Wayward Pines [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Wayward Pines (2015)

Κριμα,χαμενη ευκαιρια μου φανηκε η σειρα. Ανισες ερμηνειες,αλλες υπερβολικες,αλλες υποτονικες. Ο Ντιλον δεν μου αρεσει γενικα, οι υπολοιποι ομως κεντρικοι κατι μπορουσαν καλυτερο πιστευω. Ισως μετα απο χρονια να θεωρηθει καλτ και να γινει κανα ριμεΐκ,ποιος ξερει. Πχ μετα απο 2000 χρονια...

Re: Wayward Pines (2015)

Εξαιρετική σειρά από κάθε αποψη. Η μόνη σειρά, μετά από χρόνια, που με έβαλε μέσα στο κλίμα και δεν καταλάβαινα πως περνούσε η ώρα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να βλέπω. Νεράκι.

Άρτια σειρά, χωρίς εν τέλει τρύπες, που πραγματεύεται πολλά και διάφορα, με αφορμή έναν τραβηγμένο ίσως αρχικό concept. Αν αποδεχθείς το αρχικό, περί 4048 κλπ, τότε όλα είναι δομημένα με πολύ σωστό και λογικό τρόπο.

Μια σειρά που την απόλαυσα σε κάθε της λεπτό. Θα μπορούσε να συνεχιστεί, και δεν αποκλείεται να γίνει, αλλά για μένα ότι ήταν να πει το είπε.

Re: Wayward Pines (2015)

Το Fox Ανανέωσε Το «Wayward Pines»

Υστερα απο μια πρώτη σαιζόν που δίχασε, το δίκτυο Fox παρήγγειλε την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Wayward Pines»,
που θα επιστρέψει με νέο showrunner τον Mark Friedman («Believe», «The Forgotten»).
...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σαιζόν θα έχει νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και νέο cast, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που θα το στελεχώσουν.
...

Περισσότερα:
http://www.cinemode.gr/tileoptikes_seires/to-fox-ananeose-to-wayward-pines.html

- Και η 2η σεζόν θα βγει το καλοκαίρι..

Wayward Pines Season 2 Coming in Summer 2016
http://www.comingsoon.net/tv/news/640073-wayward-pines-season-2-coming-in-summer-2016

Re: Wayward Pines (2015, Fox)

2pzbuwo.jpg

Fox | Imdb | Wikipedia | Facebook | Twitter | Youtube

Ξεκίνησε η 2η σεζόν.

Απάντηση: Wayward Pines (2015, Fox)

Καλή η πρεμιέρα !
Όμως δεν σκότωσαν" την Gugino πέρσι και την "καθάρισαν" στο πρώτο επεισόδιο φέτος , αυτό μου φάνηκε κάπως .

Δεν με ικανοποίησε η πρεμιέρα άλλα δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα.

Είδα το 2ο .
Δεν με πείθουν για να το συνεχίσω .
στον πρώτο κύκλο με κράτησαν οι δυο πρωταγωνιστές
αφού δεν υπάρχουν πια , μάλλον θα τη σταματήσω .
Επειδή η εποχή δεν έχει πια νέες σειρές , όταν βγουν τα επόμενα επεισόδια, μπορεί να μπω στο πειρασμό να δω κανένα .

Έχω βαρεθεί να βλέπω σειρές που αποσκοπούν να μας κρατήσουν μόνο και μόνο γιατί περιμένουμε μπας και πεθάνει βίαια ο ηλίθιος αντιπαθητικός αρχηγικός χαρακτήρας που κάνει ότι γουστάρει, γιατί απλά έτσι.

Δεν αξίζει ούτε στο μισό του πρώτου κύκλου.
Η διαφορά μεταξύ ενος συγγραφέα που παιδεύει μια ιδέα μερικά χρόνια, και ενος μισθωτού σεναριογράφου που φτιάχνει μια ιστοριούλα αποτυπώνεται σε αυτη τη σειρά.
Οχι ότι το πρώτο ειναι αριστούργημα, αλλά ενα ανεκτό επίπεδο και σεβασμό στο κοινό το έδειξε. Αυτός ο κύκλος ειναι (τουλάχιστον τα 2 πρωτα επεισόδια) από κακός μέχρι πολύ κακός.
Πάμε για άλλα.

Δεν θα διαφωνήσω ,παρόλα αυτά όμως προσωπικά δύσκολα σταματάω σειρά αν εχω δει αρκετά επεισόδια και έχω δεθεί κάπως με στορι/χαρακτηρες(εχω δει season 4 prison break ,τι να λέμε τώρα =p) οπότε θα το ακολουθήσω κι όπου βγάλει.

Για να μην έχεις τύψεις αν την σταματήσεις, να σε ενημερώσω πως όσα γίνουν από δω και πέρα ειναι εκτός βιβλίου που στηρίχθηκε όλος ο πρώτος κύκλος.
Και εγω παρά την απογοήτευσή μου από το πρώτο επεισόδιο του δευτερου κύκλου είδα και το δευτερο. Ο μόνος που αξίζει ειναι ό γιατρός, οι υπόλοιποι ηθοποιοί ειναι για τα πέρα αμπέλια.
Μακάρι να πάρει λίγο επάνω του, αν και δεν το ελπίζω. Από την άλλη, δεν μπορώ να πώ ότι καλύπτομαι και ευκολα, οπότε δεν ειμαι και να στηριχθεί κάποιος πάνω μου. Οι 9/10 σειρές κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπαρχουν.

...καλά έχεις ένα δίκιο....δεν είναι και για οσκαρ....είναι μια χαρά για όταν τρώω πίτσα αλλά για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, αν κάθε φορά που οι σεναριογράφοι προδίδαν το original material αποφάσιζα να μην δω την ταινια/σειρα....δεν θα έβλεπα σχεδόν τίποτα :flipout:

Τραγική η δεύτερη σεζόν....

δεν νομίζω να το συνεχίσω, και αν το κάνω θα το κάνω μονο και μονο αν δεν έχω κάτι άλλο να δω...

Καμία σχέση με την πρώτη σεζόν που δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα....

Τραγική η δεύτερη σεζόν....

δεν νομίζω να το συνεχίσω, και αν το κάνω θα το κάνω μονο και μονο αν δεν έχω κάτι άλλο να δω...

Όντως χάλια είναι , είδα 20 λεπτά απο το πρώτο επεισόδιο και το έκλεισα.

Τόσες σειρές υπάρχουν να δει κανείς , χάσιμο χρόνου η συγκεκριμένη.

ΥΓ. Σου προτείνω Vikings , Marco Polo , Narcos , Fargo (πρώτη σαιζόν κυρίως) , Black Sails , Musketeers , Lucifer , 11.22.63 , Man in the High Castle (όποιες δεν έχεις δει από αυτές).

Όντως χάλια είναι , είδα 20 λεπτά απο το πρώτο επεισόδιο και το έκλεισα.

Τόσες σειρές υπάρχουν να δει κανείς , χάσιμο χρόνου η συγκεκριμένη.

ΥΓ. Σου προτείνω Vikings , Marco Polo , Narcos , Fargo (πρώτη σαιζόν κυρίως) , Black Sails , Musketeers , Lucifer , 11.22.63 , Man in the High Castle (όποιες δεν έχεις δει από αυτές).

Σε ευχαριστώ!

Vikings είναι στο πρόγραμμα κάποια στιγμή... Man in the High Castle ήταν να το ξεκινήσω, μου είπε φίλος με παρόμοια γούστα ότι πέραν του 1ου επεισοδίου η υπόλοιπη σεζόν δεν λέει τίποτα...

Πλέον προσανατολίζομαι σε σειρές με αυτοτελείς σεζόν... όλα τα άλλα μετά χαλάνε...

Εγώ θα πρότεινα και the Americans,the leftovers και homeland .