Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τέλος καλό, όλα καλά. Συνέπεσε να χαλάσει ταυτόχρονα και το usb με το οποίο φόρτωνα το image και έτσι δεν φορτώνταν σωστά.
Δοκίμασα με άλλο usb flash και όλα πήγαν καλά.

Offtopic. Περίεργη συμπεριφορά του usb flash. Ξαφνικά "κλείδωσε" (χωρίς να υπάρχει διακοπτάκι write protect) με αποτέλεσμα ό,τι αρχεία του περάσω, να τα βλέπει σαν read only και επίσης, ενώ σβήνω αρχεία, αυτά αμέσως ξανά εμφανίζονται... Να υποθέσω ότι "τελείωσαν" τα ηλεκτρονικά του;

Σωστά υποθέτεις είναι για κάδο. Δοκίμασε να του κάνεις ένα format κανονικό όχι γρήγορο δηλαδή σε windows και αν δεν αποχαιρέτα το.

Παιδια καλησπερα

Ξερει καποιος πως να κανω spindown σε ενα εξωτερικο δισκο usb 2TB συνδεμενο με τον δεκτη?
Εχω δοκιμασει το hddsleep plugin αλλα δεν λειτουργει σε vusolo2, οπως επισης και η ρυθμιση που εχει (standby) για το εσωτερικο δισκο (αφου ειναι εξωτερικος).
Ο δισκος κανει mount αυτοματα (openpli4) και δεν μπορω να τον σταματησω.

Φυσικα, εχω καρφομενο αλλο στικακι usb για εγγραφες, plugins, picons κλπ.

Καμια ιδεα?

Καλησπέρα.

Φίλος εχει τον solo2 αλλά δεν εχει ιδέα απο τις δυνατότητες του. Μόλις του είπα οτι μπορεί να βλέπει σε κινητό ή ταμπλετ μου ζήτησε να του σεταρω. Από την ενασχόληση μου με τον zero, του είπα πως να βλέπει μέσω εφαρμογών και όλα οκ.

Αυτο όμως που δεν ξέρω πως γίνεται μιας και ο zero δεν το υποστηρίζει, είναι το transcoding, ώστε να βλέπει και εκτός σπιτιού. Υπάρχει κάποιος οδηγός για σετάρισμα;

Last edited:
καλησπερα,
τη βοηθεια σας παρακαλω σχετικα με το θεμα μου.
κουνησα ενα καλωδιο πριζας του android player και εντελως ξαφνικα επεσε η ασφαλεια του πινακα.οταν το ανεβασα και πηρε μπρος το συστημα μυριζε εντονα καμμενο στο σημειο που ειναι και ο δεκτης vu solo2 αλλα δεν εδωσα σημασια.παρατηρησα ομως μετα οτι δεν υπαρχει ενδειξη ωρας και καναλιου στην μπροστινη του οθονη και οτι δεν κλειδωνει κανενα καναλι ουτε το σταθερο μου πιατο μου αυτο με μοτερ.
ενω ανταποκρίνεται σε καθε εντολη του τηλεχειριστηριου και κανει επαννεκινηση κανονικα συμβαινουν ομως αυτα τα 2 προβληματα.
υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια εμπειρια?
τι πρέπει να ψαξω?
ο δεκτης ειναι εκτος εγγυησης καθως τον εχω 3 χρονια.
ευχαριστω

καλησπερα,
τη βοηθεια σας παρακαλω σχετικα με το θεμα μου.
κουνησα ενα καλωδιο πριζας του android player και εντελως ξαφνικα επεσε η ασφαλεια του πινακα.οταν το ανεβασα και πηρε μπρος το συστημα μυριζε εντονα καμμενο στο σημειο που ειναι και ο δεκτης vu solo2 αλλα δεν εδωσα σημασια.παρατηρησα ομως μετα οτι δεν υπαρχει ενδειξη ωρας και καναλιου στην μπροστινη του οθονη και οτι δεν κλειδωνει κανενα καναλι ουτε το σταθερο μου πιατο μου αυτο με μοτερ.
ενω ανταποκρίνεται σε καθε εντολη του τηλεχειριστηριου και κανει επαννεκινηση κανονικα συμβαινουν ομως αυτα τα 2 προβληματα.
υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια εμπειρια?
τι πρέπει να ψαξω?
ο δεκτης ειναι εκτος εγγυησης καθως τον εχω 3 χρονια.
ευχαριστω
τελικα το ανοιξα και εχουν καει 2 clusters πως να τα πω κυκλωματα τελος παντων.
υπαρχει περιπτωση καποιο καταστημα να μπορει να το φτιαξει ή δεν υπαρχει ελπιδα?

Αγνωστο να πουμε. Ισως ναι, ίσως και όχι. Αν ειναι κατι που σχετιζεται μόνο με το τροφοδοτικό ή με μεμονομένα απλά ηλεκτρονικά στοιχεια ίσως. Μονο καποιος ηλεκτρονικός μπορει να σου πει.

τελικά αγόρασα τον uno 4k και δεν το έψαξα παραπάνω το πρόβλημα του δέκτη.
ευχαριστώ για την απάντηση και ενημέρωση.

μετα την αναβαθμιση το τηλεκοντρολ εχει θεματα πρεπει να κανεις πανω κατω για το επομενο βημα πχ.. θελεις εξοδο πατας το βελακι κατω κ μετα εξοδο..καπου θυμαμαι αλλαζε αυτο...αν καποιος το εχει υποψην θα το εκτιμουσα

Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ξαφνικά δεν μου έχει ήχο καθόλου .Έχω δοκιμάσει όλα τα καλώδια εκτός από component .Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
Να δώσω μόνο ήχο από το component και ν αφήσω την HDMI όπως είναι ?
Ούτε η οπτικη δεν δουλεύει...

μετα την αναβαθμιση το τηλεκοντρολ εχει θεματα πρεπει να κανεις πανω κατω για το επομενο βημα πχ.. θελεις εξοδο πατας το βελακι κατω κ μετα εξοδο..καπου θυμαμαι αλλαζε αυτο...αν καποιος το εχει υποψην θα το εκτιμουσα

Εχω κι εγώ το ίδιο θέμα με Vu Uno.2 συνεχόμενες εντολές να κινηθεί προς τα πισω ή κάτω πχ δεν δέχεται.Πρέπει να πατήσεις άλλο πλήκτρο πρωτα και μετά παίρνει την 2η εντολή.Το περίεργο είναι πως το ίδιο τηλτκοντρόλ το δοκίμασα σε Vu Zero και δουλεύει σωστά.Εχω όμως το USB-300 της TELE για τον δέκτη και την τηλεόραση και δεν το έχω ψάξει παραπάνω.Αν βρήκες την αιτία ή την λύση πες μας

Εχω vusolo2 original και ψαχνω flash.Οποιος φιλος εχει στην διαθεση του μηχανημα που ειναι προβληματικο ας μου στειλει πμ να βρεθουμε να φτιαξω το δικο μου,Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τι γινεται με υποτιτλους, δεν παιζει κανενα;

Λογικα τα εχουν κατεβασει.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καφεδάκι, μπυρίτσες, καμιά έξοδο που είναι Must και πάει λέγοντας !!!