Wave Frontier και δορυφόροι

Απάντηση: Wave frontier και Δορυφόροι

Ο λόγος που έχω βάλει δορυφορική και Τ90 είναι η μουσική. Άμεσο ζάπινγκ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και εγώ είμαι από THOR έως TURKSAT με 11 LNB. Θα κάνω και πολλές προσθήκες το καλοκαίρι.

Kαι εγω εχω Τ 90 wave frontier.
Υπαρχει (απο τον Δεκεμβριο νομιζω) στην αγορα 16αρακι diseqc οποτε παιρνεις ενα τετοιο και βαζεις οτι τραβαει η ψυχη σου.
Ένα...? Τέσσερα πήρα!!! :fahne90:

Last edited:
Re: Wave frontier και Δορυφόροι

Ξέρει κανέις που μπορώ να αγοράσω το WaveFrontier T90?
Δεν το βρίσκω σε μαζαγιά όπως emimikos κλπ.
Sorry για το :offtopic:

Μπορεί κανείς να μου πει πως είναι η λήψη του Sky UK με wave frontier T90?
Σκοπεύω να πάρω συνδρομή sky UK, φαντάζομαι ότι καλύτερη λύση είναι πιάτο 1.30-1.50 αλλά δεν θέλω να μπλέξω με μοτέρ και η λύση 2 πιάτων (αφού θέλω και hotbird) προϋποθέτει χώρο που δεν έχω. Οπότε μάλλον καταλήγω σε wf T90. Εκτός από την δύσκολη δέσμη που την ξεχνάω έτσι κι αλλιώς, με το Τ90 θα χάσω τίποτα ενδιαφέρον σε σχέση με offset 1.30 ή 1.50?

Κέντρο το 1.50 (όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα αφού σε ενδιαφέρει το πακέτο του sky) k με λίγη προσπάθεια παράκεντρα τον hotbird.
To wavefrontier για Αθήνα το ξεχνάς αφού θα χάσεις όλο τον eurobird.

ευχαριστώ Λευτέρη
οπότε δεν το γλυτώνω το μεγάλο πιάτο...

κάποιος που να βλέπει sky uk με πιάτο wavefrontier T90 υπάρχει να με φωτίσει?

Last edited by a moderator:

Αθήνα πολύ δύσκολο και αν θα βλέπει θα βλέπει με προβλήματα όταν θα έχει συννεφιά και όχι όλες τις συχνότητες...

Εγώ με Τ-90 χάνω συχνότητες από τις 28.2/28.5.
Σκεφτόμουν πριν καιρό να έβαζα ένα πιάτο μόνο για 28, αλλά αφού τα μουσικά πήγαν σε πανεύκολη συχνότητα δεν με απασχολεί πλέον.
Με 1.25x1.35 είναι σίιιιιιγουρο πως θα έχεις πολύ καλύτερη λήψη. Τώρα τι θα χάνεις ακριβώς, τι να σου πω...

θενκς εβριμπάντι
το ξεχνάω το Τ90 και βάζω δεύτερο πιάτο 1.30 με 1.50 μόνο για sky uk.. και χάνω αρκετό χώρο από την ταράτσα που σχεδιάζω να κάνω roof garden :nounder:

Μένω Αθήνα και σκέφτομαι να βάλω το wave frontier (T90). Θα ήθελα από κάποιον που έχει το ίδιο κάτοπτρο στην Αθήνα, να με ενημερώσει για την απόδοση που έχει στο τόξο ) 0,8W - 42E. Ιδιαίτερα θα ήθελα να μάθω τί ακριβώς κατεβάζει από τον ASTRA/EUROBIRD 28.2.

Ευχαριστώ πολύ

Επειδη με ενδιαφερει και εμενα το wave frontier (T90).Αν μπορει καποιος βρε παιδια που ειναι εμπειρος απο αθηνα να μας κανει μια γρήγορη ενημέρωση...

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα σας.εχω μια Τ90 και λεω να την εγκαταστησω μονος μου.γινετε με κεντρο 23,5 να βγαλω τοξο 0,8W 45Ε με θα μηπως θα χανουν σημα οι δορυφοροι στις ακρες.σας ευχαριστω και θα ανεβασω foto την εγκατασταση μου

Last edited by a moderator:
Ούτως ή άλλως πέφτει το σήμα στις άκρες, δουλεύει σαν 60ρη πιάτο στις άκρες η Τ90.
Με κέντρο 21,6 βγάζω 0,8W αλλά είναι σχεδόν στην άκρη της μπάρας. Ίσως χρειαστείς πατέντα για να σταθεί το LNB.

Η τυπική εγκατάσταση πάντως για Αττική,σ'αυτό περίπου το τόξο,είναι κέντρο 19.2 και λήψη 1W-42E.Η λήψη στα άκρα φυσικά δε μπορεί να συγκριθεί με κινητό,αλλά είναι μια εξαιρετική λύση.Γενικά στα άκρα κάνει καλή λήψη,καλύτερη κατά τη γνώμη μου από 60ρι πιάτο.

@hdanca: Αυτό που γράφω δεν είναι γνώμη, είναι αποδεδειγμένο, έχουν γίνει μετρήσεις. Αν ψάξεις το φόρουμ θα βρεις τα σχετικά post.
Στην συνηθισμένη εγκατάσταση όπου στα άκρα υπάρχουν οι 42Ε και 1W, είναι πολύ δυνατοί δορυφόροι και λαμβάνονται με το 60ρη.

θενκς εβριμπάντι
το ξεχνάω το Τ90 και βάζω δεύτερο πιάτο 1.30 με 1.50 μόνο για sky uk.. και χάνω αρκετό χώρο από την ταράτσα που σχεδιάζω να κάνω roof garden :nounder:
φίλε όταν το κάνεις πες μας αν πιάνεις όλο το πακέτο του sky uk