Vu+ Ultimo is coming...

Re: Vu+Ultimo is coming ........

Δεν το πάει σχολείο, το περιμένει όμως στην πόρτα να γυρίσει !!!!

Soon.... περιμένουμε αναφορά..

Τους εχουν βαλει στουπι στο στομα, για να μην μιλησουν....:p

'Η ειναι 'μαπα' το καρπουζι και το φυσαν και δεν κρυωνει....:aetsch:
(Αντε ρε παιδια κανενα review...)

τον βλεπω και τον κοιταζω!!!!!!!!!!

καλησπερα σε ολους. θελω να ασχολειθω με δεκτες linux αλλα δεν ξερω πρακτικα τιποτα για αυτους. μονο θεωρια και διαβασμα απο περιοδικα και φορουμ. μου κανανε δωρο εναν δεκτη vu+ ultimo και τον κοιταω και με κοιταει. ψαχνω να βρω ενα ενγχειριδιο καπου πως να αρχισω αλλα δεν βρισκω. μηπως καποιος εχει γραψει κατι σαν οδηγο πως να ξεκινησω τι πρεπει να κανω? σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Έχω το δέκτη εδώ και δύο εβδομάδες αλλά δε μπορούσα να γράψω κάτι αφού το κομμάτι ήταν μόνο για το review του περιοδικού. Πλέον νομίζω διατίθεται κανονικά και αναλυτικό review θα διαβάσετε στο Digital TV Info Φεβρουαρίου.

Ο δέκτης είναι πάρα πολύ καλός. Έρχεται με δύο plug and play tuners βασισμένα στο AVL2108, όπως δηλαδή και στους VU+ Uno, ET9000, ET5000 κτλ. Τα tuner υποστηρίζουν hardware blind scan, αν και το βοηθητικό πρόγραμμα για το Enigma2 δε διατίθεται ακόμα. Ο δέκτης έχει άλλη μία θέση για tuner, όπου μπορεί να μπει ένα ακόμη δορυφορικό ή ένα combo DVB-C/DVB-T. Φυσικά υποστηρίζει και USB DVB-T.
Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η τεράστια VFD οθόνη γραφικών, ανάλυσης 256*64 pixels, διαστάσεων 115*28.7 χιλιοστά. Η οθόνη είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και στο VTI αλλά και στο Blackhole έχουν αρκετά "skins" με πάρα πολλές πληροφορίες.
Εντυπωσιακό είναι και το τηλεχειριστήριο, αφού στιν πίσω όψη περιλαμβάνει ένα mini qwerty πληκτρολόγιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το σερφάρισμα στο internet μέσω του ενσωματωμένου web browser Arora.
Επίσης διατίθεται μαζί wifi usb stick 802.11n 150Μbps, με realtek chipset.

Περισσότερα στο review μου στο περιοδικό.

Η φτηνότερη τιμή που βρήκα στο skroutz είναι 539 ευρώ με δύο δορυφορικά tuner.
Και μερικές φωτογραφίες:
vuultimo_back.jpg
vuultimo_pip.jpg
vuultimo_psiktra.jpg
vuultimo_tuners.jpg

Απάντηση: Vu+Ultimo is coming ........

Περιμένουμε με αγωνία το review σου. Είναι 1080p ο δέκτης; Βλέπω ότι η μνήμη καναλιών/ραδιοφώνων είναι μόνο 6000. Ισχύει η μπαρούφα έχουν γράψει;

Εξαρτάται τι εννοείς 1080p. Δεν κάνει upscale τα SD προγράμματα σε 1080p, μόνο σε 1080i, όπως όλοι οι Broadcom δέκτες. Αλλά υποστηρίζει 1080p24,p25,p30 για αναπαραγωγή media files κτλ, μέσω του autoresolution plugin.

Δε ξέρω που το είδες αυτό για τα 6000 κανάλια, αλλά οι enigma2 δέκτες δεν έχουν περιορισμό στον αριθμό καναλιών ή των αγαπημένων.

Last edited by a moderator:
Με κάλυψες.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει περιορισμός, αλλά εγώ το είδα και "κόλλησα". Και είπα να σε ρωτήσω επειδή ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω. Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vu+Ultimo is coming ........

την καλησπερα μου στον πανο. εφαγα ολοι την αθηνα να βρω σημερα το περιοδικο αλλα πουθενα. και αυριο μερα ειναι. πανο θα σε διαβασουμε. τελικα αξιζει ο δεκτης?

γεια σε όλους. Έχω 6 δορυφόρους χρησιμοποιώντας το ΕΜΠ 8/1. Πως τους ρυθμίζψ στον δέκτη; Μενού – παραμετροποίηση – ανεύρεση υπηρεσιών – εγκατάσταση tuner – και μετά τι κάνω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vu+Ultimo is coming ........

την καλησπερα μου στον πανο. εφαγα ολοι την αθηνα να βρω σημερα το περιοδικο αλλα πουθενα. και αυριο μερα ειναι. πανο θα σε διαβασουμε. τελικα αξιζει ο δεκτης?

Την Πέμπτη (αύριο) κυκλοφορεί το νέο τεύχος.

καλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις πως φτιαχνουμε λιστα αγαπημενων σε ενα vu ultimo? εννοω τον τροπο!

Επεξεργασία:
μηπως υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης cccam? εχω μια εκδοση που μου την εβαλε ενας φιλος διοτι δεν ξερω ακομη να το κανω ,και ρωταω αν πρεπει πρωτα να την απεγκαταστησω και μετα αφου μου πειτε εσεις πως θα το κανω να βαλω την καινουργια .( εχω δεκτη vu+ ultimo imatge black hole 1.7.2 και εχω περασει το ts panel)

καλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις πως φτιαχνουμε λιστα αγαπημενων σε ενα vu ultimo? εννοω τον τροπο!
μπορεις να φτιαξεις με το dbedit

γεια σας. μηπως υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης cccam? εχω μια εκδοση που μου την εβαλε ενας φιλος διοτι δεν ξερω ακομη να το κανω ,και ρωταω αν πρεπει πρωτα να την απεγκαταστησω και μετα αφου μου πειτε εσεις πως θα το κανω να βαλω την καινουργια .( εχω δεκτη vu+ ultimo imatge black hole 1.7.2 και εχω περασει το ts panel)

πας ts panel addons tunisiasat vuplus addon μετά θα βρεις blackhole-cam πάρε ποιον θες κανε install και είσαι έτοιμος

ts panel -skin black hole

Προσπαθω να βρω μεσα απο το ts panel που εχω κατεβασει τα skin του για black hole? ξερει κανεις πως μπορω? η αλλο τροπο?