Watch air traffic - live

Γιατί τόση χαρά ?
ετοιμάζεις καμιά επίθεση ????? :flipout:

Οχι ακόμα ............ απλά παρακολουθώ μπάς καί κανά πετούμενο βγεί off - course!!!!!!!!!!:Banane0:

Καλησπέρα Κώστα με τα ωραία σου ........... αλλά τώρα μετά τα πλοία, τα αεροπλάνα, θα πρέπει να μας ανεβάσεις καί το site γιά τα λεωφορεία όλων των ΚΤΕΛ :award:

Οχι ακόμα ............ απλά παρακολουθώ μπάς καί κανά πετούμενο βγεί off - course!!!!!!!!!!:Banane0:

Καλησπέρα Κώστα με τα ωραία σου ........... αλλά τώρα μετά τα πλοία, τα αεροπλάνα, θα πρέπει να μας ανεβάσεις καί το site γιά τα λεωφορεία όλων των ΚΤΕΛ :award:

γιατί βρε, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτά πάνε βάση σχεδίου ????

τώρα εγώ αν κάνω παρατήρηση ότι στην Ελλάδα έχει μόνο Βενιζέλο θα μου πείτε τί ψάχνω?

ΑΝ υποθέσουμε οτι το σαιτ λέει αλήθεια

αυτή την στιγμή βλέπω τουλάχιστον 5-6 chemtrails ? στον ουρανό

άλλα στον χάρτη δεν δείχνει πτήση

ρε μας ψεκάζουν σαν ακρίδες !!!! :flipout::flipout::hippy::jester:

ΑΝ υποθέσουμε οτι το σαιτ λέει αλήθεια

αυτή την στιγμή βλέπω τουλάχιστον 5-6 chemtrails ? στον ουρανό

άλλα στον χάρτη δεν δείχνει πτήση

ρε μας ψεκάζουν σαν ακρίδες !!!! :flipout::flipout::hippy::jester:

Το σαιτ είναι συνήθως "καθυστερημένο" από 1 - 2 λεπτά! Αν όμως δεν δείς τα αεροπλάνα μετά το δίλεπτο τότε μάλλον μας ψεκάζουν!!! :smash::smash:

τώρα εγώ αν κάνω παρατήρηση ότι στην Ελλάδα έχει μόνο Βενιζέλο θα μου πείτε τί ψάχνω?

Λοιπόν σου βρήκα καινούργιο σαιτ που δείχνει μόνο τον Ελληνικό εναέριο χώρο (όχι όλο) αλλά μπορείς να δεις ποιά "πλοία" πάνε Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ηράκλειο κλπ. κλπ.

http://www.rdrinfo.net/

Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον "ξύπνιο" γιά όσους δεν ξέρουν πολλά περί αεροπλάνων αν κλικάρουν σε κάποιο από το αεροπλάνα αυτό κοκκινίζει καί στο πάνω δεξιό μέρος δείχνει κάποια στοιχεία:

Το registration μας δείχνει σε ποιά χώρα έχει "νηολογηθεί" (το πρώτο ή τα δύο ή τρία γράμματα ή αριθμοί ή συνδυασμός γραμμάτων καί αριθμών) η πλήρης λίστα είναι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Aircraft_registration

Μας δείχνει επίσης τη πορεία του αεροσκάφους, τον κατασκευαστή του αεροσκάφους καί το μοντέλο, την εταιρεία, το ύψος (σε πόδια) ενώ το vertical speed μας δείχνει την άνοδο ή κάθοδο σε πόδια (το λεπτό).

Θεωρητικά λοιπόν μπορεί κάποιος να δεί πότε απογειώθηκε ένα συγκεκριμένο αεροσκάφος από την Αθήνα (μέσω του σαιτ του ΑΙΑ) καί να το παρακολουθήσει την πορεία του μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη (ειδικά όταν πετάει η πεθερά)!!!!

Καλή διασκέδαση.