WD TV Live Hub

Τα 199 δολάρια είναι 280 ευρώ... Με την αγορά 10 κομματιών βγάζουν τα μεταφορικά των χιλιάδων κομματιών που θα φέρουν... Έλεος...

- Ρε συ; Πόσο να το βάλουμε αυτό;
- Ξέρω 'γω; Κάτσε να δω λίγο... Μάλιστα... Λοιπόν, το σκέτο Live, το πουλάμε 125 ευρώ, έναν WD 2,5άρη στο ένα γίγα στα 150... Βάλε και 5 ευρώ ακόμα επειδή είναι καινούριο μοντέλο, έτοιμοι είμαστε! :D

Aπίστευτη τιμολόγηση... :flipout:

[Ο ανωτέρω διάλογος ουδεμία σχέση έχει με πραγματικές καταστάσεις και πρόσωπα]

εντάξει αυτή η τιμή δεν είναι αντιπροσωπευτική. Ο Κωτσόβολος (η εταιρία) είναι γνωστός απατεώνας στην τιμολόγηση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ΠΛΑΙΣΙΟ, ESHOP κτλ, θα το φέρουν σε τέτοια τιμή...

Ωριαια, να πουμε λοιπον 230-240?
Και παλι ειναι παρα πολλα.

το έφεραν κάποιοι στα 208 ... (βλέπε skroutz)
ε εντάξει, δεν νομίζω ότι οι ανταγωνιστές του (+ 1ΤΒ) έχουν καλύτερη τιμή...

To 1 TB είναι απλά κερασάκι στην τούρτα

Αν ήθελε εσωτερικό δίσκο να έβαζε 3,5'' που έχει νόημα
Το 1 TB σε 2-3 μήνες θα γεμίσει και πάς για άλλο δίσκο
Πόσο έχει ο 1 TB 2,5'' ? Άστο πάρε καλύτερα εξωτερικό

Τι θα κερδίσω αν το πάρω , FaceBook και Pandora ?
Συγκινητικό...

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

To 1 TB είναι απλά κερασάκι στην τούρτα

Αν ήθελε εσωτερικό δίσκο να έβαζε 3,5'' που έχει νόημα
Το 1 TB σε 2-3 μήνες θα γεμίσει και πάς για άλλο δίσκο
Πόσο έχει ο 1 TB 2,5'' ? Άστο πάρε καλύτερα εξωτερικό

Τι θα κερδίσω αν το πάρω , FaceBook και Pandora ?
Συγκινητικό...

2.5" = πιο ήσυχοι, πιο ψυχροί, με μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Είναι η καλύτερη επιλογή για εσωτερικό δίσκο σε τέτοια μηχανάκια (κατά την άποψη μου πάντα). Ακολουθούν δίσκοι 3.5" τύπου green power... Αλλά εκεί αναγκαστικά θα πάμε σε μεγαλύτερα μεγέθη στα κουτάκια τους...

Το μηχανάκι για κάποιον που θα αγόραζε και δίσκο, είναι η απολύτως λογική επιλογή, ειδικά αν πέσει και λίγο ακόμα η τιμή του. Συν τα λοιπά καλούδια φυσικά...

Στο My-Shop.gr έχει 213 ευρώ. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το WDTV Live μου και να το πάρω ......

Χωρις παρεξηγηση και με χιουμορστικη διαθεση , αλλα εσυ πας απο το ενα κουλο media player (wd live με reset και μετρια υποστηριξη,bd1 = no comment ) στο αλλο (hub) ... :worshippy:
Παλι καλα που εχεις το xtreamer pro (η κανω λαθος?) :a0210:
Aν θες να αλλαξεις media player , μονο ενας σοβαρος δρομος υπαρχει ...

Ποιό κατά τη γνώμη σας media player, σε ένα όριο τιμής έως 500 - 600 , είναι το ιδανικότερο για ακρόαση μουσικής (αρχεία flac, wav κλπ);
Υπάρχει media player με ενσωματωμένο σκληρό χωρίς ανεμιστηράκι;

Last edited:
Χωρις παρεξηγηση και με χιουμορστικη διαθεση , αλλα εσυ πας απο το ενα κουλο media player (wd live με reset και μετρια υποστηριξη,bd1 = no comment ) στο αλλο (hub) ... :worshippy:
Παλι καλα που εχεις το xtreamer pro (η κανω λαθος?) :a0210:
Aν θες να αλλαξεις media player , μονο ενας σοβαρος δρομος υπαρχει ...

Εχεις δίκιο ....Παρασύρομαι !!!!! ( Prime ή D1 ? )

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Ποιό κατά τη γνώμη σας media player, σε ένα όριο τιμής έως 500 - 600 , είναι το ιδανικότερο για ακρόαση μουσικής (αρχεία flac, wav κλπ);

Εμ, αυτό ψάχνω κι εγώ. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η ποιότητα των dac που έχει το καθένα και να μην έχει ανεμιστήρα. Π.χ. Το Dune B1 δεν έχει ανεμιστήρα και λέει για αναπαραγωγή μουσικών αρχείων σε υψηλή ποιότητα. Αλλά....δεν μας λέει τι dac έχει .....Ωχ ...νομίζω ότι είμαστε off topic όμως ....

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Οταν λες ιδανικοτερο ? Να αναπαραγει τα παντα ολα (πολυκαναλα) η η ποιοτητα ηχου ? Αν στο δευτερο δεν με ικανοποιουσε ο ενισχυτης μαλλον θα επαιρνα εγω και ενα φθηνο-προσιτο dac , v-dac , dacmagic κλπ.
(σορρυ και απο εμενα για το offtopic :) )

Αύριο παραλαμβάνω... Λέω να ανεβάσω κανα unboxing video και να κάνω και καμια μίνι παρουσίαση τις επόμενες μέρες.

Παρακαλουμε ελευθερα !
Ενα βιντεακι με το μενου και την λειτουργια του θα ηταν πολυ καλοδεχουμενο!
Αν μπορεις να τεσταρεις και blu ray rip/iso/hd audio θα ειναι ακομα καλυτερα!
Καλοριζικο!