Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τα vhanibal έχω.Πριν λίγο,έβαλα ένα άλλο LNB που είχα από χρόνια και το θαύμα έγινε,είδαμε τα κανάλια.Αρα το πρόβλημα ήταν το LNB, που το είχα από 14 χρόνια πριν περίπου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Βασίλης

Με τον solo2 μπορώ να κάνω εγγραφή σε κάποιο κανάλι και ταυτόχρονα να παρακολουθώ όποιο άλλο θέλω (ακόμα και σε άλλον transponder ή δορυφόρο) ;

Προφανως εφοσον εχεις τους αντιστοιχους δορυφορους στις δυο υποδοχες

Σημερα παραλαμβανω κ εγω.Αντε να δουμε τι θαδουμε.Προερχομαι απο edision VIP2.Πιστευω εικονα στα sd θα εχω καλητερη.Αν κ εχει πολλα αλλα καλουδια ο δεκτης.

@arxontas7 Επειδή και εγώ θέλω να πάω σε solo2 από τον edision mini, μόλις έχεις νέα σχετικά με την sd εικόνα του, περιμένουμε να μας ενημερώσεις! :-)

Επεξεργασία:
Παιδιά, γενικά τι τιμολογιακή πολιτική ακολουθεί η vu+ ; Πότε μπορεί κανείς να αναμένει σημαντική μείωση της τιμής πχ του solo2 ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε; Προσπαθώ να πιάσω την τάση από τα υπόλοιπα προιόντα της (μέσα από το ιστορικό του skroutz). Έχει κανείς καμιά χοντρική ιδέα - παρατήρηση;

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Η SD εικόνα είναι πολύ καλή. Αλλά το πλεονέκτημα του δέκτη, εν σχέσει βέβαια με το db 7000 που είχα πριν,ειναι οτι με 21-22% σήμα έχει εικόνα,ενώ ο 7000 ήθελε 56-57%.Φυσικά δεν έχω εμπειρία από άλλους δέκτες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Η SD εικόνα είναι πολύ καλή. Αλλά το πλεονέκτημα του δέκτη, εν σχέσει βέβαια με το db 7000 που είχα πριν,ειναι οτι με 21-22% σήμα έχει εικόνα,ενώ ο 7000 ήθελε 56-57%.Φυσικά δεν έχω εμπειρία από άλλους δέκτες.

δεν ειναι συγκρισιμα τα ποσοστα φιλε μου, αλλιως μετραει ο ενας δεκτης το σημα και αλλιως ο αλλος. αλλα οτι εχει πολυ ευαισθητα τιουνερ ο solo2 ειναι γεγονος.

Καλησπερα παιδες.
Εντυπωσεις απλα ΑΨΟΓΕΣ!!!Ο δεκτης ειναι αυτο που λεμε ''πιο γρηγορος πεθαινεις''.Η εικονα στα sd ειναι παρα πολυ καλη,καλητερη κ απο τον edision vip2 που ειχα.Τα Hd απλα θες να πας να χαϊδέψεις την οθονη.
Εχω ομως καποιες αποριες κ θελω τα φωτα σας
1η.Βαζω εξωτερικο σκληρο κ ενω κανει εγγραφες κανονικα το timeshift εχει μουλαρωσει κ μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι εφαρφοσιμο.Τα εκανα ολα σωστα με βαση τον οδηγο εδω.
2η.Ειναι φυσιολογικο οταν βαζω το καλωδιο στο Lnb2 να χανει το μισο σημα κ να μην μου δεινει εικονα οπως το lnb1 που μου δεινει πανω απο 75%?
Αυτες τις αποριες εχω κ θελω αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας.

Ίσως κάποιο από τα παιδιά που φοράνε ΒΗ στον δέκτη τους να σε βοηθήσουν, στο pli που φοράω στον δικό μου δεν έχω τέτοιο θέμα....

Μηπως κανω εγω καμια πατατα(δεν μπορω να πιστεψω οτι θα το στελνω θεσσαλονικη).Δοκιμασα αφου ειχα στησει τον δεκτη να βαλω το καλωδιο sat στην υποδοχη lnb2 του δεκτη.Μηπως επρεπε απο το μενου να ενεργοποιησω κατι οταν κανω την αλλαγη?Σορυ παιδες αλλα ολιγον ασχετος με Vu.

Έχεις κάνει ρύθμιση για το 2ο tuner ????? ΑΝ δεν έχεις κάνει φυσικό είναι να μην έχεις σήμα...

Οχι δεν εχω κανει απλα το καρφωσα στο 2ο tuner οπως ηταν το καλωδιο κ ειδα οτι ειχε ελαχιστο σημα.