Απάντηση: Re: Απάντηση: Warning... ΣΔΟΕ - Έμποροι
Μπράβο τους των Λημνιών, αλλά έκαναν μισή δουλειά. Αφού έδιωξαν τον ΣΔΟΕ έπρεπε μετά να ζητήσουν να φύγει και το αστυνομικό τμήμα, και το Λιμενικό, και η Πυροσβεστική, να κλείσει το νοσοκομείο, τα κρατικά σχολεία γενικά όλες οι υπηρεσίες που χρηματοδοτούνται από φορολογικά έσοδα...Αφού θέλουν να μην τους ελέγχει η εφορία (όπως κάνει και τους υπόλοιπους Έλληνες), γιατί να έχουν και τη μέριμνα του κράτους (αυτή που είναι τέλος πάντων, με τα χάλια που έχει).
Kώστα σε προλάβαμε εδώ στην Εύβοια.
Λοιπόν, ούτε αστυνομία έχουμε μετά τις 1 το μεσημέρι ( έχουμε όμως εγκληματικότητα), ούτε Πυροσβεστική επαρκή (είναι ήρωες οι άνθρωποι) αφού 20 απο εμας είμαστε Εθελοντές Δασοπυροσβέστες ενταγμένοι στην Πολ. Προστασία άρα τελούμε έργο εκεί όπου η Πολιτεία είναι ανεπαρκής.
Λιμενικό έχουμε χωρίς όμως σκάφος, άρα.....
Τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο άρα....
Το μοναδικό ανεπαρκές Νοσοκομείο απέχει 40 χλμ άρα.....
Εφορία έχουμε όμως! Και μας ελέγχει συνέχεια! Κι ας πληρώνουμε απο την τσέπη μας τα κάυσιμα, τα ανταλλακτικά, τα τέλη κυκλοφορίας,ασφάλιστρα, τα διάφορα αναλώσιμα (στολές κράνη, μάνικες) ΚΤΕΟ των δύο Πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτουμε.
Πληρώνουμε δηλαδή απο την τσέπη μας για να συνδράμουμε το ανύπαρκτο κράτος!
Εάν δεν πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας των πυροσβεστικών οχημάτων θα φάμε πρόστιμο. Κι ας σβήνουμε πυρκαγιές. Κι ας απεγκλωβίζουμε οδηγούς κι επιβάτες απο τροχαία και χιόνια!
Θα μου πείς θέλετε και το κάνετε. Οk!
Πριν απο λίγο επέστρεψα απο ορεινή δασική πυρκαγιά, αφήνοντας τη δουλειά μου.
Δεν τα λέω όλα αυτα για να κάνω τον καμπόσο -κάθε άλλο- αλλά για να βγάλω απο μέσα μου ένα παράπονο για μια πολιτεία ανύπαρκτη, αδύνατη και ανίκανη. Πλήρωνα και πληρώνω τους φόρους μου απο συνείδηση και γιατί αλλοιώς δεν θα έχω μούρη να αντικρύσω τους συντοπίτες μου, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω και τους Λημνιούς και την αντίδρασή τους.
Και ειλικρινά εάν κάποιος κρατικός υπάλληλος θελήσει να μου κάνει τον κάργα, ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να κρατήσω την αποδεδειγμένα καλή ψυχραιμία μου.