VU+ Duo HD

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Και κάτι άλλο, αν περάσω το (σχετικά παλιό) OpenPLi_unstable_vuduo_20100126, γιατί αυτό κατάλαβα ότι είναι το τελευταίο, λειτουργεί ο software manager ώστε να ενημέρωσω τους drivers?

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

επισκεφτηκα και γω σημερα τον Μανωλιο στο elight το απογευμα και μου ειπε οτι τελος για σημερα οι uv+ και μαντεψτε ποιος τον πηρε υον τελευταιο???
απο αυριο παλι..... δυστυχως εμεινα με την ορεξη...:bigcry:

Ασε, σαν ζεστά ψωμάκια φύγανε.. (εγώ πρόλαβα και πήρα το τελευταίο, αλλά στενοχώρησα τον SILVERHAWK!!
(θα φέρει κι άλλα κομμάτια.)

@Πάνο,
Διάβασα πιο προσεκτικά αυτά που έγραψες και κατέληξα στο ημερήσιο (2/3/2010) του PLi.

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Πάνο, ευχαριστώ!
Και για να μην αρχίσω τα πειράματα, ποιο θεωρείς το καλύτερο image σήμερα? Δώσε και ένα λινκ να το κατεβάσω.
Για την ώρα πέρασα το τελευταίο επίσημο να δω τη συμπεριφορά του.
(σαν να χειρίζομαι Dreambox..)

Και κάτι άλλο, αν περάσω το (σχετικά παλιό) OpenPLi_unstable_vuduo_20100126, γιατί αυτό κατάλαβα ότι είναι το τελευταίο, λειτουργεί ο software manager ώστε να ενημέρωσω τους drivers?

Εγώ αυτή τη στιμή έχω το VTI 0.4. Το κατεβάζεις από www.vuplus-support.com. Το VTI είναι σχεδόν σαν το επίσημο image, αλλά με επιπλέον panel για softcam, skins κτλ

Τελευταίο openpli με τους προηγούμενους drivers είναι το 20100225 (25/02/2010). Αν έχεις αυτό το image και κάνεις update θα σου περάσει τους νέους.

Νομίζω το καλύτερο ως τώρα image είναι το VTI 0.5, αλλά έχει τους νέους οδηγούς με το πρόβλημα με το irdeto. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί σύντομα σε νέο revision των οδηγών.

Από σήμερα το μεσημέρι, αναπαύεται στο ρακ μου ο VU+ HD DUO..
Προτιμήθηκε η τοπική αγορά (e-light)
Ευχαριστώ τον Μανώλη για την άψογη συμπεριφορά.

Για εντυπώσεις προσεχώς, μετά τις πρώτες δοκιμές.

Πάλι σε έτρωγε η τσέπη ????? :D

Καλοθέατος...

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

παρακαλω τα ιματζ αυτα τα περνατε στον δεκτη με usb?
Ναι.
Σε ένα usb stick θα δημιουργήσεις έναν φάκελο με όνομα "vuplus" και μέσα σε αυτόν, έναν υποφάκελο με όνομα "duo" Σε αυτόν θα ρίξεις τα τρία αρχεία της αναβάθμισης.
Κλείνεις τον δέκτη από το on/off, κουμπώνεις το στικ και τον ενεργοποιείς πάλι από το πλήκτρο on/off. Θα βρει την αναβάθμιση και όταν τελειώσει (ούτε 2 λεπτά) θα σου ζητήσει να αφαιρέσεις το στικ και να κάνεις επανεκκίνηση τον δέκτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Πάλι σε έτρωγε η τσέπη ????? :D
Οχι βρε, απορώ πως σου πέρασε τέτοια σκέψη..
Προτροπή της γυναίκας μου ήταν και είπα να μη ..της χαλάσω χατήρι. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Οχι βρε, απορώ πως σου πέρασε τέτοια σκέψη..
Προτροπή της γυναίκας μου ήταν και είπα να μη ..της χαλάσω χατήρι. :flipout:

Ναι αλλά μην του βάλει σεμεδάκι !!!!! :flipout::flipout:

Από ότι έχω διαβάσει στα έξω από δω φόρουμ βλέπω να μην ξαναγυρνάτε στο ονειροκούτι !!!!!:BDGBGDB55:

Thanks Λευτέρη!
Δεν έχει ξενύχτια αυτή τη φορά. Αν εξαιρέσεις το εύκολο φλασάρισμα με το στικάκι, όλα τα άλλα είναι ίδια με αυτά που ξέρεις για τους Dreambox Enigma 2. (FTP, DreamboxEdit, settings, κλπ.κλπ.) Με τα σκινς θέλει λίγη προσοχή.
Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το PLi.
Πολύ συνοπτικά οι εντυπώσεις για τις επιδόσεις στο δορυφορικό μέρος είναι θετικότατες.

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ναι.
Σε ένα usb stick θα δημιουργήσεις έναν φάκελο με όνομα "vuplus" και μέσα σε αυτόν, έναν υποφάκελο με όνομα "duo" Σε αυτόν θα ρίξεις τα τρία αρχεία της αναβάθμισης.
Κλείνεις τον δέκτη από το on/off, κουμπώνεις το στικ και τον ενεργοποιείς πάλι από το πλήκτρο on/off. Θα βρει την αναβάθμιση και όταν τελειώσει (ούτε 2 λεπτά) θα σου ζητήσει να αφαιρέσεις το στικ και να κάνεις επανεκκίνηση τον δέκτη.
Ευχαριστω Αλεξανδρε για την αμεση απαντηση

alex και αλλο ρε γμτ,τον 8000 θελω να τον κανουμε κοντρουλα βρε:a0210:

Τι κοντρούλα, στα ρίχνουμε hands down.

- dual core processor
- περισσότερη ram
- 1080i HD streaming από το LAN
- Μισή τιμή

Flawless victory. Fatality.

Τι κοντρούλα, στα ρίχνουμε hands down.

- dual core processor
- περισσότερη ram
- 1080i HD streaming από το LAN
- Μισή τιμή

Flawless victory. Fatality.

Το future support θα κρίνει το νικητή ! :a0210:

malakudi μην τα λες ετσι παχια παχια,οτι και να πειτε δεν θα τον παρω τελεια και παυλα.Ο 8000 ειναι 8000,απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαζα για μενα.
Και μιας και τον εχετε πειτε μας:
1)παιρνει dvd-rw?
2)ποσες καρτες μπορει να παρει?
3)εχει wi-fi
4)παιρνει CF?
5)παιρνει SD?
6)ποσα tuner εχει πανω του?
7)παιρνει extra tuner DVB-T?
8)Απο θερμοκρασια δεν μας λετε τι παιζη?
9)ποσες modules παιρνει?
και κατσε ακομα,το βραδυ θα πουμε πολλα ακομα......