WD TV (2014)

Μια βοηθεια βρε παιδια..
Σχετικα με το ιντερνεν
Παω στο movies & Tv και εκει επιλεγω το Viaway TV & Films.
Εκει οταν διαλεγω να δω ενα καναλι, αφου το βαζω να παιζει σε πληρη οθονη (με το μπλε πληκτρο) μετα απο λιγο φευγει απο την πληρη οθονη (και βγαζει ενα μηνυμα που δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοει) και αμεσως μετα σταματαει να παιζει τελειως.

Τι μπορει να φταιει?

Υ.Γ Πηγα να κανω λογαριασμο στο Viaway αλλα μου λεει οτι δεν μπορω..

Re: Απάντηση: WD TV (2014)

Παω στην επιλογη Media Sever, επιλεγω USER-PC: User 1: (τον υπολογιστη μου) και βαζω να παιξει μια ταινια απο τον δισκο D:(συνδεση με ATA) τον οποιο τον εχω συμπεριελαβει στην Βιβλιοθηκη.
Η ταινια παιζει κανονικα αλλα δεν βλεπω υποτιτλους (με την ιδια ονομασια κ.τ.λ).

Γιατί να το δεις μέσω media server, το WD βλέπει κανονικά δίκτυο. Απλά πήγαινε στην επιλογή network shares...

Μια βοηθεια βρε παιδια..
Σχετικα με το ιντερνεν
Παω στο movies & Tv και εκει επιλεγω το Viaway TV & Films.
Εκει οταν διαλεγω να δω ενα καναλι, αφου το βαζω να παιζει σε πληρη οθονη (με το μπλε πληκτρο) μετα απο λιγο φευγει απο την πληρη οθονη (και βγαζει ενα μηνυμα που δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοει) και αμεσως μετα σταματαει να παιζει τελειως.

Τι μπορει να φταιει?

Υ.Γ Πηγα να κανω λογαριασμο στο Viaway αλλα μου λεει οτι δεν μπορω..

Μπορεί να είναι θέμα της υπηρεσίας. Στο μοντέλο του '11 με το firm 2.01.86 δεν την έχει, για να δοκίμαζα αν κάνει το ίδιο...

Στην επιλογή network shares... μου ζηταει κωδικο και User name. Τι να βαλω? Στο Pc δεν εχω κωδικο..

Για το Viaway TV & Films το βρηκα (κατα λαθος ειχα βαλει γλωσσα εσθονικα! γι αυτο δεν εβγαζα ακρη..).
Εκανα δωρεαν εγγραφη στο βασικο πακετο αλλα εκει δεν εχει "σοβαρα" καναλια. Για κατι αθλητικα (ρωσικα) που ηθελα να δω, ζηταει λεφτα (οχι πολλα αλλα που να μπλεκεις τωρα).

Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Δεν θελω να βαλω password γιατι το εχω προγραμματισει να ανοιγει αυτοματα στις 08:00 (για καποιο λογο). Και αν δεν κανω λαθος ,αν βαλω password, οταν ανοιξει ο υπολογιστης θα μου το ζητησει για να συνεχισει.

Σε ευχαριστω.
Aκολουθησα αυτες τις οδηγιες
Method 1: IF YOU DO NOT WANT TO USE NAMES & PASSWORDS FOR WDTV NETWORK SHARES

1) In the WDTV Settings/Network settings, select auto logon (if your model WDTV has this option; otherwise ignore).

2) Click on “Clear login info for network share” and select to clear it.

3) On your PC, in the Windows Network and Sharing Center/Advanced sharing settings, select it to "Turn OFF password protected sharing".

και μπηκα. (Στο ονομα επρεπε να βαλω User1-το ονομα χρηστη του PC μου- και κωδικο δεν εβαλα τιποτα).

Ομως παρολο που εχω κανει (για παραδειγμα) εναν δισκο κοινη χρηση, ενω τον βλεπει (βλεπει και τους φακελους), οταν παταω να ανοιξει ο φακελος (για να παιξω το αρχειο) μου βγαζει μηνυμα
There is no media available for playback
Δεν το κανει σε ολους τους φακελους (και τους υποφακελους), ομως το κανει στους περισσοτερους.
Γιατι μπορει να το κανει αυτο?

Με την συσκευή αυτή, μπορούμε να κάνουμε PVR , Time Shift ?

Τι εννοεις? Για τα καναλια που πιανει μεσω ιντερετ? (τα οποια, οσα ειναι ελευθερα, δεν αξιζουν κατα την γνωμη μου).
Νομιζω πως δεν εχει τετοια επιλογη.
Παντως επιγεια δεν πιανει. (Εκτος αν μου διαφευγει κατι..)

Το μοντέλο του '11 συνεργάζεται με έναν USB DVB-T δέκτη της Hauppage. Λογικά, ισχύει το ίδιο και στο μοντέλο του '14...

Για τα θέματα δικτύου, έλεγξε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου. Ποιά Windows χρησιμοποιείς;

Το μοντέλο του '11 συνεργάζεται με έναν USB DVB-T δέκτη της Hauppage. Λογικά, ισχύει το ίδιο και στο μοντέλο του '14...

Για τα θέματα δικτύου, έλεγξε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου. Ποιά Windows χρησιμοποιείς;

Εχω ενα USB DVB-T της crypto. Υπαρχει περιπτωση να κανει? Στ PC κανει. Αν δοκιμασω υπαρχει περιπτωση να κομπλαρει?

Windows 7 εχω. Τι ρυθμισεις (ακομα) να κανω?...

Στο Gen2 που έχω τώρα του έχω custom firmware το οποίο μου δίνει την δυνατότητα ακόμα και όταν είναι κλειστό, να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή στον σκληρό δίσκο που έχει πάνω. Αυτό με βολεύει διότι όταν είμαι εκτός σπιτιού μπορώ μέσω remote desktop να έχω πρόσβαση και να περνάω αρχεία μέσα και να μην με απασχολεί αν το έχω αφήσει ανοιχτό ή όχι. Επειδή λοιπόν θέλω να πάρω το καινούριο, αυτή η δυνατότητα υπάρχει;

Και μια δεύτερη ερώτηση. Έστω ότι βάζω ένα δεύτερο WD σε άλλο δωμάτιο, συνδεδεμένο στο δίκτυο του σπιτιού. Θα μπορώ από το δεύτερο WD να βλέπω το σκληρό δίσκο που είναι πάνω στο άλλο WD; Με λίγα λόγια θέλω να έχω πρόσβαση στις ταινίες χωρίς την βοήθεια κάποιου υπολογιστή. Μια άλλη λύση να υποθέσω ότι θα είναι να συνδέσω τον σκληρο δισκο πάνω στο router το οποίο μου δινει αυτή τη δυνατότα... σωστά; Αυτή τη λειτουργία παντως δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Στο Gen2 που έχω τώρα του έχω custom firmware το οποίο μου δίνει την δυνατότητα ακόμα και όταν είναι κλειστό, να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή στον σκληρό δίσκο που έχει πάνω. Αυτό με βολεύει διότι όταν είμαι εκτός σπιτιού μπορώ μέσω remote desktop να έχω πρόσβαση και να περνάω αρχεία μέσα και να μην με απασχολεί αν το έχω αφήσει ανοιχτό ή όχι. Επειδή λοιπόν θέλω να πάρω το καινούριο, αυτή η δυνατότητα υπάρχει;

Και μια δεύτερη ερώτηση. Έστω ότι βάζω ένα δεύτερο WD σε άλλο δωμάτιο, συνδεδεμένο στο δίκτυο του σπιτιού. Θα μπορώ από το δεύτερο WD να βλέπω το σκληρό δίσκο που είναι πάνω στο άλλο WD; Με λίγα λόγια θέλω να έχω πρόσβαση στις ταινίες χωρίς την βοήθεια κάποιου υπολογιστή. Μια άλλη λύση να υποθέσω ότι θα είναι να συνδέσω τον σκληρο δισκο πάνω στο router το οποίο μου δινει αυτή τη δυνατότα... σωστά; Αυτή τη λειτουργία παντως δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Τι παραπάνω έχουν οι Custom ρομ

Νομίζω τίποτα αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας. Απλά είναι λίγο πιο ξεκλείδωτη ώστε να μπορέσεις να παίξεις μαζί της. Εγώ την έβαλα διότι τότε η επίσημη είχε πρόβλημα στο να αλλάζει αυτόματα την ανάλυση ανάλογα το περιεχόμενο, κάτι που μόνο η custom υποστήριζε.

Νομίζω τίποτα αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας. Απλά είναι λίγο πιο ξεκλείδωτη ώστε να μπορέσεις να παίξεις μαζί της. Εγώ την έβαλα διότι τότε η επίσημη είχε πρόβλημα στο να αλλάζει αυτόματα την ανάλυση ανάλογα το περιεχόμενο, κάτι που μόνο η custom υποστήριζε.
Διορθώνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους που έχει η πάνω σειρά με την κάτω κενό μεταξύ τους

Διορθώνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους που έχει η πάνω σειρά με την κάτω κενό μεταξύ τους

Υπαρχει custom firmware για το WD TV (2014) που να "Διορθώνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους που έχει η πάνω σειρά με την κάτω κενό μεταξύ τους"

ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!
Ηθελα να πω..

Υπαρχει custom firmware για το WD TV (2014) που να "Διορθώνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους που έχει η πάνω σειρά με την κάτω κενό μεταξύ τους" ?

Ξαχασα να βαλω ερωτηματικο...:bang:

Re: Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Τι εννοεις? Για τα καναλια που πιανει μεσω ιντερετ? (τα οποια, οσα ειναι ελευθερα, δεν αξιζουν κατα την γνωμη μου).
Νομιζω πως δεν εχει τετοια επιλογη.
Παντως επιγεια δεν πιανει. (Εκτος αν μου διαφευγει κατι..)

Ρωτάω για τα κανάλια που βλέπω στην τηλεόραση , από κεραία.

Γεια χαρα.
Αν θελω, μπορω να μπω στο YouTube για παραδειγμα, η στο facebook..
Αν θελω να κανω αναζητηση στο ινερνετ (πχ google) μπορω?
Γιατι δεν εχω βρει τετοια επιλογη.