antreas1980
Established Member
- 11 November 2011
- 158
καλησπερα και απο μενα.ειμαι κατοχος του δεκτη εδω και 6 μηνες και εχω το εξης προβλημα.ο παλιος μου δεκτης ηταν ο vu duo τον οποιο και πουλησα για να παρω τον solo2 και η εγκατασταση ενα πιατο wavefrontier με ενα diseqc 1.1 οχταρι.με τον παλιο μου δεκτη δεν ειχα το παραμικρο προβλημα στην ληψη.οταν πηρα τον solo2 του περασα το blackhole εφτιαξα της ρυθμισεις και αρχισα να παρακολουθω.παρουσιαστηκε προβλημα σε 2 δορυφορους στις 19.2 και 23.5 αφου ενω εδειχναν σημα 80-90 % ξαφνικα μηδενιζε το σημα για λιγο και επανερχοταν με αποτελεσμα να παγωνει η εικονα και να επανερχεται.προσφατα αλαξα image και περασα το satdream και το προβλημα εγινε ακομα χειροτερο αφου σεταροντας τους δορυφορους παιζουν ολα καλα αλλα εαν κανω επανεκκινηση στον δεκτη χανεται το σημα απο ολους τους δορυφορους και επανερχεται απο μονο του καποια στιγμη μετα απο κανα εικοσαλεπτο.αλλαξα το tuner βαζοντας το καλωδιο στο δευτερο αρχιζει παλι να παιζει αλλα οταν κανεις επανεκκινηση παλι στον δεκτη παλι τα ιδια.δικιμασα το καλωδιο που χρησιμοποιω στην νοβα κατευθειαν απο τον lnb στον δεκτη και δεν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα αφου κανοντας επανεκκινηση βρισκει αμεσως σημα στον δορυφορο.θα θελα την βοηθεια σας τι φταιει και γινεται αυτο.δεν συνεργαζεται το diseqc με τον δεκτη η εχει προβλημα το tuner του δεκτη?παντως πληροφοριακα διαβασα σε καποιο αλλo site οτι και καποιος αλλος ειχα ιδιο προβλημα και του αλλαξαν το tuner.
περιμενω τις απαντησεις σας συγνωμη αν σας κουρασα.
περιμενω τις απαντησεις σας συγνωμη αν σας κουρασα.