WANTED DΕΑD OR ALIVE...ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

stathis58

New member
19 February 2008
32
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΟΥΕΡ ΜΠΑΙ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2610969062 ΠΡΩΙ, 2610620464 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ 6986081927. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?-bye-

Απάντηση: WANTED DIED OR ALIVE

Σταθη καλωσηρθες στην παρεα μας.
Αν μπορεις γραφε με μικρα γραμματα και αποφευγε την δημοσιοποιηση προσωπικων σου δεδομενων στο ιντερνετ.
Επισης καλο ειναι να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ με ενα πιο σχετικο τιτλο με το περιεχομενο του μηνυματος σου.

Απάντηση: WANTED DIED OR ALIVE...ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μετέφερα το θέμα στην εδω κατηγορία ως την πιό σωστή γιά τον φίλο μας, προθέτοντας και κάποια απαραίτητα στον τίτλο του θέματος έτσι ώστε να καταλαβαίνει κάποιος περι τίνος πρόκειται.

Re: WANTED DIED OR ALIVE...ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ευχαριστω τον γιαννη. Εχει δικιο για την μετακινηση του θεματος και τις συμβουλες.Δυστυχως δεν γωνριζω αλλο τροπο να επικοινωνησω μετους πατρινους που εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα.Περιμενω τις απαντησεις για το ψωνιο μας προκειμενου να γνωριστουμε καλυτερα και να δρουμε απο κοινου για καποιες αγορες μας. Η πολη μας δεν εχει πολλες επιλογες για την αρρωστια μας δυστυχως. ευχαριστω και παλι.

μήπως κάποιος από τούς διαχειριστές να διόρθωνε τον τίτλο ???

Πάτρα παρόν .
Άντε Στάθη να μαζευόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!

Παρων.

Να βρεθουμαι αλλα οφειλω πρωτα να βρεθω με το Θαναση.

Θαναση ακους;-bye-

Βασιλης

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! τι θα λέγατε για το πρώτο μας ραντεβού την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ώρα 11.00 το πρωί στην καφετέρια στο δασύλλιο? Περιμένω απαντήσεις σας. για να με γνωρίσετε θα έχω ένα τεύχος του περιοδικού "ήχος" στο τραπέζι.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου ώρα 11.00 το πρωί στην καφετέρια στο δασύλλιο?

αγρια χαραματα ρε παιδι μου, να το καναμε λιγο αργοτερα και πιο κεντρικα να ρθουμε και εμεις οι ποδατοι.

OK θαναση τι θα λεγατε για την ιδια ημερομηνια στις 1 το μεσημερι στο εντος-εκτος στην αγ. νικολαου. σας περιμενω ολους για να γνωριστουμε. Περιμενω απαντησεις. Σας ευχαριστω ολους.