Vu+ Ultimo is coming...

Re: ts panel -skin black hole

Προσπαθω να βρω μεσα απο το ts panel που εχω κατεβασει τα skin του για black hole? ξερει κανεις πως μπορω? η αλλο τροπο?
ts panel
addons-LSK addons server - skins - skins BH

back up vu ultimo

γεια σας . θελω να ρωτησω πως κανω back up στον ultimo ? θελω οταν κανω εγκατασταση σε καινουργιο image να μην χανω τις ρυθμισεις που εχω βαλει.εχω ενα stick 8 giga.αν το βαλω πρεπει να παω να κανω ρυθμισεις και καπου αλλου για να το βλεπει?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: back up vu ultimo

μενού-παραμετροποίηση-διαχείριση λογισμικού-αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων

ενδειξη δορυφορικου πιατου

γεια σας . εχω ενα vu ultimo και τον εχω συνδεση με μοτερ diseqc 1.2 usals. ολα δουλευουν καλα αλλα μερικες φορες στην τηλεοραση εμφανιζεται το δορυφορικο πιατο ,εικονιδιο και καλα οτι αλλαζει δορυφορο, τις πιο πολλες φορες αλλαζει χωρις να εμφανιζεται το εικονιδιο. εχει να κανει με την ταση του καλωδιου? η τιποτα αλλο?

Re: ενδειξη δορυφορικου πιατου

νομίζω κάτι δεν πάει καλά με το image του δέκτη ...πέρασε το ξανά η άλλαξε image...

Re: ενδειξη δορυφορικου πιατου

γεια σας . εχω ενα vu ultimo και τον εχω συνδεση με μοτερ diseqc 1.2 usals. ολα δουλευουν καλα αλλα μερικες φορες στην τηλεοραση εμφανιζεται το δορυφορικο πιατο ,εικονιδιο και καλα οτι αλλαζει δορυφορο, τις πιο πολλες φορες αλλαζει χωρις να εμφανιζεται το εικονιδιο. εχει να κανει με την ταση του καλωδιου? η τιποτα αλλο?

Εξαρτάται από το skin και από το χρόνο κίνησης του πιάτου. Αν για παράδειγμα μετακινείσαι σε κοντινούς δορυφόρους, δε προλαβαίνει να εμφανιστεί. Αν οι δορυφόροι απέχουν αρκετά, πχ από 30W σε 42Ε, τότε σίγουρα σου εμφανίζεται. Αν δε θες να το βλέπεις ποτέ, πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος, για προχωρημένους, και έχει μία επιλογή για το αν θα εμφανίζεται ή όχι.

@Serafeim: Η τοποθέτησή μου δεν είχε προσωπική μομφή. Διαφωνώ όμως στη λογική να μαζεύονται όλες οι ερωτήσεις για ένα δέκτη σε ένα νήμα. Δεν έχει νόημα, δεν έχει κανένα πλεονέκτημα αφού κανείς δε πρόκειται να διαβάσει ένα νήμα πολλών σελίδων για να βρει μια ερώτηση.

Re: Vu+Ultimo is coming ........

Τελικα γιατι καταφερνουν οι κατασκευαστες να μας προβληματιζουν δεν το καταλαβαινω....μεχρι στιγμης η ναυαρχιδα της vu ειναι ο ultimo ενω και ο solo2 εχει εναν επεξεργαστη ισχυροτερο....απο την ναυαρχιδα αλλα αυτο παλι με την ραμ και την φλας που ειναι αντιθετες σε ισχυ στους δυο δεκτες γιατι;;;τι να κανει καποιος; θελει τον ultimo και βγαζουν τον solo ποιο φθηνο και ποιο ενισχυμενο....αξιζει να δωσει καποιος παραπανω για μονο ενα tuner και λιγοτερες δυνατοτητες στις φλας ραμ και επεξεργαστη;;;;;τα φωτα σας.

o ultimo είναι δέκτης που κυκλοφόρησε το 2012 πριν τον solo2 (2013), αναμένουμε την κυκλοφορία του ultimo2 .... οπότε μάλλον σου λύνεται η απορία...

Αρα μετα απο δυο υπεροχα χρονια που εχω με τον vu+duo για να παρω παλι την επομενη ναυαρχιδα πρεπει να περιμενω.εκτος και περιοριστω στον solo 2 και στα δυο tuner...και μετα κανω ξανα αλλαγη;;;δηλαδη εχουμε αποστρατευση λογω προαγωγης νεοτερου;;;

Όχι απλά έχεις περισσότερες επιλογές από δέκτες.

Π.χ. ο solo δεν καταργήθηκε όταν βγήκε ο solo2...

Σωστο σε βρισκω παικτη μου, αρκει να βγει γρηγορα.