Να σαι καλά.Πολύ κατατοπιστικος
Σε ευχαριστώ

Όχι κυρίως οι επώνυμες, αυτές μόνο. Στα 300 που ζητάει η Kenwood ο κινεζος προσφέρει μεχρι και 1080p qled. Ο μόνος λόγος να αγοράσει κάνεις την kenwood είναι να έχει καλη εγκατάσταση γιατι θεωρητικά θα δινει καλύτερο ήχο απο τον κινέζο.Εγώ ξέρω ότι φτάσαμε στο 2023 ,οι οθόνες στα ρολογάκια κοντεύουν να φτάσουν 4Κ και οι οθόνες στα ηχοσυστήματα σε 7" ακόμα και οι επώνυμες έχουν μείνει στα 800Χ400. Τι ξεφτίλα είναι αυτή.....
Για να βρεις κάποια χωρίς capacitive πρέπει να ψαξεις πολύ, ίσως καμία δεκαετιας και άνω. Ποιο πιθανό να πετύχεις resistive σε οθόνες από τις γνωστές παρά σε κινέζο. δεν μιλάω για κινέζο του 50αρικουΑυτές οι ωραίες 1080p οθόνες έχουν capacitive touch ή είναι 10 χρόνια πίσω;
Λέγαμε για resistive οθόνες πριν, ε, αυτό έχει resistive οθόνη. Όπως έγραψα ποιο πιθανό να βρεις τέτοια οθόνη σε επώνυμη πηγή.Σε προσφορά στο MediaMarkt στα 149€
![]()
Public #1 για είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές!
Το Public είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με χιλιάδες προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειαςwww.mediamarkt.gr
![]()
εχει μεσα δυο ανταπτορες.οταν εβαλα τον εναν που αλαζει τις φυσες σε iso που δεν δουλευε το can bus κλπ και το κρατουσε ανοιχτο στο backround και ετρωγε μπαταρια.
εσβηνε κατεπιλογη απτο κουμπι και οχι με το κλειδι.
αλαξα μετα και εβαλα τον εργοστασιακο που διαβαζει τα παντα και πλεον σβηνει πληρως.βγαζεις κλειδι και μετα απο λιγο κοβει πληρως.
εχει και επιλογη για το ποτε θα σβηνει και πληρως το android.
νομιζω το εχω βαλει στην 1 ωρα.δλδ αν περασουν αυτες οι ωρες κανει παλι εναρξη το android κλπ.
αν οχι τοτε ανοιγει αμεσως πχ στο ραδιο.
Καταρχήν τι αυτοκίνητο έχεις και γράψαμε μας και λίγο από τις δύο φύσεις που είχε μέσα ποια έχεις συνδέσει;Καλημέρα, παιδιά την βοήθεια σας μιας και βλέπω το κατέχετε. Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα εδώ και καμία δεκαριά μέρες. Το πήρα από AliExpress γύρω στα 90€. Να πω την αλήθεια το περίμενα χειρότερο αλλά είναι πολύ καλό. Εκτός από ένα θέμα που δεν μου αποθηκεύει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και την ώρα αν παραμείνει το αυτοκίνητο σβηστό πάνω από μια ώρα περίπου. Όσον αφορά την ώρα το έλυσα βάζοντας να συγχρονίζει με το gps όποτε περίπου στα 10 δευτερόλεπτα κλείδωνει το gps και η ώρα είναι οκ. Αλλά με τους σταθμούς δεν έχω βγάλει άκρη. Το πήγα σε ηλεκτρολόγο και τσεκάραμε τις συνδέσεις και είναι οκ. Κίτρινο από μπαταρία με συνεχόμενο ρεύμα για μνήμες και κόκκινο στο κλειδί όπου βγάζοντας το κλείνει και η μονάδα. Τι κάνω λάθος; Κάπου αναφέρεις μια ρύθμιση να κλείνει η cpu μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση . Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάθε βοήθεια πολύτιμη
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.