να ρωτησω αν το διπλο tuner δινει την δυνατοτητα θεασης δυο διαφορετικων καναλιων σε δυο τηλεορασεις?
20130819
- Fix DTSHD downmix & passthrough
- Support more than 4 tuners(vtuner) in duo2 and ultimo
- Fix DVB-C/T tuner recognition(duo2)
- Fix play/pause in solo2(when duo2's new remote control is used)
- Fix Xcrypt card detection problem(duo2, solo2, uno, ultimo)
- Support transcoding bitrate/framerate setup
(solo2, 50K<bitrate<1M, Change is in effect in the subsequent connection )
ευχαριστω πολλυ για την διευκρινησηΑυτόνομα όχι, αλλά αν βάλεις ένα Android tv box μπορείς εύκολα να στριμάρεις στη δεύτερη τηλεόραση.
Καλησπερα παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω. Θελω να κανω εγγραφη με usb απο τον δεκτη. Βαζω το usb ειναι fat32 στη μποστινη θυρα. Το image του δεκτη ειναι Β.Η. 2.0.5. Πηγαινω black hole -Διαχειριση Συσκευων -Επιλεγω το usb μετα με τα βελακια το κανω media/usb μετα το κανω save το αποθηκευω με το κοκινο κουμπι. Επανεκινηση. Ξεκιναω να κανω εγγραφη με το κοκινο κουμπι αλλα τιποτα μου βγαζει δεν βρεθηκε σκληρος δισκος η δεν εγινε αρχικοποιηση. Μπορει να βοηθησει καποιος. Σας ευχαριστω πολυ!!!
ΚαλημέραΔοκιμασα σημερα το νεο Vix με τις ρυθμίσεις για transcoding και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος απο την αποδοση. Πλεον δε βλεπω ουσιαστική διαφοράμε τον duo2 (στα χαρτια τουλαχιστον, μιας και δεν εχω duo2) .
η προηγουμενη ερωτηση μου προς τον kostikos παει και σε εσενα malakudi αν γνωριζεις@kostikos: Έχει πολλές περισσότερες επιλογές ο Duo2 στο transcoding, με ποιο σημαντική τη ρύθμιση ανάλυσης. Επίσης προς το παρόν μόνο στον Duo2 δουλεύει σωστά στο transcoding τα 25 fps. Στον Solo2 είναι πάντα σε ρύθμιση NTSC.
καλημερα...εχω το black hole 2.0.5 εχω κατεβασει το DD SUBTITLES και μου βγαζει τουσ υποτιτλουσ κανονικα..ξερει κανεισ αν υπαρχει περιπτωση να συχρονιζονται οι υποτιτλοι με τα εργα??γιατι οταν τουσ ξεκιναω ξεκινανε απο την αρχη.
ενω το εργο μπορει να βρισκεται στην μεση.ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.