Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αυριο εχω κανονισει με τον πωλητη να παω να παρω τον δεκτη πισω , οποτε μαλλον θα κανω εγω τις δοκιμες χωρις τον δισκο αυτη την φορα. Ειναι η τελευταια μου ελπιδα.
Αλλα αφου ο δεκτης εχει υποδοχη για εναν τετοιο δισκο μου κανει εντυπωση πως μπορει να εχει προβλημα με το ρευμα και να μην επαρκει , εκτος κι αν ειναι χαλασμενος ο σκληρος ( καινουριο τον πηρα κι αυτον )
Σ ευχαριστω και παλι !!!

Last edited by a moderator:
ΔΕν είναι παπαριά ολκής
Είναι σουπερ ντουπερ παπαριά ολκής.. αλλά τελοσπάντων..

Να ρωτήσω επίσης:
Που στο καλό βρίσκεται το TRRpanel και δεν το βρίσκω?
Που στο καλό βρίσκεται το DD subtitle plugin? Βρίσκω την επίσημη σελίδα του, αλλά ΔΕΝ μπορώ να βρω ποιά έκδοση πρέπει να εγκαταστήσω.. Εχω ΒΗ...
Εχω ερωτήσεις διάφορες, αλλά δεν βρίσκω απαντήσεις παιδιά..

Το DD subtitle player πρεπει να ειναι στα προσθετα του δεκτη σαν subtitle player . Οταν το κατεβασεις και το τρεξεις σου ζηταει να κανει update .
Αυτα στο openpli αλλα νομιζω και στο BH ετσι ητανε.

Στα πρόσθετα, έχει ένα subtitler που είναι για τα πανηγύρια.. Μπερδεύεται και ΔΕΝ δίνει σωστή λειτουργία νομίζοντας ότι ε´χουμε dm8000 οπως λεει.. καλά κρασιά.. δεν λειτουργιούν τα κουμπιά σωστά..
ΟΥΤΕ επιλογή αναβάθμισης δίνει..

Ευκαιρίας δοθείσης, να ρωτήσω ακόμη: ΚΑΤΕΣΤΗ πλέον εφικτό να επιλέξω στο ΒΗ την ώρα που έχω παγώσει την εικόνα και λειτουργεί το timeshift να μου αποθηκεύσει κάπου το υπόλοιπο?? Εχει ιδιαίτερη αξία να μπορείς να επιλέξεις την εγγραφή της συνέχειας κάποιας εκπομπής από εκεί που την έχει σταματήσει.. Σε κάποιο image το κάνει νομίζω..

ευχαριστώ...

Εχω ερωτήσεις διάφορες, αλλά δεν βρίσκω απαντήσεις παιδιά..

Να ρίχνετε και μια ματιά στα άλλα θέματα των VU+ (solo,uno,due) που έχει εδω μέσα, έχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις

Δηλαδή για να απαντηθούν οι ερωτήσεις μου, πρέπει να... γίνω εξπέρ ΚΑΙ στους uno, κτλ;; Χλωμό.. Ηδη διάβασα πάνω από 100 σελίδες και ρωτάω κατι που κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ υπάρχει... Νομίζω, δε, ότι για τους γνώστες του αντικειμένου, κάποιες από τις ερωτήσεις μου είναι εύκολες..

Αλλα αφου ο δεκτης εχει υποδοχη για εναν τετοιο δισκο μου κανει εντυπωση πως μπορει να εχει προβλημα με το ρευμα και να μην επαρκει , εκτος κι αν ειναι χαλασμενος ο σκληρος ( καινουριο τον πηρα κι αυτον )

Δεν είναι όλοι οι δίσκοι το ίδιο, ειδικά στις 2,5 ίντσες οι διαφορές σε απαιτήσεις ρεύματος που έχουν είναι σημαντικές. Μπορεί κάποιος δίσκος να τραβάει 450 mA και κάποιος άλλος 550mA, και ο Solo2 να είναι συμβατός μέχρι τα 500mA - δε λέω πως αυτό ισχύει, αλλά από την εμπειρία μου έχω μάθει να διαλέγω δίσκους πολύ χαμηλής κατανάλωσης για STBs. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικός ο δίσκος σου. Πες του πωλητή να δοκιμάσει το δέκτη σου με δικό του σκληρό δίσκο.

Τον πηρα σπιτι τον δεκτη και και τον δουλευω χωρις τον σκληρο .
Νομιζω οτι θα βγαλω συμπερασμα ετσι.
Το να δοκιμασει ο πωλητης με δικο του σκληρο δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθουσε στην εξαγωγη συμπερασματων.

Πιθανολογώ ότι ο σκληρός φταίει.. έχουμε ίδια περίπτωση με μπλε WD..

Παιζει αυτη την στιγμη χωρις σκληρο , με περασμενο ιματζ απο την αρχη κ.τ.λ.
Το μεσημερι 2-3 ωριτσες που εβλεπα επαιξε καλα.
Τωρα τον ξανανοιξα και ξεκινησαν τα οργανα μετα απο μια ωρα παιξιματος, αρχισε να μου κανει αυτο που ειχα γραψει στο πρωτο μου μυνημα , παιζει κανονικα ο ηχος αλλα η οθονη σαν να αναβοσβηνει , μαυριζει -δειχνει-μαυριζει ... πατωντας οκ στο κοντρολ εφτιαξε.
οτι νεοτερο ενημερωνω.

Μα δεν εχω καποιο προβλημα με αλλους δεκτες που δοκιμασα.
καλωδιο ειχα αλλαξει περσι οταν εκανα νεα εγκατασταση στην ταρατσα.
ειμαι πλεον 99,9% σιγουρος οτι ειναι θεμα δεκτη.
μου κανει και κατι ακομα ο δεκτης αλλα δεν επιτρεπεται να το γραψω συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.

Οχι , χρησιμοποιω αυτο απο τον προηγουμενο δεκτη , που δουλευε καλα 2 χρονια.
Το θεωρω απιθανο

Αυτη την στιγμη εψαχνα το μενου της φωτογραφικης μηχανης να δω πως τραβαει βιντεο. το βρηκα και την εχω διπλα μου ετοιμη μολις κανει κατι τρελο ο δεκτης να το γραψω.
Μακαρι να μην χρειαστει...

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον .

Επεξεργασία:
Μολις παγωσε ο δεκτης παλι , χωρις σκληρο δισκο αυτη την φορα.
Τραβηξα και βιντεο αλλα εκτος του οτι ειναι 140mb δεν νομιζω εχει και κανενα νοημα να το ανεβασω.
Δειχνει μια εικονα παγωμενη κι εναν τυπο να προσπαθει με το κοντρολ να κανει ματαια κατι.
Δυστυχως δεν ηταν ο σκληρος το προβλημα.

Στις ρυθμίσεις video, στην επιλογή "Εμφάνιση περιεχομένου 4:3 ως" μήπως έχεις βάλει το "αυτόματο";

Just scale εχω .
Παντως εξακολουθει να μου κολλαει αποκλειστικα σε HD καναλια , μπορει και να ειναι τυχαιο , απλως το αναφερω.