WAF: ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ?

Κακαλιός Στέργιος said:
Ακριβοτζώνε, πες στην κυρά ότι οι επισκέπται ζηλεύουν ανυπερθέτως τη βρωμιάρικια υπόγα σου.
Πολύ σπέσιαλ.
Έχει τα πάντα.
Εκεί που περπατάς μπορείς να βρεις και κανένα μισό μπέρι πεταμένο στη γωνιά, μαζί με τσβίδες.

Κύριε santon, τι ουτοπικά πράγματα είναι αυτά που γράφετε????

Άκου εκεί "αναβάθμιση από τα magnepan"...

:D

Επι του θέματος, ξέρει τα πάντα. Και είμαι περήφανος για αυτό.
Εδώ και λίγο καιρό μου λέει μπράβο! "αυτό είναι φθηνότερο και παίζει καλύτερα από το άλλο που είχες".

Βέβαια ξέρει την αγάπη μου για τα παραβάν και αναγνωρίζει την ηχητική τους ανωτερότητα, αλλά θα ήθελε τα Chario στο σαλόνι. Είναι πολύ γκλαμουράτα ναούμ.

Και για να μη της χαλάσω τελείως το χατήρι, τα'χωσα στο χομσίνεμα!

Καλα ρε συ, τωρα το καταλαβες? Για τις περισσοτερες γυναικες , το φτηνο συστημα παιζει καλυτερα :D .
Κατι που δεν ισχυει για κατι ρουχα τσαντες κτλ κτλ :D :D :D

Αφου τα εξαφανισα ολα, τι αλλο ...100% στο συστημα και 80 % στη μουσικη.....
ΥΓ Σαν πολλα 100αρια βλεπω, τι εγινε, σας αγαπουν πολυ οι γυναικες σας ή μας δουλευετε? :D

Επειδή το σπίτι είναι υπό κατασκευή τα πράγματα έχουν ως εξής:
α) Σχεδιασμός: Όλα τα καλώδια surround και HDMI εντοιχισμένα WAF:100%
β) Υλοποίηση: Κόστος καλωδίων WAF:80% (Το ριμάδι το Ultralink HDMI 15μ. με γονάτησε!!!)

Προς το παρόν είμαστε εδώ... και να πως το σχεδιάζω...:D
γ) Τελική κατασκευή: Καλώδια κρέμονται στο σαλόνι (7.1 είναι αυτό.. βάλε και το ultralink που βγάζει μάτι στον ανοιχτόχρωμο τοίχο) WAF:30%

Και τι να κάνουμε να ξηλώσουμε τα καλώδια; όοοοοοχχιιιι... Καλύτερα να τοποθετήσουμε μηχανήματα για να μην κρέμονται και φαίνονται άσχημα... οπότε έχουμε αγορά προβολέα και περιφεριακών ηχείων...:D WAF>80% (αφού της αρέσει να βλέπει ταινίες)

Υποπερίπτωση: Η γυναίκα διαβάζει το avclub... WAF:-100% .. σκάψιμο και χτίσιμο καλωδίων..νο home theater... ξεκινάω το πλέξιμο....:eek:

Καλημέρα σε όλους....

Last edited:
Εγώ δεν έχω WAF αλλά GAF (Girlfriend Acceptance Factor)....!!! :)
Θα έλεγα λοιπόν 90% στα είδη μουσικής που ακούω και 80% στα μηχανήματα κ το στησιμό τους στον χώρο.

οταν αγοραζοντας ενα προβολεα αξιας 6000 ευρω στην τιμη το 1000 και το καταστημα σου δινει δωρο τα ηχεια μπρος, πισω το γουφερ, το HTPC τον προ και τελικο τοτε το waf μου ειναι 90% διοτι μου ειπε αν εκανα εγω το παζαρι θα τα περναμε 800 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στης εντασεις τωρα κανα 80% τοχω αλλα πεφτει στο 5% λογω(FILAF) Father In Law...!!!!!!!!!

Εγω προς το παρον εχω 90% στο συστημα και 70% στην μουσικη. Βεβαια προς το παρον εινα GAF κα οχι WAF. Ελπιζω μετα τον Οκτωβρη που παντρευομαι να μην πεσουν τα ποσοστα μου και τρεχω.

....
χαμηλό....
....
γι' αυτό οι προσθήκες γίνονται αργά.....
....και μουλωχτά....

βγήκαμε για ψώνια πριν κάτι μήνες και εγώ δεν πήρα τπτ, αντίθετα την ενθάρυνα να πάρει 3πλάσια από όσα σχεδιάζε... σχεδόν το μισό των Klipsch RF-7 μας έφυγε (αχ αυτό το κοινό ταμείο) σε ρούχα εκείνο το πρωί... Τι τράβηξα ο χριστιανός για να τα πάρω να δείτε

Χμ, τώρα που το καλοσκέφτομαι, μάλλον την έριξα στη μοιρασ(σ)ά
:D :D

Last edited:
Το σύστημα 100%
Καλώδια συνδέσεις ηχείων 100%
Σύνδεση Projector 80% (δεν είναι σταθερός και σέρνονται τα καλώδια όταν τον συνδέω, ούτε και μένα μου αρέσει αλλά στην οροφή θα ήταν χειρότερα)
Μουσική που ακούω 50%

Ταινίες που Βλέπω.... χμμμμ 30%

Τακης Σωτηροπουλος said:
Αφου τα εξαφανισα ολα, τι αλλο ...100% στο συστημα και 80 % στη μουσικη.....
ΥΓ Σαν πολλα 100αρια βλεπω, τι εγινε, σας αγαπουν πολυ οι γυναικες σας ή μας δουλευετε? :D

Mας δουλευουν ψιλο γαζι.......:p

αμ εάν δεν μας αγαπούσε θα είχαμε φύγει (άνδρας+εξοπλισμός) ήδη από το μπαλκόνι.

Ελπίζω να με αγαπάει μόνο αρκετά γιατί λέω (σσσσσττ!!!) να φέρω στο σπίτι λάμπα.
Ελπίζω να μη φέρει με τη σειρά της κανένα ...λαμπατέρ... στο κεφάλι μου.
:lol:

Το συστημα χαιρει πληρους αποδοχης αν αφαιρεσουμε απο αυτο καποια αχρηστα και ακατανοητα μηχανηματα (scaler, htpc και τωρα τελευταια κατι αναλογικες αηδιες που εχουν πεσει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων).:D

Λοιπόν... το πατεντάρω και μη μου λέτε άλλα μετά... :

CRV = Concealment of Real Value = Απόκρυψη Πραγματικής Αξίας.

Κι εγώ με συντελεστή CRV 1/10 δουλεύω συνήθως στις hi tech αγορές μου και μπορώ να πώ οτι είναι πολύ αποδοτικό...
Επίσης στο carfour ενα θηριωδες φορητό aiwa με τεράστια αποσπόμενα ηχεία είχε 200 Ε...ε, πόσο να έχουν τα μικρούλια B&W CDM1Ν που πήρα μεταχειρισμένα ??? 35 Ε ευκαιρία (το σκόπιμα μη στρογγυλό νουμερο (35 ή 38 και ποτέ 40 ή 50 ή 100 είναι βασικό) ...

Αν και η φροντίδα που δείχνω στον εξοπλισμό μπορεί να με καρφώσει (για τόσο "χαμηλό" κόστος απόκτησης) εν τούτοις απολαμβάνω ενα WAF στο 80%...

Ναι αλλά o μεγάλος παρανομαστής στο ...CRV μάλλον δεν μας τιμάει...
Δύο τινά μπορεί να σημαίνει,
ή ότι η γυναίκα μας τρώει κουτόχορτο
ή ότι ο εξοπλισμός μας είναι τραγικά υπερτιμημένος (τουλάχιστον στα όμματα της κοινής λογικής).

Α ή ότι είμαστε αισχροί, αισχρότατοι ψεύτες! :p :p