WD TV (2014)

Μαλιστα. Ακολουθωντας στο ποστ που εβαλες, βλεπω οτι στο δικτυο μου, δεν υπαρχει καν __MSBROWSE__, δηλαδη master browser. Το server φαινεται κανονικα, αλλα οχι σαν master browser.
Καπου δειχνει να πηγαινει προς το προβλημα μου πλεον.
Καμμια ιδεα στο πως κανω το σερβερ να ειναι master browser ??

Re: Απάντηση: WD TV (2014)

Μαλιστα. Ακολουθωντας στο ποστ που εβαλες, βλεπω οτι στο δικτυο μου, δεν υπαρχει καν __MSBROWSE__, δηλαδη master browser. Το server φαινεται κανονικα, αλλα οχι σαν master browser.
Καπου δειχνει να πηγαινει προς το προβλημα μου πλεον.
Καμμια ιδεα στο πως κανω το σερβερ να ειναι master browser ??

Αυτό ίσως βοηθήσει (όπως σου είπα δεν είμαι και ο πλέον ειδικός όσον αφορά τα δίκτυα, απλά κάποια στιγμή είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα). Δοκίμασες αυτό που σου έγραψα πιο πάνω?

Ηδη βοηθησες αρκετα. Καπου εκει ειναι το προβλημα. Ψαχνω το ρουτερ που εχει κατι κοτσανες.
Θα ενημερωσω. Θενκς

Ηδη βοηθησες αρκετα. Καπου εκει ειναι το προβλημα. Ψαχνω το ρουτερ που εχει κατι κοτσανες.
Θα ενημερωσω. Θενκς

Τίποτα φίλε μου. Ενημέρωσε αν βρεις άκρη και πώς έλυσες το πρόβλημα.

Θα ενημερωσω. Θενκς

βάλτο με ένα στικάκι να δείς μια ταινία και πες μας για την κίνηση ντε

Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV (2014)

βάλτο με ένα στικάκι να δείς μια ταινία και πες μας για την κίνηση ντε

Aν δε παιξει απο το δικτυο, τη μονη κινηση που θα δω, θα ειναι τα αυτοκινητα στη παραλιακη να περνανε απο πανω του :rifle:

υγ Σιγα μη το βαλω στο προβολεα..:7SFGSFG:

Λοιπον....δουλεψε.

Παμε με τη σειρα

Το router εκανε ολη τη ζημια. Ειναι ενα πιρελι ρουτερ , αυτο που δινει η cyta, το οποιο εχει usb πορτες, κι αλλες δυνατοτητες με πριντερ πουλ κτλ κτλ.
Ποτε δεν ειχα ασχοληθει να τα κοιταξω. Εβλεπα στις αλλες συσκευες μου, pc τηλεοραση κτλ το discusκατι που το ελεγε, αλλα δεν το χρησιμοποιουσα και δεν εδινα σημασια ποτε.
Anyway, αν θες να τα χρησιμοποιησεις, πρεπει οπωσδηποτε να δηλωσεις το σωστο workgroup και στο ρουτερ. Το αλλο οπτιον ειναι να απενεργοποιησεις ολες αυτες τις λειτουργιες
αν δεν τις θες, οπως στη δικη μου περιπτωση.
Μολις τα απενεργοποιησα, εκανα ρισταρτ το ρουτερ, κι ολα τα πισι και σερβερ, και επανηλθε το εργο.

Το ολο θεμα με τoν master browser, ειναι σημαντικο. Το ποιο σημαντικο ειναι να υπαρχει μονο ενας στο workgroup.
Καθε φορα που καποιο pc η συσκευη ανοιγει και μπαινει στο δικτυο , γινονται "εκλογες" για το ποιος θα ειναι ο master browser. Δε κανω πλακα. Η MS το λεει elections...
Αν κατι δεν ειναι σεταρισμενο σωστα, η εχει πειραχτει κατι σε καποιο πισι, η διαδικασια αυτη μπορει να μπλοκαρει και να μη φαινεται τιποτα σε "περιεργες" συσκευες, οπως στη προκειμενη το wd.

Ο τροπος να διαπιστωθει εαν ειναι τα πραγματα σωστα ειναι ο εξης..
Σε οποιοδηποτε pc μελος του workroup τρεχουμε σε cmd το net view.
Βγαινει μια λιστα με τα computer names . για παραδειγμα pc1 server1 pc2 κτλ
Εαν βγει καποιος κωδικος λαθους, πρεπει να ψαξουμε τι δε παει καλα αναλογα με το κωδικο.

Επειτα για καθε ενα απο αυτα τα pc τρεχουμε
nbtstat -a pc1
nbtstat -a pc2
nbtstat -a server κτλ κτλ

Καθε ενα απο αυτα θα μας δωσει πληροφοριες για την συμμετοχη του στο, και καποιο η ΚΑΠΟΙΑ θα γραφουν οτι ειναι και __MSBROWSE__ . Αυτο ειναι το master browser.
Αν ειναι μονο ενα , ειναι οκ. Αν ειναι κι αλλο , πρεπει να διευθετηθει γιατι το wd την ακουει.

Τελος, αρκει να ειναι μονο ενα master browser, κι οχι απαραιτητα αυτο που θελουμε να "βρουμε" απο το wd.

Προσοχη επισης στις συσκευες που συνδεονται απο το ασυρματο στο ρουτερ. Μπορει να εχουν φορσαρισμενα το IsMasterBrowser, που και παλι δημιουργουν θεμα.

:operator:

Α ξεχασα. Οταν ετρεχε ενα purevpn στο ενα pc που του εδινε ιντερνετ μεσω αλλης χωρας, επισης στο netview εβγαζε error......

Στρατο, για ψαξου, δε μπορει, κατι απολαυτα θα ειναι :smash:

Παιδιά να ρωτήσω υποστηρίζει το νέο μοντέλο που κυκλοφόρησε επιλογη χρωμάτων στους υπότιτλους;
Όπως πόσα επίπεδα μεγέθυνσης γραμματοσειράς υποστηριζει;
http://www.amazon.com/WD-TV-Media-Player-WDBYMN0000NBK-HESN/dp/B00JXFM75Y/ref=dp_ob_title_ce

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εάν ναι είναι γενικά αξιόπιστο διότι πολλές αρνητικές κριτικές διαβάζω με αργη απόκριση ,freezing κ.α

Καλό θα είναι,καμιά φορά να κάνουμε restart στο player από το μενού.
Το μηχανηματάκι είναι μια χαρά!

Το έχει δουλέψει κανείς μέσω smb σε windows 10?
Όλα καλά ή παίζει κανένα bug?
Πλησιάζει η ώρα να μπώ στα 10άρια.
στο προηγούμενο μοντέλο το πέρασμα από τα 7αρια στα 10αρια έγινε πολύ απλά. κανένα θέμα..φαντάζομαι και στο 2014 δεν θα υπάρχει θέμα