WD live,acryan ή xtreamer?

Status
Not open for further replies.
Παιδια εχω καταληξει μαλλον στο xtreamer sidewinder αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα.Τι θα κανω θα περιμενω λιγο και ελπιζω στο μεταξυ να το ξαναφερει το μουλτιραμα.Αλλιως αρχες οκτωβρη θα ειναι στην Αθηνα γνωστη μου και θα τη βαλω να κανει καμια βολτα απο saturn/mediamarkt μπας και βρει κατι.
Παντως για να εχει και η ιστοσελιδα ελλειψη μαλλον η ελλειψη ειναι καθολικη.Θελω να πιστευω οτι μολις αποκτησουν τα κεντρικα αποθεμα θα αποκτησουν ολοι.
Ασχετο το sidewinder παιρνει εσωτερικο 2.5αρι δισκο????

Παιδια αν διαβασετε το site (τουλαχιστον το σαββατο που το ειδα)θα δειτε οτι και αυτοι εχουν ελλειψη και λενε οτι οι αποστολες θα ξεκινησουν αρχες οκτωβρη.Αν μεχρι τοτε δε το βρω πουθενα αλλου φυσικα και θα το χτυπησω απο το site,.Επισης τιθεται και θεμα εγγυησης θα προτιμουσα σε περιπτωση βλαβης να το επιστρεψω στον ελληνα retailer παρα στον γερμανο(αν και συνηθως ο δευτερος ειναι πιο αξιοπιστος).Και κατι αλλο .Τελικο κοστος με κεραια βγαινει 149 ευρω(με μεταφορικα)εδω οταν το πουλαγαν (multirama κτλ) ποσο κυμαινοταν?Και κατι τελευταιο:Κεραια μπορω να παρω απο ελλαδα rma γιατι 20 ευρω μου φαινονται πολλα.

Kai σε συνεχεια των προηγουμενων πλεον δεν υπαρχει ουτε στην ιστοσελιδα τους(για αποστολη απο οκτωβρη υπενθυμιζω).Υπαρχει γενικη ελλειψη μαλλον γιατι οπου και αν εχω ψαξει ευρωπη δε βρισκω κατι(απο ebay mono).Οταν ειχε ελθει ελλαδα το ειχαν το multi/plaisio ή και αλλοι?Αν καποιος ξερει θετικα καπου να υπαρχει στοκ ας ενημερωσει (παντως στο saturn στο Γερακα εχω παρει 5-6 τηλεφωνα και δεν εχω ακομη καταφερει να βρω ακρη).

Καλημέρα φίλε μου. Στο http://www.o2media.es/en/ μπήκες? Δείχνει να έχει απόθεμα και σε σχετικά καλή τιμή (149 με μεταφορικά και τη wifi antenna). Επίσης, χθες είδα ότι το έφερε και το getitnow και λέει αποστολή σε 2 μέρες
( http://www.getitnow.gr/prod/plirofo...eamer-media-player-and-streamer/prod300071pp/ ). Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποια εταιρεία.

Eυχαριστω για την ενημερωση φιλε το παρηγγειλα απο το getitnow.
Apla μενει να διευκρινιστει αν περιλαμβανει η συσκευασια την κεραια η οχι(η φωτο την δειχνει στα χαρακτηριστικα δεν βρηκα κατι).
Να υποθεσω οτι δεχεται εξωτερικο 3.5 σκληρο με δικη του τροφοδοσια σωστα?

Μία διευκρίνιση μόνο, το getinow δεν έχει το sidewinder, δηλαδή την έκδοση με παθητική ψύξη, αλλά την έκδοση με το ανεμιστηράκι. Ελπίζω να μη σε ενοχλεί αυτό.

Ωχ δηλαδη υπαρχει το ιδιο με παθητικη ψυξη και χωρις παθητικη ψυξη???Εγω νομιζα οτι το sidewinder εχει μονο παθητικη ψυξη και το pro mono to ανεμιστηρακι?Ειναι βεβαιο οτι ισχυει αυτο?Αν ναι θα ακυρωσω την παραγγελια εχω πολυ κακη εμπειρια απο τα ανεμιστηρακια.

Ωχ δηλαδη υπαρχει το ιδιο με παθητικη ψυξη και χωρις παθητικη ψυξη???Εγω νομιζα οτι το sidewinder εχει μονο παθητικη ψυξη και το pro mono to ανεμιστηρακι?Ειναι βεβαιο οτι ισχυει αυτο?Αν ναι θα ακυρωσω την παραγγελια εχω πολυ κακη εμπειρια απο τα ανεμιστηρακια.

Δεν είναι μόνο το ανεμιστηράκι. Το Sidewinder έχει και το νέο chip που υποστηρίζει HD ήχο . Θα πρότεινα να το πάρεις από την omedia

Κ εγώ θα πρότεινα την o2media. Απλά στην περίπτωση αυτή θα έχεις περισσότερο τρέξιμο στην περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με το προϊόν. Βέβαια, πρόβλημα με το ανεμιστηράκι λίγο δύσκολο να έχεις αφού μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητά του και αν δεν έχεις κάποιο hi end home cinema ο hd ήχος είναι κάτι extra που δε θα σου λείψει.

To getitnow έχει το παλιό xtreamer στα 141 ευρά :eek::speechless-smiley-0

getitnever έπρεπε να λέγονται

Με το xtreamer από την ο2media μπορείς να κατεβάζεις torrents χωρίς υπολογιστή?

Το ωραιο ειναι οτι πηρα και λεει οτι το προιον μολις εφυγε.
Παιδια σιγουρα ειναι το παλιο να ακυρωσω την παραγγελια?
Οχι οτι θα μου λειχ=ψει ο hd ηχος αλλα οχι και να παρω το παλιο στην τιμη του καινουργιου,,,......
Απο τηνο2media παλι κωλυωμαι λογω εγγυησης.
Καλα ρε παιδια σε περιπτωση rma ετσι και αλλιως στα κεντρικα δε στελνεται ή επικοινωνω με τον retailer?

Το ωραιο ειναι οτι πηρα και λεει οτι το προιον μολις εφυγε.
Παιδια σιγουρα ειναι το παλιο να ακυρωσω την παραγγελια?
Οχι οτι θα μου λειχ=ψει ο hd ηχος αλλα οχι και να παρω το παλιο στην τιμη του καινουργιου,,,......
Απο τηνο2media παλι κωλυωμαι λογω εγγυησης.
Καλα ρε παιδια σε περιπτωση rma ετσι και αλλιως στα κεντρικα δε στελνεται ή επικοινωνω με τον retailer?

Ακύρωσε την παραγγελία!!!
Σιγα μην διακτινίστηκε κι όλας. Η omedia απ'όσο έχω ακούσει είναι αξιόπιστη.

Μόλις μπήκα στο site τους και το δείχνει ως μη διαθέσιμο! Μάλλον 1 τμχ είχαν, αυτό που παρήγγειλες!:award:
Πάντως, από τη στιγμή που δε θέλεις να το πάρεις από εξωτερικό, είναι λίγο μονόδρομος...

Aπο ισπανια ε?
Τελικα σε περιπτωση rma ti ginetai?
To sτελνω γερμανια ή ισπανία?
Και αν το αγορασω απο ελλαδα(πχ multirama-που θα παει θα το ξαναφερει) το παω στο μουλτι ή αναλαμβανω εγω να το στειλω γερμανια ή οπου αλλου?

Kai κατι αλλο παιδια.Σε αλλη σελιδα του φορουμ που διαβασα για το xtreamer και απο οτι καταλαβα μεχρι προσφατα ολα τα xtreamer ειχαν ανεμιστηρακι το οποιο κατα περιπτωση εκανε πολυ θορυβο.Και στο σιτε της o2media πρεπει να ειναι το μοντελο με τον ανεμιστηρα γιατι λεει οδηγιες κτλ για να βαλεις την παθητικη ψυξη.Να υποθεσω οτι τα τωρινα μοντελα εχουν ολα παθητικη ψυξη και ξεμπλεκεις?Παντως μεχρι προσφατα στην ιστοσελιδα της μητρικης εταιριας τα ειχαν 119 με την κεραια και τα εξοδα αποστολης αλλα λογω ελλειψης η τιμη εχει παρει την ανιουσα.Kai κατι ακομη.Εχει καποιος τον κωδικο του προιοντος τοσο απο multirama οσο και απο plaisio(to e-shop δεν ξερω αν το ειχε φερει ) ετσι ωστε να μου ελθει μηνυμα αν και εφοσον ξανααποκτησουν διαθεσιμοτητα?

Last edited:
Status
Not open for further replies.