Αλέξανδρε, άνοιξε τη φόρμα όλων των καναλιών σε κάποιο δορυφόρο και πάτα μενού/ δημιούργησε ένα νέο φάκελο/ ονόμασε τον όπως θέλεις/ ξανά άνοιξε τη φόρμα όλων των καναλιών/ πήγαινε σε κάποιο κανάλι με το κέρσορα/ και με μενού το προσθέτεις στο fav της επιλογής σου.
Υπάρχει και η εναλλακτική του dreambox settings από το pc και μεταφορά στο δέκτη.
τα έχω κάνει όλα αυτά απλά έψαχνα για κάτι πιο αυτοματοποιημένο.
Ιταλικά κανάλια π.χ. μπορεί να είναι εκατοντάδες, για να τα περάσεις ένα ενα με το χέρι ή το dreambox settings θέλει ώρα.:afraid:
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο δούλευε με παλιότερες εκδόσεις του openatv. Έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλοι αλλά δεν έχω διαβάσει για λύση ακόμα.
Επίσης, πήρα ένα usb tv redi pc 200 (crypto) αλλά δεν το αναγνωρίζει ο solo2. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με κανέναν driver ή χρειάζομαι άλλο usb tv;
Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκε αυτόματα η προστασία των οδηγών των VU+ Solo2 κατά των κλώνων. Οι οδηγοί που αντιλαμβάνονται ότι τρέχουν σε κλώνο διαγράφουν τον bootloader. Έτσι στην επόμενη επανεκκίνηση ο δέκτης δε ξεκινά. Ένα καλό μάθημα για όσους διαλέγουν κλώνους.
Αν εννοείς το αγοραστικό κοινό είσαι λάθος, αν εννοείς τους εμπόρους, πάλι θα φροντίσουν την εναλλακτική λύση, πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό. Πάντος όποιος αγοράζει ένα κλώνο σίγουρα δε θα έχει την ανάλογη υποστήριξη όσο ο γνήσιος.
Γιατί είμαι λάθος; Όποιος εν γνώσει του αγόρασε κλώνο VU+ Solo2, καλά να πάθει. Ειδικά όταν η τιμή του δέκτη είναι τίμια - 320 ευρώ γι' αυτά που προσφέρει ο Solo2 είναι τίποτα.
Υπάρχει μία πολύ ωραία τεχνική ανάλυση για το πως έγινε η διαγραφή των κλώνων, στο forum του OpenPLI. http://openpli.org/forums/topic/33364-vu-clone-attack/?view=findpost&p=418708
Ασχολoυμαι πολυ με τα plugins TS Media και IPTV List updater και συνεχως πεφτω σε καποιες διευθυνσεις απο livestreams οπου κολλαει ο δεκτης, συχνα τοσο αγρια που βοηθαει μονο το Power On/Off.
Επισης απο καποιο σημειο και περα δεν ανταποκρινεται σε καποιες απο τις εντολες του τηλεκοντρολ, δηλαδη ειτε σερνεται αφανταστα ειτε θελει για μερικα δευτερα να περιμενω ως που μπορω να ξαναπατησω κατι.