deepbluesky
AVClub Addicted Member
Διαθετω Vu+ Solo² απο τον Ιουλη του '13 και βλεπω κανονικα ΝΕΡΙΤ-Digea απο τις 3.1Ε. Χανεται μονο υπο παρα πολυ δυνατης νεροποντης που ειναι φυσιολογικο ακομα και για τα πιο ισχυρα σηματα. Η επιγεια μπορει μονο να υπερτερει σ' αυτο το θεμα εαν η τροφοδοσια της δεν γινεται επισης δορυφορικα, δηλαδη μεσω οπτικης ινας. Συχνα η επιγεια λογω εξοικονομισης ειναι κατωτερη στην εικονα. Δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει αυτο για την Καβαλα ομως με οσα διαβαζω για την κατασταση των επιγειων στην Ελλαδα (που βγαινουν εκτος λειτουργιας λογω ζημιας κλπ) χιλιες φορες θα προτιμουσα απευθειας την δορυφορικη λυση η οποια ποτε δεν μ' αφησε στα κρυα του λουτρου. Βεβαιως κανεις δεν θα σου εγγυηθει ποσο θα κρατησει αυτη η λυση.
Η ποιοτητα εικονας του δεκτη για τα δικα μου γουστα (ανοικω στους απαιτητικους αλλα οχι στους Highenders) ειναι πολυ καλη. Δεν εχω μετρο συγκρισης με τον Vantage 8000. Την ποιοτητα την περιοριζουν τα ιδια τα καναλια οπως π.χ. ο ΑΝΤ1 που ειναι μια σκετη αηδια. Τα Ν, ΣΚΑΪ, MEGA αντιθετως για SD καναλια αρκετα καλα και η N HD καλη αν και μπορεις να δεις πολυ ανωτερο HD αλλου.
Ο δεκτης παντως αξιζει τα λεφτα του αρκει να λαμβανεις τις 3.1Ε καλα.
Η ποιοτητα εικονας του δεκτη για τα δικα μου γουστα (ανοικω στους απαιτητικους αλλα οχι στους Highenders) ειναι πολυ καλη. Δεν εχω μετρο συγκρισης με τον Vantage 8000. Την ποιοτητα την περιοριζουν τα ιδια τα καναλια οπως π.χ. ο ΑΝΤ1 που ειναι μια σκετη αηδια. Τα Ν, ΣΚΑΪ, MEGA αντιθετως για SD καναλια αρκετα καλα και η N HD καλη αν και μπορεις να δεις πολυ ανωτερο HD αλλου.
Ο δεκτης παντως αξιζει τα λεφτα του αρκει να λαμβανεις τις 3.1Ε καλα.