιάστηκε και εμένα το πρόβλημα αυτό, ο δεκτης δεν ξεκινάει και είναι ανοιχτό μόνο το κοκκινο λαμπάκι. Βλέπω ότι το έχουνε και αρκετοί άλλοι και μάλλον είναι κατασκευαστικό ελάττωμα. Επειδή δεν ξέρω από κολλήσεις και πυκνωτές μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει που μπορώ να τον πάω να τον φτιάξω? Ίσως κάποιο service για VU η κάποιο άλλο κατάστημα. Ευχαριστώ.

Μιλάς σύμφωνα με το πόστ αυτό?
Αν ναι τότε βρές κάποιον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου.

Να πω όμως ότι ο δέκτης όταν τον κλείσεις από το πίσω κουμπί on/off και τον ανοίξεις αμέσως, τρέχει, αλλά δεν ανοίγει, και μένει και το κόκκινο λαμπάκι ανοιχτό.
Πρέπει να τον αφήσεις κλειστό 3 με 5 sec.

Ναι γι αυτο το προβλημα μιλάω. Ο δεκτης τον κλεινω απο το πισω κουμπι, τον ανοιγω και δεν δειχνει τιποτα παρα μόνο το κοκκινο λαμπάκι στον οθόνη του. Δεν υπαρχει στην Αθηνα service για VU? Γιατι ο ηλεκτρολόγος πρέπει να εχει και μια ιδεα απο το μηχανημα.

Όχι δεν υπάρχει service στην Αθηνα, τύπωσε τη φώτο και δώσε τον δέκτη σε έναν ηλεκτρονικό, μια απλή αλλαγή πυκνωτή είναι..

Αν τον αφήσεις 5 δευτερόλεπτα κλειστό από πίσω μετά σου ανοίγει?

Αν τον αφήσεις 5 δευτερόλεπτα κλειστό από πίσω μετά σου ανοίγει?

Μου ανοιγει, ακούω τον σκληρό δισκο να ξεκινάει αλλα δεν εχω εικόνα στην TV και στην οθόνη του δέκτη ειναι μόνο το κόκκινο λαμπάκι σταθερά ανοικτό.

Σβήσε το δέκτη από πίσω και άστον 1 λεπτό κλειστό, και αν δεν μετά κάνε αυτό που σου λέει ο Αντώνης.
Σε ηλεκτρονικό όμως να τον πας όχι ηλεκτρολόγο.

Τον εχω αφήσει και ένα λεπτο και παραπάνω αλλα τίποτα. Θα το πάω σε εναν ηλεκτρονικό με την φώτο αυτη. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντήσεις σας.

Όχι δεν υπάρχει service στην Αθηνα, τύπωσε τη φώτο και δώσε τον δέκτη σε έναν ηλεκτρονικό, μια απλή αλλαγή πυκνωτή είναι..

Mεγάλη εταιρία, ακριβοί (σχετικά) δέκτες, δημοφιλής στους δορυφορομανείς....και δεν έχει επίσημο service???

Ο αντιπρόσωπος είναι στη Θεσσαλονίκη και είναι η Majar. Εκεί είναι και το επίσημο service για τους δέκτες που έχει εισάγει η Majar.

Αν το μαγαζί που το αγόρασες έχει αγοράσει από τη majar τότε ναι.. αλλιώς δεν...

Άρα υπάρχει αν δεν αγοράζουμε απο μπανανία! Το θεμα ειναι πως να ξέρουμε απο που αγοράζει το κατάστημα;

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τη μπανανία... Η Majar είναι Ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη...

edit : Ναι κατάλαβα, μπορείς άνετα να το μάθεις με ένα τηλ στη Majar..

Last edited: