WD TV Live Hub

απλα την ωρα που το κανεις ετσι (copy) δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ταυτοχρονα

αφιχθει αφιχθει πρωι πρωι!!! με τις πυτζαμες το παρελαβα χαχαχαχαααα!!!!

ετσι και αλλιως zilmer αυτο ελεγα να κανω. Να κοουτσαρω πανω του το σκληρο κ να περασω καμμια 50αρια ταινιες με τη μια.... οσο αυτο δουλευει θα κατσω να διαβασω το νημα μπας κ μορφωθω λιγο!!

Το firmware υποθετω το περνουμε απτο επισημο σαιτ της wd??

-bye-

αφιχθει αφιχθει πρωι πρωι!!! με τις πυτζαμες το παρελαβα χαχαχαχαααα!!!!

ετσι και αλλιως zilmer αυτο ελεγα να κανω. Να κοουτσαρω πανω του το σκληρο κ να περασω καμμια 50αρια ταινιες με τη μια.... οσο αυτο δουλευει θα κατσω να διαβασω το νημα μπας κ μορφωθω λιγο!!

Το firmware υποθετω το περνουμε απτο επισημο σαιτ της wd??

-bye-
ναι το τελευταιο ειναι καπου εκει στον Δεκεμβριο.Το κανεις και online αν το εχεις συνδεσει στο ρουτερ σου

α και βαλε την hdmi auto-rgb high
Αυτο θα σου δωσει στα μενου 60hz και θα πηγαινει σφαιρα στην πλοηγηση , και οταν παιζει ταινιες θα γυρνα μονο του στα 24

This is a limited public beta release version of the firmware. Feel free to install it, but be aware this is beta firmware we are still testing so use it at your own risk. If you are not comfortable with this, please wait for the final version.

Do not contact customer support for issues found with this firmware. Rather, post your experiences to this thread.

WD TV Live Plus Firmware Limited Public Beta Release

http://www.wdc.com/wdtvlivehub_limitedpublicbetarelease/

Problems during or after firmware upgrade

Before you rollback to an earlier Firmware (KBA # 5800) or contact Product Support, please try some of these methods to resolve the problem you are experiencing. Try each method to see if it fixes your issue before progressing to the next method.

The WD TV does not complete firmware upgrade:
Retry by using the upgrade FW on a different USB drive.
Load an earlier FW (KBA # 5800) onto a different USB drive to downgrade, and then try upgrading again using a different USB drive.
Load an earlier FW (KBA # 5800) and then try upgrading via online update.

Network specific issues:
Redo Network Setup: Settings/Network Settings/Network Setup.
Clear your Network Shares logins: Settings/Network Settings/ “Clear login info for Network Share.” Then re-login.

All issues:
Reset your unit through the user interface: Settings/System/”Reset to factory defaults”
Hard reset by momentarily pressing a pin in the “Reset” hole on the bottom of the WD TV unit. (This will reset the unit back to defaults without eliminating any media or personal files)
Delete the “.wd_tv” folder from your USB attached Hard Drive using a PC. Reattach USB to the WD TV
ειναι beta εγω θα την βαλω σημερα.Προτεινω να την βαλω πρωτα και μετα να την δοκιμασετε , αν και μονο καλα λογια λενε

προσθεσαν και ραδιο (ή κατι τετοιο) αλλα δεν το εψαξα πως και τι.Το εβαλα to fw δεν δειχνει να εχει καπου προβλημα (πρωταρχικος στοχος).Γενικα νομιζω προς το καλυτερο παμε.Απο εκει και περα οποιος θελει το βαζει.

zilmer θηριο ησουν κατατοπιστικοτατος!!! :music-smiley-005:

η γυναικα παντως απτη περιγραφη του το κανει το μηχανημα ενθουσιαστηκε!! τοσο πολυ που πηρε το κουτι αναχειρας κ αρχισε να το διαβαζει παναγια μου!!!

και δυστηχως αρχισαν οι ερωτησεις!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ρε παιδια κατι γραφει για youtube facebook υπηρεσιες το ατιμο.... δηλαδη μπορει να μπαινει η γυναικα στο facebook κ να κανει τα κονε της??? θα την εχω δηλαδη να μου παιζει φαρμα στη pioneer και γω θα βλεπω ninja assasin στη 32??? να παω να το σπασω τωρα που ειναι νωρις δηλαδη!!! :smash:

Ρε παιδιά αυτό το τόπικ γιατί δέν είναι pinned?
Το πήρα και εγώ πρίν απο 1 βδομάδα και την ψάχνω με τα moviesheets όποιος έχει γνώσεις επι του θέματος άς στείλει κανένα πμ να τα πούμε.(η αν θέλει να τα κάνει και δέν μπορεί ευχαρίστως να βοηθήσω)

ειπα σιγα σιγα να του ριξω ενα βλεφαρο τωρα με την ησυχια μου!! γυναικα σκυλια γατια πηγαν για υπνο οποτε παμε γερα!!! :award:

Πρωτες εντυπωσεις θετικες φυσικα!! Ωραιο ντιζαιν φινιρισμα βολικο τηλεκοντρολ γατζωνει στο χερι σου μη φωτιζομενο φυσικα τα κουμπακια με βολεψαν μια χαρα κ μαρεσει που φωτιζει το λογοτυπο της wd οταν ανοιγει. Πραγματικα αθορυβο το εχω διπλα μου κ αν δε το κοιτας δε ξερεις οτι δουλεευει γουαοο...
Το τροφοδοτικο ειναι λιγο γκομαρι αλλο ενα παρομοιο να χεις στο πολυμπριζο δε ξερω αν θα χωρανε διπλα διπλα. :bigcry:

firmware εχει πανω το 2.01.05

Να ειχε και ενα μανουαλ μεσα στο κουτι καλα θα ηταν. Αν ηταν κ στα ελληνικα ακομα καλυτερα αλλα τουλαχιστον το βρισκεις στο ιντερνετ. 130 σελιδες αντε να καθομαι τωρα να εκτυπωνω..... :bigcry:

Επαιξα λιγο με το μενου πολυ ωραιο εκ πρωτης οψεως παμε σιγα σιγα να αναβαθμισουμε το firmware, να εγκαταστησουμε την εφαρμογη στο pc και να δουμε πως θα μεταφερουμε καμμια ταινια!!

Αυτο με το facebook το χει δοκιμασει κανεις παιδια γιατι το εχει απορια το αισθημα????

Και μερικες φωτος :music-smiley-005:

Uploaded with ImageShack.us

facebook εχεις προσβαση στο να γραφεις στον τοιχο σου , απαντησεις κτλ κτλ αλλα δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια(φαρμα κτλ).
Αναβαθμισε το και κατεβασε κανενα themes-σου αλλαζει καπως το video wall.
Για τον φιλο που ρωτησε για το ινφο στις ταινιες , πανω στο mkv , και εφοσον ειναι σωστα γραμμενο, πατας get content info και κατεβαζει εξωφυλλα και περιληψη.

Εγώ μιλάω για τα γνωστά moviesheets
2u3wm7t.jpg

Επίσης στον φίλο που είπε οτι δέν το ακούει..Εμένα γιατί μου την σπάει αυτός ο θόρυβος που κάνει απο το ανεμιστηράκι του; Στα πόσα μέτρα το έχεις;

εγω ουτε στα 2 μετρα δεν το ακουω-το εχω σε ενα επιπλο τεραστιο βεβαια , που ειναι ολο ξυλο .Ισως για αυτο δεν ακουω.
Λοιπον για τα movie sheets εχει λιγο διαβασμα και θελει να κατεβασεις το thumgen και να ακολουθησεις οτι λεει το αγγλικο φορουμ ,που τα εχει υπεραναλυτικοτατα.
Επειδη ομως ξερω τι ειναι να στην <σπαει> κατι , και σε καταλαβαινω απολυτα, αν ακους το ανεμιστηρακι αλλαξε του θεση(στο μηχανημα) , αλλιως οτι θετικο και να εχει θα το επισκιασει ο εκνευρισμος σου με τον θορυβο

Ευχαριστώ πολύ αλλά δέν μπορεί να αλλάξει θέση...Τέσπα δέν πειράζει δέν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...Άν και δέν ξέρω αν ο θόρυβος προέρχεται απο τον εσωτερικό σκληρό η το ανεμιστηρακι

ολλλ γκουντ μποιζζζ!!! αναβαθμισα το φιρμ οποτε τρεχουμε στα ιδια επιπεδα!!

μπουκαρα κ στο facebook youtube μια χαρα. Οντως το φειςμπουκ δεν ειναι για πολλα πολλα βαρεμος για μενα. Καλυτερο το youtube αν κ δυο τραγουδια δε μου τα παιζε λογω δικαιωματων κλπ κλπ....

ρε παιδια επαιξα ενα mp3 το εβαλα στο mute κ δεν ακουγα θορυβο απτο ανεμιστηρακι :drummer: να φανταστητε αν δεν ειχα χει απο κατω το ανεμιστηρακι θα νομιζα οτι δεν ειχε μα το θεο!! και μιλαμε το ειχα διπλα μου στο δεξι χερι εε !!

θα το χω κατα νου παντως οταν βαλω κ τα χαι εντ εργακεια μηπως οταν ζοριστει αρχισει να λαχανιαζει....

Να ρωτησω τωρα που ειναι νωρις ακομα ο καλυτερος τροπος για να αντιγραψω καμμια 30αρια ταινιες με τη μια ποιος ειναι? σιγουρα θα ενωσω ενα εξωτερικο δισκο αλλα εννοω να τα εχω καθε εργο σε φακελο με το ονομα του εργου ή χημα στο σκληρο να ειναι οι ταινιες??

υγ...hdmi setup υποθετω 12bit k passthrough via hdmi σωστα??

-bye-

Αντιγραφή απο εξωτερικό σκληρό και μετά τις αρχειοθετείς απο τον υπολογιστή σου! ;)

ο καλυτερος τροπος ειναι να πατησεις copy-paste και να πας καμμια βολτα και αυριο με το καλο , ΙΣΩΣ να εχει τελειωσει:flipout::flipout::flipout::flipout:

ο καλυτερος τροπος ειναι να πατησεις copy-paste και να πας καμμια βολτα και αυριο με το καλο , ΙΣΩΣ να εχει τελειωσει:flipout::flipout::flipout::flipout:

τη θυμαστε τη διαφημιση σωστα????

φεεεεεταααααααααααααααααααααα!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

παντως η δουλεια της μεταφορας εργων ετσι θα γινει.... θα τα μαζεψω ολα μαζι σε ενα φακελο κ το βραδακι κατα τις 11 θα το βαλω να τα αντιγραφει μεχρι το πρωινο καφεδακι θα ναι ετοιμα......... λογικα... :bigcry:

τουλαχιστος 2-3 ταινιες που περασα εχθες τις πληροφοριες απο καθε ταινια μου τις βρηκε ταχυτατα τσακ μπαμμμ!! (παλι καλα!!)

9,7 στην εικονα το hub απο hitech..0,1 κλικ πιο κατω απο τον κορυφη.Συγχωρουνται καποιες ελειψεις αλλα θα ηταν το απολυτο αν ηταν πιο γρηγορο.
Προσπαθησαν να ριξω μεσω δικτυου μια full BR , 35GB ταινια, και εγκατελειψα..πηρα τον εξωτερικο και τον φορτωσα στο pc και τον ξαναπηγα πισω..οχι θα κατσω να σκασω