WD passport USB2 80 gb σφραγισμένος

Ομως λίγο πιό κάτω πουλήθηκε ενας 500GΒ WD Mybook σχεδόν καινούργιος για 80 ευρώ! Δες εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17293
Θα με ενδιέφερε ένας για 40 ευρώ, γιατι αλλα 10 θα μου πάρει σίγουρα η κούριερ (βρίσκομαι Καστοριά) και αυτός όχι τόσο για αποθηκευτικός χώρος αφού είναι πλέον πολύ μικρός για τα σημερινά δεδομένα αλλά κυρίως για δοκιμές και τεστ (89 ευρώ βρηκα τον 120αρη καινόυργιο WD passport ..)

Ομως λίγο πιό κάτω πουλήθηκε ενας 500GΒ WD Mybook σχεδόν καινούργιος για 80 ευρώ! Δες εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17293
Θα με ενδιέφερε ένας για 40 ευρώ, γιατι αλλα 10 θα μου πάρει σίγουρα η κούριερ (βρίσκομαι Καστοριά) και αυτός όχι τόσο για αποθηκευτικός χώρος αφού είναι πλέον πολύ μικρός για τα σημερινά δεδομένα αλλά κυρίως για δοκιμές και τεστ (89 ευρώ βρηκα τον 120αρη καινόυργιο WD passport ..)

Μην συγκρίνεις τιμές 2.5άρη με 3.5άρη δίσκου... δεν υπάρχει συγκριση...

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν τους ζητάνε για 50 ευρώ τον καθένα δώστους, αν πάντως δεν φεύγουν και θελεις οπωσδήποτε να τους διώξεις εγώ...κατέθεσα επίσημη πρόταση για τον ένα (άλλωστε με το κουριερ 50 θα μου βγει..)

Φίλε Βόρειε,
αν και δεν σου απάντησα εγώ, η απάντηση του lykman με καλύπτει.
Είναι σα να συγκρίνεις laptop με desktop.
Όσο για το courier δε νομίζω να πάρει πάνω από 6-7 . Και φυσικά υπάρχουν και τα ΕΛΤΑ με τα μισά περίπου.
Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά σου.

ΟΚ, αν νομίζεις ότι η αποστολή με ΕΛΤΑ θα βγει 3 ευρώ, τότε να σου τον πληρώσω 47 ώστε να μου παει το σύνολο 50, εφόσον όμως σταλει με ΕΛΤΑ το ιδεώδες ειναι να ειναι αντικαταβολή να μην τρέχω και σε τράπεζα. Αυτά πάνε με το βαρος στα ΕΛΤΑ, οπότε πρέπει να ρωτήσεις.

Επειδή με ρωτάτε, βάζω και μια φωτό που τράβηξα πριν λίγο.
Είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται. Περιλαμβάνει μόνο το καλώδιο και το manual.
Ο ίδιος ο δίσκος έχει τους drivers και κάποια προγράμματα της WD εντός.
Το cd το έχω για σύγκριση μεγέθους.

Attachments

• wd.JPG
    wd.JPG
    104.2 KB · Views: 102