WD TV Live Hub

Ρε παιδιά συγνώμη να πώ μια βλακεία εφόσον δεν υποστηρίζει 3D το HDMI 1,4 τι το θέλει ?

3D μπορείς να δεις και με καλώδιο 1,3b ή 1,3 Ηigh Speed ή όπως αλλιώς λέγεται.
Δεν είναι το 3D ο λόγος ύπαρξης των HDMI 1,4.
Tα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα:
1. Ethernet (μόνο για "HDMI 1,4 with Ethernet") και
2. Audio return channel για όλα τα HDMI 1,4.

Tώρα στην περίπτωση του Hub, νομίζω υποστηρίζεται μόνο το 2ο χαρακτηριστικό. :)

3D μπορείς να δεις και με καλώδιο 1,3b ή 1,3 Ηigh Speed ή όπως αλλιώς λέγεται.
Δεν είναι το 3D ο λόγος ύπαρξης των HDMI 1,4.
Tα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα:
1. Ethernet (μόνο για "HDMI 1,4 with Ethernet") και
2. Audio return channel για όλα τα HDMI 1,4.

Tώρα στην περίπτωση του Hub, νομίζω υποστηρίζεται μόνο το 2ο χαρακτηριστικό. :)

σορρυ για το ασχετο αλλα το 2 τι ακριβως κανει?? :damnyou:

To Audio Return Channel είναι λειτουργία που αφορά τις τηλεοράσεις κυρίως, ώστε να στέλνουν μέσω της εισόδου HDMI και ένα stream ήχου, τύπου S/PDIF, πίσω στον ενισχυτή και να γλυτώνεις έτσι την επιπλέον οπτική ή ομοαξονική σύνδεση μεταξύ τους. Δεν έχει κάποια εφαρμογή στην υποδοχή του WDTV Live Hub κάτι τέτοιο.

Πιο πιθανό θεωρώ το HDMI 1.4 να μπήκε απλά και μόνο λόγω της ανανεωμένης του λίστας εντολών στην επικοινωνία μεταξύ συσκευών, που ίσως υποστηριχθεί μελλοντικά...

Σιγα μην υποστηριξει η wd μελοντικα το hub...
Oτι εκανε και με το πρωτο wd tv, σταματησε την υποστηριξη οταν βγηκε το live.
Ειδικα πραγματικο 3d μη περιμενετε απο το hub.

και θα περιμένουμε το 2012 για να δούμε 3D και τις τηλεοράσης τι τις πήραμε

και θα περιμένουμε το 2012 για να δούμε 3D και τις τηλεοράσης τι τις πήραμε

Για να βλέπετε από αγορασμενα η νοικιασμενα 3d δισκακια στο 3d blu ray player σας η από το σωστά στημένο htpc σας !

Για να βλέπετε από αγορασμενα η νοικιασμενα 3d δισκακια στο 3d blu ray player σας η από το σωστά στημένο htpc σας !

στα 2 πρωτα συμφωνω-στο τριτο διαφωνω :D

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακομα.

Έκανα το εσωτερικό σκληρό του hub format από το μενου του, όλα κανονικά
και διαγράφικαν τα πάντα.
Τώρα μέσω του υπολογιστή μου (δίκτυο) δήμιουργώ φακέλους και αποθηκευω
ταινίες. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το προβλημα είναι ότι όταν πάω στην επιλογή video ή folder του hub δε βλέπει ούτε τα αρχεία ούτε τους φακέλους.
Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή;
Συγνώμη ρε παιδια μηπως ξερει κανεις τι παιζει σε αυτή τη περιπτωση;

zilmer εσύ το hub έχεις ή το A-210?
την στιγμη που μιλαμε εχω το Α-210.Hub ειχα αλλα αν θες να ρωτησεις κατι και ξερω ευχαριστως.3 1/2 μηνες το ειχα (το hub)

Παιδια μια ερωτηση!!!επειδη σημερα εκανα μια αγορα μιας καινουργιας 3ντι τηλεορασης!!!!θα ηθελα να μαθω αν ο WD TV Live Hub μπορει να αναπαραγει 3δ υλικο!!!.Σας ρωτω γιατι στα γνωστα σαιτς υπαρχει μεγαλο περιεχομενο 3ντι ταινιων!!!ευχαριστω.

με τους υποτιτλους δεν εχουμε θέμα να τους δίχνει δυπλούς ?
σου απαντω και στο πιο πανω ποστ σου -ναι εχει διαφορα στην εικονα.
Στους υποτιτλους οχι δεν εχει θεμα , εφοσον ΠΡΙΝ τους κανεις μετατροπη με το προγραμμα 3dsubtitler . Τους κανει απο srt -> idx/sup.
Το hub τους διαβαζει μια χαρα

Συγνώμη ρε παιδια μηπως ξερει κανεις τι παιζει σε αυτή τη περιπτωση;

ίσως λέω ίσως, φταίει το γεγονός ότι όποιες αλλαγές κάνεις στον δίσκο, θέλει restart το μηχανάκι για να τις δει. Δεν τις βλέπει αμέσως... Το έκανες αυτό;

επίσης είσαι στην σωστή πηγή (επιλέγεις με το κόκκινο κουμπί); γράφει πάνω αριστερά "internal disk" ?

Last edited:
ίσως λέω ίσως, φταίει το γεγονός ότι όποιες αλλαγές κάνεις στον δίσκο, θέλει restart το μηχανάκι για να τις δει. Δεν τις βλέπει αμέσως... Το έκανες αυτό;

επίσης είσαι στην σωστή πηγή (επιλέγεις με το κόκκινο κουμπί); γράφει πάνω αριστερά "internal disk" ?
Φίλε μου το format το έκανα από το menu του hub.

Από το κόκκινο κουμπί του έχω την επιλογή από όλα τα μέσα (δηλ. βλέπει το δικότου το σκληρό και τους εξωτερικούς τους οποίους μια χαρά διαβάζει με όλα τους τα αρχεια).

Restart έκανα και από το κουμπι (on - off) και από το menu του hub εκεί
που λέει για τα registration και άλλα.

Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.