Warcraft

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Warcraft (2016)

Το τόλμησα εχτές μιας και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι δεν το μετάνιωσα. Σίγουρα δε με ξετρέλανε αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα. Εϊναι ότι πρέπει για απογευματινή καλοκαιρινή προβολή.
Σίγουρα δε θα το ξαναδώ και αν με ρωτήσετε τα ονόματα εννοείται ότι δεν θα θυμάμαι ούτε 2 από αυτά lol, αλλά είχε την πλάκα του

Νταξ. Τι να πω; Πολεμικό Shrek; Lord of the ... Orcs; Κάπου χάθηκα μέσα στη "μυθολογία" του Warcraft! Δεν την ξέρω και δεν έχω μεγάλη επιθυμια να τη μάθω γιατί δεν με γοητεύει. Προσωπική άποψη.
Ως ταινία; Μάλλον ο προλαλίσαντας το έθεσε ορθώς:

Είναι ότι πρέπει για απογευματινή καλοκαιρινή προβολή.

Υ.Γ.
"Με καρπούζι, μπισκότα και πορτοκαλάδα, με παγωμένη βυσινάδα και χαλαρή διάθεση!"

Έχει μπόλικο εφέ και τρομακτικές στιγμές. Δες το πρωτα μόνος. Θεωρώ οτι θα το απορρίψεις. Ειδικα για κοριτσάκια. Τα αγοράκια (δημοτικου) μπορεί να πορωθουν που δεν ξέρω αν είναι και αυτό καλο. Τα μικρότερα επίσης θα τρομάξουν.

Σεναριακος αχταρμας αλλα χωρις να ενοχλει.
Πολυ καλη μιξη του cgi με τους κανονικους ηθοποιους.
Περασε ευχαριστα το διωρο.
Καλή.

Τετριμμένες σενάριο, τετριμμένες εικόνες.
Δύσκολα την ολοκληρώνεις.
Ακόμα χειρότερες η ερμηνείες. Σχεδόν όλες.
Εξαίρεση η προσπάθεια του Travis Fimmel.
Στα θετικά τα πειστικά γραφικά.

Επιεικώς μέτρια.

Πολύ καλά cgi (ίσως από τα καλύτερα). Σαν υπόθεση meh. Είχα παίξει το καλοκαίρι του 1999 ένα παιχνίδι single player και μου είχε αρέσει αρκετά τότε...κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα από το franchise οπότε ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω το story. Ο Gul'dan ήταν πώρωση όμως...

Την ξαναείδα σε 3D!!

Γ*μ*τo !!! :D

Πολύ καλή όπως είχα ψηφίσει.. για το 3D! :cool:

Για να δούμε εάν θα βγει συνέχεια..

Budget $160 million
Box office $433.5 million

Όχι άσχημα..

ee6f8a58645dbbeccfdd16feaf1c7530.jpg

Enjoy!

Sent from my iPhone using Tapatalk