Wanted

Ναι έτσι είναι . Εγώ για παράδειγμα μπορώ . Όπως επίσης μπορώ να πιάσω κανένα εκατομμύριο ποντίκια και να τους φορέσω ρολόγια . Αλήθεια αυτό με το ποντίκι που εκρήγνυνται δεν το κατάλαβα πως γίνετε . Μπορεί κάποιος να μας το εξηγήσει επιστημονικά?

Βεβαίως.Δεν εκρήγνυται το ποντίκι.Η βόμβα που είναι πάνω του εκρήγνυται..Το παράξενο είναι πώς περνάς 1,000,000 βόμβες σε ποντίκια..:bigcry:
Η ταινία πάλι ήταν τραγική...ενναλακτικός τίτλος "ο φλώρος που έγινε rambo".Kατ' εμέ απαράδεκτη

Re: Απάντηση: Wanted

Την είδα...
Απλή και καθημερινή ιστορία, απ' τη ζωή βγαλμένη...
icon10.gif

Τι γυρίζουνε ρε παιδιά οι "καλιτέχνες", έλεος δηλαδή... Έχουμε φλομώσει στις παπαριές.

Στα κομικ απο οπου προερχεται η ταινια δεν θα ελεγα οτι οι ιστοριες ειναι ακριβως βγαλμενες απο την ζωη......

Χαλαρωστε και αφεθειτε......
wanted0205dx8.jpg
[/URL] [/IMG]

Attachments

• Wanted02-05.jpg
    Wanted02-05.jpg
    118.4 KB · Views: 3
  • Wanted02-07.jpg
    Wanted02-07.jpg
    113.7 KB · Views: 7
Last edited:
Φοβερά tattoo , υπερβολικά κοκαλιάρα γκόμενα, πολύ ''Λάκης'' ο πρωταγωνιστής , μαιντανός ο Freeman, το σκηνοθετικό στυλάκι το είδαμε και στα Daywatch, Nightwatch, περνάει η ώρα , δεν θυμάσαι τίποτα την αλλη μέρα...................

Αυτά.

Γιατι βρε ; στην Κρητη στον αερα ριχνουν και τουφεκανε τη Νυφη... :flipout::flipout::flipout:

Οχι βρε...η νυφη ειναι που ριχνει και απο τις πολλες στροφες που κοβουν οι σφαιρες φαινεται οτι ριχνουν αλλοι!

Η ταινια μολις χτες την ειδα...εποιικως αθλια απο καθε αποψη. Ενταξει και να δεχτουμε την επιστημονικη φαντασια οτι η ανθρωπινη καρδια αντεχει να φτασει 400 παλμους το λεπτο (που στα μισα εχεις παθει καρδιακο επεισοδιο) και το οτι οι σφαιρες οχι μονο στριβουν αλλα στριβουν και ελενχομενα...δεν ελεγε και απολυτως τιποτα ουτε απο σεναριο, ουτε απο οτιδηποτε αλλο. Ουτε και η Αντζυ δεν ελεγε καλα καλα, πηγαν να δειξουν λιγο 'δερμα' μηπως το σωσουν αλλα δεν σωζεται με τιποτα!
Το παράξενο είναι πώς περνάς 1,000,000 βόμβες σε ποντίκια..:bigcry:

Καλη θεληση και υπομονη χρειαζεται. Το ειχα κανει καμια δυο φορες. Το προβλημα μου εμενα ηταν το πως να βαλω 1.000.000 ποντικια να πανε εκει που θελω εγω (σε ισαριθμη αναλογια στο καθε δωματιο) μεσα σε 30-60 δευτερολεπτα και χωρις ουτε ενα να ερθει προς το μερος μου. Θα το ξαναδοκιμασω ομως τωρα που ειδα την ταινια, δεν τα ειχα ταισει φυστικοβουτυρο εγω.

Last edited:

Οχι βρε...η νυφη ειναι που ριχνει και απο τις πολλες στροφες που κοβουν οι σφαιρες φαινεται οτι ριχνουν αλλοι!

Η ταινια μολις χτες την ειδα...εποιικως αθλια απο καθε αποψη. Ενταξει και να δεχτουμε την επιστημονικη φαντασια οτι η ανθρωπινη καρδια αντεχει να φτασει 400 παλμους το λεπτο (που στα μισα εχεις παθει καρδιακο επεισοδιο) και το οτι οι σφαιρες οχι μονο στριβουν αλλα στριβουν και ελενχομενα...δεν ελεγε και απολυτως τιποτα ουτε απο σεναριο, ουτε απο οτιδηποτε αλλο. Ουτε και η Αντζυ δεν ελεγε καλα καλα, πηγαν να δειξουν λιγο 'δερμα' μηπως το σωσουν αλλα δεν σωζεται με τιποτα!

Καλη θεληση και υπομονη χρειαζεται. Το ειχα κανει καμια δυο φορες. Το προβλημα μου εμενα ηταν το πως να βαλω 1.000.000 ποντικια να πανε εκει που θελω εγω (σε ισαριθμη αναλογια στο καθε δωματιο) μεσα σε 30-60 δευτερολεπτα και χωρις ουτε ενα να ερθει προς το μερος μου. Θα το ξαναδοκιμασω ομως τωρα που ειδα την ταινια, δεν τα ειχα ταισει φυστικοβουτυρο εγω.
Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, ταινία φαντασίας-δράσης είναι.
Σας είπε κανείς οτι τη σκηνοθέτησε ο Μπερτολούτσι;
Δηλαδή ντε και καλά όλες οι ταινίες πρέπει να ακολoυθούν τους νόμους της φύσης;
Πέστε μου μία, ΜΙΑ μόνο ταινία που το κάνει αυτό.
Dark knight?
X-files?
Rambo?
Δεν μπορώ να καταλάβω την αυστηρότητά σας.
Μια χαρά ήταν, για τους λάτρεις του είδους πάντα.
Εγώ πάντως δε νιώθω καθόλου άβολα που τη χαρακτήρισα ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Γιατί είδα αυτά ακριβώς που περίμενα να δω....

se osous den arese h tainia epanaprobaletai h peripeteiara pou phre kai oscar kai malista polla kai ekane kai trelo box office TITANIC kai bonus probolh to LIVADI POY DAKRYZEI...xaxa kala entaxei sas peiraxane ta pontikia...malista..pes to ki etsi..h taineia exei rytno den plateiazei kai einai peripeteiara me olh th shmasia ths lexhs,to MATRIX sas arese?Giati se ayth thn taineia den leei oti sthrixthhke se pragmatika gegonota..tainiara me ta ola ths..edw alloi pisteuoun se thaumata,kai h ellada einai dunath xwra. ti mou lete twra..o rwsos exei mellon

Οχι αλλα ας κανουν κατι να το καλυψουν καπως...σαν τα matrix που καναν τα τρελα τους αλλα ηταν σε 'ψευτικο κοσμο'.

Σε ολες τις ταινιες λιγο ψεμα πεφτει....αλλα να πηδανε ανθρωποι απο ουρανοξυστες, να στριβουν ελενχομενα οι σφαιρες, να ριχνει μια τυπισσα μια σφαιρα που διατηρει κυκλικη διαδρομη ενω περναει απο 20 κρανια και στο τελος να περνα και απο το δικο της (συν ολα τα αλλα) ειναι καπως κραυγαλεα πραγματα. Στο Ραμπο τουλαχιστον (μια και το ανεφερες) δεν εστριβαν οι σφαιρες απο τα αντιαρματικα...

Το γουστο ειναι υποκειμενικο πραγμα. Εγω προσωπικα και αν ειχε καλη δραση η ιστορια θα μου αρεσε και ας ηταν εκτος πραγματικοτητας, μου αρεσουν τετοιες ταινιες. Και προσωπικα σκυλοβαρεθηκα...

Πριν λίγο τελείωσα την ταινία (ειχα δει την μισή χτες και έλεγα πως θα σταματήσω εκεί, αλλά αποφάσισα να ...ολοκληρώσω σήμερα).
Στα εφε και στην φαντασία παίρνει καλό βαθμό, αλλά στην υπόθεση ενα ολοστρόγγυλο μηδενικό. Βλέπεται ως κωμωδία και μόνο αλλά πιστευω πως στις ΗΠΑ τα επόμενα 2-3 χρόνια όλο και κάποιος έφηβος θα σκοτώσει κάποιον και θα ισχυριστεί μετά ότι ήθελε να κάνει την σφαίρα να στρίψει για να πετύχει αλλο στόχο απο πίσω!

Originally Posted by manosfp

απλα :grinning-smiley-043

Οχι αλλα ας κανουν κατι να το καλυψουν καπως...σαν τα matrix που καναν τα τρελα τους αλλα ηταν σε 'ψευτικο κοσμο'.

Σε ολες τις ταινιες λιγο ψεμα πεφτει....αλλα να πηδανε ανθρωποι απο ουρανοξυστες, να στριβουν ελενχομενα οι σφαιρες, να ριχνει μια τυπισσα μια σφαιρα που διατηρει κυκλικη διαδρομη ενω περναει απο 20 κρανια και στο τελος να περνα και απο το δικο της (συν ολα τα αλλα) ειναι καπως κραυγαλεα πραγματα. Στο Ραμπο τουλαχιστον (μια και το ανεφερες) δεν εστριβαν οι σφαιρες απο τα αντιαρματικα...

Το γουστο ειναι υποκειμενικο πραγμα. Εγω προσωπικα και αν ειχε καλη δραση η ιστορια θα μου αρεσε και ας ηταν εκτος πραγματικοτητας, μου αρεσουν τετοιες ταινιες. Και προσωπικα σκυλοβαρεθηκα...

ρε παιδια κριτικη επι σεναριων και μαλιστα τετοιων ταινιων ειναι ανουσια.

Γιατι δεν γραφετε κανα σεναριο μπας και αναστηθει καλλιτεχνικα το Χολυγουντ