VU+ Duo HD

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Τι κάνουν οι Έλληνες εισαγωγείς; Έχουν καμία ενημέρωση για το θέμα;

Είχα επικοινωνήσει με Tronix. Μου είπαν ότι είχαν ένημερώσει σχετικά τον κατασκευαστή και είχαν λάβει απάντηση ότι θα λυθεί σύντομα...

Ελπίζω να είναι έτσι, όντως...

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Η Ram του μηχανήματος δεν είναι 256Mb; Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;
Αν είν αι έτσι, γιατί το DreamElite αναφέρει πολύ λιγότερη;

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Η Ram του μηχανήματος δεν είναι 256Mb; Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;
Αν είν αι έτσι, γιατί το DreamElite αναφέρει πολύ λιγότερη;

384MB είναι η μνήμη και 128MB η flash, και όντως τώρα που το τσέκαρα το Dream Elite βλέπει μόνο 140ΜΒ. Περίεργο! Θα το ξεκινήσω με serial cable να δω τα μηνύματα του kernel για τη RAM. Ίσως ο οδηγός δεσμεύει ένα μεγάλο μέρος για DMA;

edit: Τσέκαρα και σε DM800 και βλέπει 145ΜΒ ram το Nabilo, ενώ ο DM800 έχει 256ΜΒ RAM. Άρα σίγουρα κάποια μνήμη δεσμεύεται από τους οδηγούς της Broadcom. Ίσως το Makefile του kernel για VU+ να μην έχει γίνει optimize και να έχει ρυθμίσεις για 256ΜΒ και όχι 384ΜΒ. Θα το ερευνήσω!

Last edited:

Τι κάνουν οι Έλληνες εισαγωγείς; Έχουν καμία ενημέρωση για το θέμα;
Αστο αυτο ειναι μια αλλη ιστορια τωρα, μονο να πουλαν ξερουν. Τα προβληματα που υπαρχουν δεν τα ν βλεπουν οντως δεν απαντουν στα e-mail απο την μαμα.

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

καλησπερα
μηπως ξερει κανεις γιατι με dream elite στο dcc μου βγαζει το μηνυμα"bootmanager not found" ενω με pli επαιζε κανονικα το ftp?

Με "καρφωτη" ip συνδεθηκε στον server,επισης για να δουλεψει το dcc εβαλα id: root και αφησα κενο το password (ο μονος τροπος που βρηκα να μην με πεταει εξω) ,αλλα παλι δεν λειτουργουσε το ftp και ετσι μεσο telnet εδωσα εντολη passwd ,εβαλα δυο φορες νεο password και με id: root και ενα συγκεκριμενο password τωρα δουλευει.

τωρα το ειδα

μονοτερμα το πηρα
εχει δοκιμασει κανεις streaming hd καναλιων?
με το pli image δουλευαν μια χαρα ενω τωρα με dream elite δεν τραβανε με τιποτα.

Η υποστήριξη εξωτερικού dvb-t usb tuner στον VU+ είναι πολύ κοντά. Κατάφερα να το δει το enigma2 και να κάνει scan. Δυστυχώς δεν υπάρχει DVB-T εκπομπή στην Πάτρα οπότε δε μπορώ να ξέρω αν δούλεψε. Υπάρχουν κάτοχοι του VU+ σε περιοχές που εκπέμπει DVB-T, είτε από ΕΡΤ είτε από Digea; (Ιδανικά και από τις δύο) Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου για δοκιμή. Θα πρέπει να έχετε και κάποιοι usb dvb-t stick που να υποστηρίζεται από το linux, ιδανικά να υποστηρίζεται από πυρήνα 2.6.18

χίλια μπράβο για την προσπάθεια!!!:ernaehrung004:
βλέπω τον Alex που είναι Θεσσαλονίκη να βγαίνει σε αναζήτηση usb tuner αν δεν έχει ήδη!!

Η υποστήριξη εξωτερικού dvb-t usb tuner στον VU+ είναι πολύ κοντά. Κατάφερα να το δει το enigma2 και να κάνει scan. Δυστυχώς δεν υπάρχει DVB-T εκπομπή στην Πάτρα οπότε δε μπορώ να ξέρω αν δούλεψε. Υπάρχουν κάτοχοι του VU+ σε περιοχές που εκπέμπει DVB-T, είτε από ΕΡΤ είτε από Digea; (Ιδανικά και από τις δύο) Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου για δοκιμή. Θα πρέπει να έχετε και κάποιοι usb dvb-t stick που να υποστηρίζεται από το linux, ιδανικά να υποστηρίζεται από πυρήνα 2.6.18

αυτο δεν θα πρεπει να δουλευει και στον dm800???

αυτο δεν θα πρεπει να δουλευει και στον dm800???

Αν μπορέσεις να βρεις κώδικα για kernel modules για πυρήνα 2.6.12, ναι. Βέβαια τώρα με το opendreambox 1.6 και το νέο kernel 2.6.18 θα είναι το ίδιο εύκολο (ή δύσκολο) στον dm800 όσο και στον VU+.

ποιο στικακι εχεις??

Hauppauge Wintv-nova-t (υποστηρίζεται εγγενώς από τον 2.6.18)
Έχω και το Hauppauge Wintv-nova-td (με διπλό tuner dvb-t) αλλά αυτό θέλει 2.6.27 και προσπαθώ να το κάνω backport (αν και δύσκολο το βλέπω)

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Το στικάκι της elgato (για Mac) υποστηρίζεται;

Γεια σας παιδια.
Ειμαι εδω και καιρο στο θεμα αγορας νεας tv.Ειχα καταληξη στην αγορα μιας samsung αλλα λογω αφιξης νεων μοντελων εδωσα παραταση.Η αμεσως επομενη κινηση στην σκεψη μου ειναι η αγορα ενος HD δεκτη για το απολυτο παντρεμα με την νεα τηλεοραση.Αλλα βγαινουν ακριβα τα γουστα.Η αναγνωση ΟΛΩΝ των αποψεων και στις 45 σελιδες, σε αυτο το μιτο αυξησε παρα πολυ το κατασταλαγμα στην αγορα του VU+.Νομιζω οτι ειναι ενας πολυ καλος δεκτης.Να πω οτι δεν ειναι ευκολη η ολικη αλλαγη στρατοπεδου απο την DM.
Ηθελα να ρωτησω στους κατοχους το εξης:
Αν συνδεσω στο usb του δεκτη τον εξωτερικο σκληρο μου δισκο οπου εχω
διαφορα βιντεο σε διαφορα φορμα,ο δεκτης τα αναγνωριζει και τα παιζει
ολα?Κατι σαν media player δηλαδη.
Παντως φιλος απο το εξωτερικο που τον ρωτησα σημερα σχετικα με τον δεκτη
μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερος απο τον dm(τους) 800 αρηδες που εχει.
Θα παρακολουθω το θεμα...
Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Το στικάκι της elgato (για Mac) υποστηρίζεται;

Αν μπορείς στείλε ακριβές μοντέλο και αν έχεις τη δυνατότητα τα usb vendor id και usb product id

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αν μπορείς στείλε ακριβές μοντέλο και αν έχεις τη δυνατότητα τα usb vendor id και usb product id

Θα το τσεκάρω και αν τα βρω θα σου πω...

Παντως φιλος απο το εξωτερικο που τον ρωτησα σημερα σχετικα με τον δεκτη
μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερος απο τον dm(τους) 800 αρηδες που εχει.
Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και ταυτίζεται με τις απόψεις όσων είχαν DM800 και μεταπήδησαν σε Vu+ Duo.

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και ταυτίζεται με τις απόψεις όσων είχαν DM800 και μεταπήδησαν σε Vu+ Duo.

Aλεξανδρε αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα να κανεις μια σύγκριση μεταξυ vu+duo και azbox στους τομεις ποιοτητας εικονας και media player