Walkie - Talkie

Θενκς Μπιλι.
Ειδα καποια Brondi, ειναι ομως με φορτιστη ανα ζευγος..

Υπάρχει μοντέλο με ξεχωριστό φορτιστή ανα μονάδα.
Αλλα καλύτερα να φορτίζεις τις ΑΑΑ σε ειδικό φορτιστή

150 για δυο που θελω δεν θα τα δωσω...

Υπαρχει (ισως) και εδω στην Ελλαδα
http://www.omarket.gr/walkie-talkie-fx-dynamic.html?ref=bestprice.gr

Βρηκα κατι .... http://www.aa-digitalphoto.gr/index...d=106&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart αλλα σε καταστημα με φωτογραφικα, ουτε απο εξω δεν θελω να περναω αυτη την περιοδο :flipout:

Εδιτ... (αλλαξες τα λινκς.... :p )

Last edited:
Εάν θές κάτι πιο σόβαρό πάντως κάτω από 300 είναι για τζάμπο μπεμπέ ....

ΤΗΝ πάτησα χοντρά με φτηνό σετάκι σε γυρίσμα συναυλίας 3 κάμερο στν πλατεία στην Σπάρτη ,, την τύφλα μας την μαύρη !! 100 ΜΕΤΡΆ η μία κάμερα πο την αλλη και οι συνθήκες παράξενες ...

με τα κινητά την βγάλαμε την συναυλία !!!

πλερώσαμε κατι παραπάνω σε έξοδα ,, αλλα είχε καλο γουρουνόπουλο , μετά οπότε ΟΚ ..

Τοσα πολλα χρηματα δεν δινω.
Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση που θελω να "καλυψω", απλα παρεμβαλλονται 2-3 τοιχοι. Χονδρικως.... απο την μια μερια ενος σπιτιου στην αλλη

Εάν θές κάτι πιο σόβαρό πάντως κάτω από 300 είναι για τζάμπο μπεμπέ ....

ΤΗΝ πάτησα χοντρά με φτηνό σετάκι σε γυρίσμα συναυλίας 3 κάμερο στν πλατεία στην Σπάρτη ,, την τύφλα μας την μαύρη !! 100 ΜΕΤΡΆ η μία κάμερα πο την αλλη και οι συνθήκες παράξενες ...

με τα κινητά την βγάλαμε την συναυλία !!!

πλερώσαμε κατι παραπάνω σε έξοδα ,, αλλα είχε καλο γουρουνόπουλο , μετά οπότε ΟΚ ..

Περίεργο ρε Μπίλ, έπεσες μάλλον σε λεμόνι....
Τα δικά μου έχουν βραχεί, πέσει, χτυπήσει και δουλεύουν μια χαρά, χρόνια τώρα και με χρήση καθημερινή καθώς τα μέλη του Συλλόγου επικοινωνούμε με αυτά συνέχεια, αφήνοντας τα φορητα VHF για χρήση μόνο σε περιστατικά πυρκαγιάς .
Μόνο τις μπαταρίες έχω αλλάξει.
Και δεν έδωσα ποτέ πάνω απο 80 το ζευγάρι.

Περίεργο ρε Μπίλ, έπεσες μάλλον σε λεμόνι....
Τα δικά μου έχουν βραχεί, πέσει, χτυπήσει και δουλεύουν μια χαρά, χρόνια τώρα και με χρήση καθημερινή καθώς τα μέλη του Συλλόγου επικοινωνούμε με αυτά συνέχεια, αφήνοντας τα φορητα VHF για χρήση μόνο σε περιστατικά πυρκαγιάς .
Μόνο τις μπαταρίες έχω αλλάξει.
Και δεν έδωσα ποτέ πάνω απο 80 το ζευγάρι.

Ηθελα 3 κομμάτια ,, 400 ευρά μπάτζετ μαζί με χεντσφρι ,, ΠΑΛΤΟ ..

εάν τα βρώ κάπου ,, αλλα νομίζω ότι τα έδωσα στα παιδιά να κάνουν χαβαλέ αλλα και εκέι πρέπει να μην δουλέψαν ποτε σωστά ,

με πιάσαν λακαμά

πρώτη φορά είναι ?

δουλεία μου

εχω ψωνίσει καζίκια !! ουκ ..

Ντίνο εμείς πήραμε ένα ζεύγος Motorolla T4 με 40Ε για να έχουμε μαζί στην Αυστρία και μας βόλεψαν πολύ. Εμβέλεια και καλά έχουν 8χιλ. Δεν ξέρω αν φτάνουν μέχρι τόσο, αλλά επικοινωνούσαμε άνετα σε αποστάσεις και γωνίες χωρίς καμία οπτική επαφή μεταξύ μας. Μιλούσαμε χωρίς πρόβλημα απο διαφορετικές κορυφές, ένας στην βάση του βουνού και ο άλλος πάνω στο βουνό μέσα σε πίστες και δέντρα, κλπ. Ήρθαν με μια βάση για να φορτίζουν αλλά παίρνουν ΑΑΑ μπαταρίες οπότε μπορείς να βάλεις και δικές σου. Εμείς είχαμε κάθε ομάδα και απο ένα σετ μαζί για περίπτωση ανάγκης.

Επίσης απο αντοχή, παρόλου που τα είχαμε προσαρμοσμένα στο λουρί απο το σακίδιο και άρα εκτεθημένα στο χιόνι, δούλευαν μια χαρά.

Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα γι´αυτό και πριν 7 χρόνια είχα πάρει ένα ζευγάρι Cobra που παίρνουν AA μπαταρίες σε ένα power buy σε forum αυτοκινήτων.
Είχα δώσει τότε 19 αντί για την κανονική τιμή των 30 ευρώ.
Σκυλιά.
Τα έχω ακόμα,λειτουργούν κανονικά και είναι το απαραίτητο πλέον αξεσουάρ σε εκδρομές της παρέας,τόσο για να μιλάμε ενώ ταξιδεύουμε με διαφορετικά αυτοκίνητα(έχουν καταργήσει τα κινητά),όσο και εντός των ξενοδοχείων που μένουμε όπου σε αυτά παρεμβάλλονται όχι 3 τοίχοι αλλά 33.
Πάρε ότι πιο φθηνό για τους 3 τοίχους που τα θες.