Vu+ Solo2 (ψηφίστε το καλύτερο και σταθερότερο image)

sat gr

New member
22 March 2011
78
διαβάζοντας με ενδιαφέρον το νήμα Vu Solo2 (Εντυπώσεις-Ερωτήσεις-Reviews)

θα ήθελα να ψηφίσετε το καλύτερο και σταθερότερο image γι' αυτόν τον δέκτη κατά την γνώμη σας ώστε να είναι το επόμενο solo2 Greek mod image by Kalemis

1.OpenAAF
2.BlackHole
3.VTi
4.Vix
5.Openpli
6.Open Source

θα περιλαμβάνει όλες τις παρατηρήσεις σας
όπως και ότι θέλετε να έχει προεγκατεστημένο από plugins και άλλα

διαβάζοντας με ενδιαφέρον το νήμα Vu Solo2 (Εντυπώσεις-Ερωτήσεις-Reviews)

θα ήθελα να ψηφίσετε το καλύτερο και σταθερότερο image γι' αυτόν τον δέκτη κατά την γνώμη σας ώστε να είναι το επόμενο solo2 Greek mod image by Kalemis

1.OpenAAF
2.BlackHole
3.VTi
4.Vix
5.Openpli
6.Open Source

θα περιλαμβάνει όλες τις παρατηρήσεις σας
όπως και ότι θέλετε να έχει προεγκατεστημένο από plugins και άλλα

1.OpenAAF
2.Openpli
3.VTi
4.Vix

το blackhole δεν το βάζω καν μαζί με αυτά

Είναι ιεροσυλία να μπαίνουν τα OpenAAF, VIX δίπλα στο OpenPLI, όταν για την ύπαρξή τους βασίζονται στο enigma2 του OpenPLI. Τα VTI και Blackhole χρησιμοποιούν το enigma2 της VU+ (dvbapp).

Το (6) τι είναι;

Προφανώς ψηφίζω OpenPLI, όχι για τις ευκολίες του (είναι σπαρτιάτικο) αλλά για την τεχνολογική καινοτομία που περιλαμβάνει και την οποία άλλα images (OpenAAF, VIX) μπορούν να απολαμβάνουν, χάρη στον ανοικτό κώδικα.

Το 6 είναι μάλλον το επίσημο image της VU (το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει πάει σε ΟΕ 2.1 από 1.6).

Είναι ιεροσυλία να μπαίνουν τα OpenAAF, VIX δίπλα στο OpenPLI, όταν για την ύπαρξή τους βασίζονται στο enigma2 του OpenPLI. Τα VTI και Blackhole χρησιμοποιούν το enigma2 της VU+ (dvbapp).

Με εντυπωσιαζει που σε παραξενευει. Αναλογία με τον κόσμο των λειτουργικών. OSX, Linux OS, Chrome OS, βασίζονται σε UNIX (επισης open source). Προφανώς δεν είναι ιεροσυλία να πει καποιος πως το user experience στο OSX είναι κατώτερο απο το UNIX μόνο επειδή είναι βασισμένο στο δευτερο. :)

OSX και UNIX είναι μάλλον μακρινά ξαδέρφια, υπάρχουν πιο κοντινά παραδείγματα μέσα από το Linux. Πχ, Debian και οι διάφορες διανομές που βασίζονται σε αυτό (Ubuntu, Linux Mint, κλπ), Redhat και αντίστοιχες...

Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (ψηφίστε το καλύτερο και σταθερότερο image)

Ο βαθμός συγγενειας λίγη σημασία έχει μιας και ολα είναι shells που καθονται στο βασικό λειτουργικό, οπως καλη ώρα με το enigma. Καταλαβαινομαστε παντως (αν και εισαι χρηστης win8 :BDGBGDB55: )

απλά μπήκαν στην λίστα όλα τα διαθέσιμα mages που υπάρχουν αυτήν την στιγμή για τον δέκτη

Το (6) τι είναι;

http://code.vuplus.com/

BH...
Παραμετροποιήσιμο όσο μου χρειάζεται..
Σταθερότατο
Μείον η έλλειψη εύκολη εγκατάστασης Mg... για το οπιο έφαγα τον τόπο και με τα χίλια ζόρια βρήκα κάτι για να δουλέψει (με newsc...)

αφού οι περισσότεροι ψήφισαν VIX image το πρώτο backup θα είναι αυτό

Openvix-3.0.600-Greek-mod-backup-by-kalemis-vusolo2_usb

είναι σχεδόν έτοιμο

skinn.jpg

11823l.jpg

menuop.jpg

αλλά για να μην έχουμε θεματάκια με τα emulator cams
και επειδή δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για τα emulators ούτε τα βρήκα εδώ σε mip32sel.ipk

Code:
http://www.world-of-satellite.com/enigma2/openvix/index.php?dir=ViX-Softcams/

θέλω παρακαλώ από τους φίλους μας που ψήφισαν και χρησιμοποιούν το VIX image
να μου δώσουν τα emulators: cccam 2.1.3 ή 2.1.4 και mgcamd που δουλεύουν σταθερά σε αυτό το image όπως και τα αρχεία των ρυθμίσεων (cfg)
ώστε να ολοκληρωθεί το image.

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους που ψήφισαν Black Hole και AAF εδώ, στο satdreamgr και στο satplenet
ότι μετά το Openvix θα ακολουθήσουν και τα επόμενα Greek mod backup images vusolo2 by kalemis

Ευχαριστώ για την συμμετοχή στην δημοσκόπηση και περιμένω τα emulators

Last edited by a moderator: