Watch Maniac.......

Ρολογια και "πετρες" απο Νοτια Αφρικη εγω.
btw, αυτο του λινκ το ειχα παρει προπερσι κατι λιγοτερο απο 3Κ

edit: Λαθος, το GMT λιγο κατω απο 3Κ. Αυτο του λινκ - αν θυμαμαι καλα - εκανε 2,2 με 2,5

Last edited:
δηλαδη να πάμε μουντιαλ και να φέρουμε και κανα διαμαντάκι??
φιλε forster θα σου πρότεινα το times of switzerland καθότι δοκιμασμένο και αξιοπιστο αλλα μόλισ τσέκαρα ότι δεν εχει πανερια

edit: Λαθος, το GMT λιγο κατω απο 3Κ. Αυτο του λινκ - αν θυμαμαι καλα - εκανε 2,2 με 2,5

Εκπληκτικη τιμη ακουγετε...

φιλε forster θα σου πρότεινα το times of switzerland καθότι δοκιμασμένο και αξιοπιστο αλλα μόλισ τσέκαρα ότι δεν εχει πανερια

Θενξ! θα ριξω μια ματια κι εκει μηπως εχει κατι ενδιαφερον

Εκπληκτικη τιμη ακουγετε...

Θενξ! θα ριξω μια ματια κι εκει μηπως εχει κατι ενδιαφερον

Γιατί την έχει αγοράσει το Groupe Richemont από το 97. Η παραγωγή γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελβετία ενώ και όλοι οι μηχανισμοί είναι ελβετικοί. Οπότε μιλάμε για αμιγώς Ελβετικά ρολόγια όπου μόνο το ονομα είναι ιταλικό. Αν δεν κάνω και λάθος η Πανεράι είναι και μέλος της ομοσπονδίας κατασκευαστών ρολογιών της Ελβετίας

Ιταλικά ρολόγια αξιώσεων είναι πλέον μόνο τα Anonimo...σχεδόν όλοι οι Φλωρεντίνοι ωρολογοποιοί της Πανεραι βρήκαν δουλεία εκεί. Εξαιρετικά!

Εγω παντως εδω και ενα 6μηνο εχω βαλει στο ματι το παρακατω. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!

141032d1254426802-watch-raymond-weil-freelancer.jpg

1800 και κατι ψιλα! Αλλα το θεμα ειναι οτι ενω το δοκιμασα τελειως τυχαια, τελικα εκατσε τοσο ωραια που κολλησα ασχημα. Ελπιζω μετα το καλοκαιρι να εχω μαζεψει τα ευρωπουλα.

πολλά δεν είναι για RW αν και αυτόματο? Mε 1800 αν δεν κάνω λάθος παίρνεις Omega, TAG και longines (ή εναλλακτικά μια καινούργια παννυ πλασμα:music-smiley-005:)
ιδίως τα Longines της σειρας master collection έχουν εξαιρετική ποιότητα και πάιζουν κάτω από αυτά τα χρήματα (με την έκπτωση)
αυτό έχω εγώ και έιναι παρα πολύ καλό για την τιμή του
http://www.longines.com/watches/the-longines-master-collection/L2.693.4.78.3

αλλά και τα TAG aquaracer, τα entry level aqua terra της omega κ.α. είναι πολύ καλά και θεωρώ καλύτερης ποιότητας από το rw.. το βασικό βέβαια είναι το προσωπικό σου γούστο. ελπίζω ότι ναναι, να το πάρεις τελικά και να το χαρείς!

retail είναι γύρω στα 3Κ αν θυμάμαι καλά...ίσως και λίγο παραπάνω
αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς πολύ καλή έκπτωση στα Anonimo, ιδίως αυτή τη περίοδο
εγώ ήμουν τυχερός γιατί πετυχα dealer που τα σταματούσε να τα αντιπροσωπευει και ξεστοκάριζε

Και μιας και λεμε για ρολογια, να βαλω και εγω ενα που θα ηθελα....

BRM-R-50-TN.jpg