WD HD Media player ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Status
Not open for further replies.

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,351
Samos!
Το WD HD Media player μου μολις σταματησε να διαβαζει αρχεια...κλαψ...
ενω διαβαζει κανονικα τους δισκους η τα usb stickακια, και βλεπει ολα τα αρχεια, οταν παω να πατησω αναπαραγωγη η σε Mp3 η σε αρχειο video , μαυριζει η οθονη και δε κανει τιποτα.Δεν κολαει για να θελει reboot, απλα δεν παιζει... καμια ιδεα?...εχει κανενας παρομοιο προβλημα?...μαλλον τα παιξε...

Καλημέρα, το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία.

Δοκίμασε να κάνεις reset , έχει μια τρυπούλα (με οδοντογλυφίδα μάλλον) δίπλα από την πλαϊνή usb θύρα .

Εστειλα κ ενα μαιλ στην wd.. Αυριο θα το ξαναφλασαρω να δω τι θα γινει

Re: Απάντηση: WD HD Media player ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δοκίμασε να κάνεις reset , έχει μια τρυπούλα (με οδοντογλυφίδα μάλλον) δίπλα από την πλαϊνή usb θύρα .
αυτο ηταν μαγκες...που να το φανταστω!..ολα μια χαρα! ευχαριστω πολυ!

Το WD HD Media player μου μολις σταματησε να διαβαζει αρχεια...κλαψ...
ενω διαβαζει κανονικα τους δισκους η τα usb stickακια, και βλεπει ολα τα αρχεια, οταν παω να πατησω αναπαραγωγη η σε Mp3 η σε αρχειο video , μαυριζει η οθονη και δε κανει τιποτα.Δεν κολαει για να θελει reboot, απλα δεν παιζει... καμια ιδεα?...εχει κανενας παρομοιο προβλημα?...μαλλον τα παιξε...
Παιδια SOS,εχω το ιδιο προβλημα με το απλο wd tv,αλλα το reset δεν εκανε τιποτα!"Βλεπει" τα αρχεια αλλα δεν μπορει να τα παιξει και βγαζει μαυρη οθονη!Τα εφτυσε?:bigcry:

Φιλε κανε reset ενω ειναι αναμενο, κ κρατα το πατημενο για 5-6 δευτερολεπτα. Εμενα ετσι εστρωσε κ παιζει τζιτζι.

Φιλε κανε reset ενω ειναι αναμενο, κ κρατα το πατημενο για 5-6 δευτερολεπτα. Εμενα ετσι εστρωσε κ παιζει τζιτζι.
Φιλε να σου πω οτι εισαι μικρος θεουλης??:grinning-smiley-043:SFGSFGSF:Ευτυχως γιατι θα το εσπαζα!:music-smiley-005:

χε χε χε..ρε συ κ γω τα ιδια επαθα! παταγα στιγμιαια το ρεσετ και δε γινοταν τιποτα... -bye-

χε χε χε..ρε συ κ γω τα ιδια επαθα! παταγα στιγμιαια το ρεσετ και δε γινοταν τιποτα... -bye-
Βιαστηκα να πανηγυρισω,παλι τα ιδια κανει.Μαλλον τα τιναξε γ$#@@$#!:violent-smiley-030:

Aκυρο,δεν εφταιγε το μηχανημα,αλλα το αρχειο που "μπλοκαρε" ολα τα υπολοιπα!Προσεξτε το "prince of persia"!Παιζει στον υπολογιστη αλλα οχι στο wd tv!Tουλαχιστον αυτο που κατεβασα εγω,και ηταν απο τα πρωτα torrent...

Status
Not open for further replies.