Was...25/5..Orpheus Audio....D Day!!

Απάντηση: Re: Was...25/5..Orpheus Audio....D Day!!

Ευχαριστούμε όλους στον Orpheus Audio για την όμορφη φιλοξενία και τις παρουσιάσεις των μηχανημάτων τους . Απίθανα μηχανήματα και πολύ ζεστοί οικοδεσπότες. Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες δυστυχώς είναι από τηλέφωνο οπότε μην περιμένετε σπουδαία ποιότητα, είναι και καινούργιο και δεν έχω αρκετή γνώση για την χρήση της φωτογραφίας.

20130601122221.jpg

Λοιπόν στην φωτογραφία είναι τα ηχεία της Wilson Audio τα οποία ακούσαμε στην αρχή με ενισχυτικά της Burmester και μετά τα ακούσαμε με τα λαμπάτα της Einstein.

Αν και δεν έκατσα πολύ γιατί είχα μια δουλειά πέρασα να πάρω μια γεύση απο το πως παίζει ενα σύστημα αξίας καμιάς διακοσοπενηνταριάς χιλιάρικων ίσως και πάραπανω,
απλα υπέροχα.
Αν και θα ήθελα να ακούσω κάτι πιο γήινο που να μπορεί να αποκτηθεί καποια στιγμή στο μέλλον (λέμε τώρα), ήταν κι αυτό μια εμπειρία.
Πάρτε κι εσείς μια γεύση,κοινώς φάτε μάτια ψάρια.

https://www.youtube.com/watch?v=mcE7_fRYv7E

Last edited:
Κάτι μου λέει οτι ευτυχώς που δεν ήρθα.. Θα εφεύγα σφόδρα και φυσικά μάταια ερωτευμένος..

Γύρισα πριν από λίγο μόλις. Έφυγα τελευταίος, καθώς μετά το τέλος της εκδήλωσης κάθισα να συζητήσω με τους οικοδεσπότες. Και σαν παλιοί γνώριμοι που είμαστε, κουβεντιάσαμε πολλή ώρα και για πολλά.

Η εκδήλωση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία απ' όλες τις απόψεις. Γι' αυτήν πιο αναλυτικά αργότερα.

Να ευχαριστήσουμε όμως πρώτα τους οικοδεσπότες για τη φιλοξενία και για την εμπειρία που προσέφεραν.

Αλλά να ευχαριστήσουμε και τον φίλο μας τον takispanos, που τον αγκαζάραμε να εκτελέσει χρέη φωτογράφου με το υπερσύγχρονο Samsung κινητό του, αφού ο επίσημος φωτογράφος μας και Καπετάνιος του Δικάναλου δεν μπόρεσε τελικά να έλθει.

Τα υπόλοιπα και με λεπτομέρειες σε επόμενο post.
Πρώτα λίγη ξεκούραση! :smile:

Aκούσατε και με einstein? Μπορεί κάποιος να περιγράψει τις διαφορές με τον Burmester?
Τα Sophia δεν τα ακούσατε?

υγ: ξέρω ξέρω όλο ερωτήσεις

Απάντηση: Re: Was...25/5..Orpheus Audio....D Day!!

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ μεγάλα ηχεία με πολύ μεγάλο ήχο, πολύ ερωτεύσιμα μολονότι δεν με ενθουσίασε η εμφάνιση τους. Αν η τιμή τους ήταν μικρότερη δεν νομίζω πως θα πούλαγαν οι αλλοι κατασκευαστες. Τωρα το πόσο μικρότερη … ξέρω και εγώ, γιατί τα 50.000 είναι μη ερωτεύσιμα. Και το μικρότερο πάλι 26.000 , πάλι είναι τα πράγματα δύσκολα, με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει. Όταν ήρθα στο σπίτι και άκουσα τα δικά μου ηχεία στεναχωρήθηκα. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε Lotto.

το Einstein (60 βατ μονομπλοκ) επεξε καλα αλλα οχι οπως το Β. αν και τα ηχεια δηλωνουν σχετικα μεγαλη ευαισθησια (90db) τα ορια των OTL φανηκαν μαλλον γρηγορα. τα 2 woofer (8 kai 10 inches) ζητουσαν κατι ακομα απο ρευμα. Σαν μουσικο χαρακτηρα θα ελεγα ελαφρως μικροτερη διαυγεια αλλα, οπως ειναι αναμενομενο, ζεστες μεσαιες. Προσωπικα προτιμησα τα δυναμικα των SS.

Σαν πηγη, εκτος απο το cd της Burmester ακουσαμε και το clearaudio inovation/da vinci επανω στο εκπληκτικο phono της Burmester.

Να ευχαριστησω και εγω τον Ορφεα για την φιλοξενια και την δυνατοτητα να ακουσουμε τα τελευταια Alexia. (δεν ακουσαμε αλλα ηχεια αλλα οι ανθρωποι του μαγαζιου εξεφρασαν την δυνατοτητα να επαναληφθει το εγχειρημα)

το Einstein (60 βατ μονομπλοκ) επεξε καλα αλλα οχι οπως το Β. αν και τα ηχεια δηλωνουν σχετικα μεγαλη ευαισθησια (90db) τα ορια των OTL φανηκαν μαλλον γρηγορα. τα 2 woofer (8 kai 10 inches) ζητουσαν κατι ακομα απο ρευμα. Σαν μουσικο χαρακτηρα θα ελεγα ελαφρως μικροτερη διαυγεια αλλα, οπως ειναι αναμενομενο, ζεστες μεσαιες. Προσωπικα προτιμησα τα δυναμικα των SS.

Σαν πηγη, εκτος απο το cd της Burmester ακουσαμε και το clearaudio inovation/da vinci επανω στο εκπληκτικο phono της Burmester.

Να ευχαριστησω και εγω τον Ορφεα για την φιλοξενια και την δυνατοτητα να ακουσουμε τα τελευταια Alexia. (δεν ακουσαμε αλλα ηχεια αλλα οι ανθρωποι του μαγαζιου εξεφρασαν την δυνατοτητα να επαναληφθει το εγχειρημα)

Aαα παίξατε και με αναλογικά, ωραία. Το περίμενα, από το sasha και πάνω θέλει ρεύμα μπόλικο. Εμένα μου άρεσαν και τα sophia, φανταστείτε τον ίδιο ήχο σε σμίκρυνση. Νομίζω ταιριάζουν στο μέσο σπίτι καλύτερα από τα άλλα ηχεία της
εταιρίας. Τα sasha, alexia, maxx, alexandria θέλουν χώρο τεράστιο (και πορτοφόλι) και ενισχυτικά τοπ, ενώ τα καημένα τα sophia είναι λίγο πιο ευέλικτα. Τα άκουσα με ένα ζευγάρι densen τελικούς, πιστεύω ότι με ένα
Burmesterικό σετ (πχ με 911) ή με τα einstein που ακούσατε, θα ήταν μαγεία. Α, και έχουν μόνο 16.000... :slapface:

Ορφέας χωρίς αναλογικά είναι σαν Εκκλησία χωρίς ψάλτη, γίνεται; δεν γίνεται!