Re: Αγορά νέου HD linux δορυφορικού δέκτη
Τον εχω σχεδον 1 χρονο και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Ισως οχι σε ολα τα θεματα αλλα σ' αυτο φταιει γενικα το Enigma² και ειμαι πολυ απαιτητικος σαν DXer.
Δεν δοκιμασα εγγραφες σε εξωτερικο σκληρο αλλα του εβαλα κατευθειαν εναν εσωτερικο 2.5" 1TB της Hitachi.
Τα Tuner του ειναι καταπληκτικα, απο τα πιο ευαισθητα που εχω δει ως τωρα και σπανια εχει προβλημα με πολυ χαμηλα SR, οχι ομως με ψηλα.
Images υπαρχουν αρκετα. Ξεκινησα με VTI, ψιλοκοιταξα το BH και ειχα πολλους μηνες το satdreamgr. Τελευταια περασα σε OpenVIX και σκοπευω να παραμεινω σ' αυτο. Θεμα γουστο και απαιτησεων λοιπον. Ο δεκτης δεν κανει απλα για ξεκλειδωματα που πολλοι πονταρουν αλλα ειναι ενας απο τους καλυτερους για σαλονι με απεριοριστες δυνατοτητες.
Αντε το τηλεκοντρολ θα μπορουσε να ειναι πιο ποιοτικο και επισης το chassis του, και το display λιγο πιο φωτεινο αλλα οταν ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος γινεται οικονομια και στο παραμικρο δυστυχως.
Υποστηρηξη θα βρεις παντου. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι καποιοι ακομα ειναι κολλημενοι στα Dreambox.
Με 200 ουτε συζητηση αν ειναι γνησιος και δεν εχει υποστει καμια ζημια εννοειται.