Την είδα...
Απλή και καθημερινή ιστορία, απ' τη ζωή βγαλμένη...![]()
Τι γυρίζουνε ρε παιδιά οι "καλιτέχνες", έλεος δηλαδή... Έχουμε φλομώσει στις παπαριές.
[/IMG]Όχι ρε σύ.... Μιά χαρά ήτανε. Τί δηλαδή; Δεν έχεις ξαναδεί σφαίρες που στρίβουν;![]()
Γιατι βρε ; στην Κρητη στον αερα ριχνουν και τουφεκανε τη Νυφη...![]()
Το παράξενο είναι πώς περνάς 1,000,000 βόμβες σε ποντίκια..:bigcry:
Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, ταινία φαντασίας-δράσης είναι.Οχι βρε...η νυφη ειναι που ριχνει και απο τις πολλες στροφες που κοβουν οι σφαιρες φαινεται οτι ριχνουν αλλοι!
Η ταινια μολις χτες την ειδα...εποιικως αθλια απο καθε αποψη. Ενταξει και να δεχτουμε την επιστημονικη φαντασια οτι η ανθρωπινη καρδια αντεχει να φτασει 400 παλμους το λεπτο (που στα μισα εχεις παθει καρδιακο επεισοδιο) και το οτι οι σφαιρες οχι μονο στριβουν αλλα στριβουν και ελενχομενα...δεν ελεγε και απολυτως τιποτα ουτε απο σεναριο, ουτε απο οτιδηποτε αλλο. Ουτε και η Αντζυ δεν ελεγε καλα καλα, πηγαν να δειξουν λιγο 'δερμα' μηπως το σωσουν αλλα δεν σωζεται με τιποτα!
Καλη θεληση και υπομονη χρειαζεται. Το ειχα κανει καμια δυο φορες. Το προβλημα μου εμενα ηταν το πως να βαλω 1.000.000 ποντικια να πανε εκει που θελω εγω (σε ισαριθμη αναλογια στο καθε δωματιο) μεσα σε 30-60 δευτερολεπτα και χωρις ουτε ενα να ερθει προς το μερος μου. Θα το ξαναδοκιμασω ομως τωρα που ειδα την ταινια, δεν τα ειχα ταισει φυστικοβουτυρο εγω.
Δηλαδή ντε και καλά όλες οι ταινίες πρέπει να ακολoυθούν τους νόμους της φύσης;
Καλη θεληση και υπομονη χρειαζεται. Το ειχα κανει καμια δυο φορες. Το προβλημα μου εμενα ηταν το πως να βαλω 1.000.000 ποντικια να πανε εκει που θελω εγω (σε ισαριθμη αναλογια στο καθε δωματιο) μεσα σε 30-60 δευτερολεπτα και χωρις ουτε ενα να ερθει προς το μερος μου. Θα το ξαναδοκιμασω ομως τωρα που ειδα την ταινια, δεν τα ειχα ταισει φυστικοβουτυρο εγω.
Οχι αλλα ας κανουν κατι να το καλυψουν καπως...σαν τα matrix που καναν τα τρελα τους αλλα ηταν σε 'ψευτικο κοσμο'.
Σε ολες τις ταινιες λιγο ψεμα πεφτει....αλλα να πηδανε ανθρωποι απο ουρανοξυστες, να στριβουν ελενχομενα οι σφαιρες, να ριχνει μια τυπισσα μια σφαιρα που διατηρει κυκλικη διαδρομη ενω περναει απο 20 κρανια και στο τελος να περνα και απο το δικο της (συν ολα τα αλλα) ειναι καπως κραυγαλεα πραγματα. Στο Ραμπο τουλαχιστον (μια και το ανεφερες) δεν εστριβαν οι σφαιρες απο τα αντιαρματικα...
Το γουστο ειναι υποκειμενικο πραγμα. Εγω προσωπικα και αν ειχε καλη δραση η ιστορια θα μου αρεσε και ας ηταν εκτος πραγματικοτητας, μου αρεσουν τετοιες ταινιες. Και προσωπικα σκυλοβαρεθηκα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.