http://www.rapidshare.com/files/432280303/Greece-DVB-T_Picons.rar
@gllafas... Σε ευχαριστώ. Πλούσια sites με αρκετό υλικό για διάβασμα:worshippy:
@nocarder...για το 5, συμφωνώ θελει πολύ διάβασμα. Για το 6, σεβαστό αν και ανέφερα "επικοινωνία με πμ" από το πρώτο ποστ.![]()
Τελικά βρήκα τα πάντα για το συγκεκριμένο δέκτη και το enigma 2 , πάντα σύμφωνα με τα δικά μου θέλω και μπορώ να πω είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το ψαξιμο βεβαια συνεχίζεται..............
το tuxbox commander δε μου δουλεύει, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η έλλειψη του PiP. Κατά τα άλλα όλα καλά !
είσαι o γνωστός παλιός yango ??
το tuxbox commander δε μου δουλεύει, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η έλλειψη του PiP. Κατά τα άλλα όλα καλά !
PiP/PaP δεν κάνει ο VU Duo, αυτό το έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το νήμα. Δεν κάνει και δεν πρόκειται να κάνει ποτέ, γιατί δεν έχει δύο video decoders αλλά μόνο ένα.
Τι γινεται φιλε μου? Όλα καλά? Ναι εγώ είμαι...........![]()
ναι σωστά αυτό λέω και γω, και ουσιαστικά μειώνει κατά πολύ την χρησιμότητα του 2ου tuner. Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις streaming στο pc και έτσι να ισοφαρήσεις την απώλεια, δηλ άλλο δορυφόρο να βλέπεις στη tv και άλλον στο pc !! (καλό ε?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.